Ambient Assisted Living

Met zijn intelligente gebouwautomatisering biedt Loxone belangrijke ondersteuningsfuncties die wonen voor ouderen, zorgbehoevenden en hun helpers vereenvoudigen.

Gebouwautomatisering bij renovatie

Niet alleen bij nieuwbouw kunnen gebouwen worden geautomatiseerd, maar ook bij renovatie toont Loxone de diverse toepassingsmogelijkheden.

Duurzaamheid door gebouwautomatisering

Met zijn totaaloplossing biedt Loxone een belangrijk instrument voor het verhogen van de energie-efficiëntie en het optimale gebruik van hernieuwbare bronnen.

Loxone Campus

Het epicentrum voor intelligente gebouwautomatisering
in het hart van Europa.

Nieuwste
persberichten

2023-02-16 Let's get loud

Zestien maanden geleden kondigde Loxone de overname van de Duitse hifi-specialist Quadral aan. Sindsdien heeft de gezamenlijke weg in stilte zeer goede vruchten afgeworpen. Maar de stilte is nu voorbij: onder het motto "Let's get loud!" begint Loxone het jaar 2023 met audionieuwtjes van Quadral.

2022-06-29 Standaarden ontwikkelen: Nieuwe digitale ervaring voor gasten

De digitalisering van gebouwen komt in een stroomversnelling. Een goed voorbeeld van deze verandering is de hotelindustrie. Met de nieuwe producten, de individuele Touch Pure Flex en de krachtige Miniserver Compact, evenals een uitgebreid scala aan softwarefuncties, biedt de pionier voor Smart Home en Building Automation nu oplossingen op maat.

2022-03-10 De groene Miniserver van Loxone valt in de prijzen

Gisteren, 10 maart 2022, werden de Belgian Construction Awards uitgereikt in Château du Lac, Genval. Deze awards bekronen het vakmanschap van de bouwsector die een inspiratiebron vormen voor de toekomst. Eén van die awards, de Innovation Award Product voor meest vernieuwend product, werd uitgereikt aan Loxone met zijn groene Miniserver.

Downloads

Persmap

Alle informatie over Loxone: feiten, cijfers, missie, geschiedenis, referenties,…

Magazine

Blader digitaal in het Create Automation magazine van Loxone.

Commerciële map

Alles over gebouwautomatisering met Loxone in de commerciële sector.

Loxone Logo

Hier kan je het Loxone logo downloaden voor web en print.

Mediabibliotheek

Ons aanbod voor
journalisten en redacteuren

Sie haben Fragen? Kontaktieren Sie uns!