Het totale veiligheidspakket dankzij Loxone autoconfiguratie

Simon Engels
maart 15, 2018 in Voor Partners

In onze blogserie rondom het thema veiligheid in een Real Smart Home hebben wij al verschillende veiligheidstoepassingen voorgesteld. Nu willen wij jullie tonen hoe deze verschillende functies in de Loxone Config geïmplementeerd worden.

Einbruchschutz

Om jullie als Loxone Partners nog meer functies aan te kunnen bieden, ontwikkelen wij onze softwaretool, de autoconfiguratie, steeds verder. Met een druk op de knop maakt de autoconfiguratie een Real Smart Home mogelijk met alle veiligheidsfuncties.

In 3 stappen naar een veilige Smart Home

De autoconfiguratie bevat alle functies die nodig zijn om het real Smart Home van jouw klanten te beschermen tegen inbraak, vuur, storm en vorst. Bied jouw klanten een allround bescherming.

Randapparatuur inleren:

Om de optimale basis voor de autoconfiguratie te creëren, moeten alle geplande veiligheidsproducten zoals rookmelders, bewegingsmelders en watersensoren ingeleerd en benoemd worden. Heel belangrijk hierbij is de juiste toewijzing van de ruimtes voor een optimaal configuratieresultaat. Hieronder zie je de aangeleerde en benoemde randapparatuur in de Loxone Config.

peripheriebaum

Selectie van ruimte en functie:

Auto-Konfig

Start nu de autoconfiguratie om het totale Smart Home met alle veiligheidsfuncties te configureren.
Klik op de knop in de Loxone Config.

auto-konfig

Selecteer nu welke ruimtes en functies moeten gemaakt worden door de autoconfiguratie. Je kan kiezen uit alle functies waaruit een Real Smart Home bestaat.

Verlichting

Wekker

Zonwering

Ruimte verlaten

Verwarming

Huis verlaten

Muziek

Randapparatuur

Centrale functies:

Je ziet nu alle beschikbare centrale functies van de gehele woning. Hier vind je ook alle veiligheidsrelevantie functies zoals storm- en vorstbeveiliging, bescherming tegen brand en water en het alarmsysteem. Met slechts één druk op de knop neemt de autoconfiguratie de gehele configuratie over.

zentralfunktionen

Het totale veiligheidspakket dankzij Loxone autoconfiguratie

Ontdek nu de unieke aspecten van veiligheid in een Real Smart Home!

Ik wil meer over LOXONE weten