Informatie voor studiebureaus

Plan de gebouwautomatisering van uw projecten met Loxone – of het nu voor uw eigen woning, commercieel pand of woningbouw is – en profiteer van de vele voordelen. Van advies en planning tot implementatie, wij ondersteunen u voor tevreden klanten.

Informatie voor studiebureaus

Plan de gebouwautomatisering van uw projecten met Loxone – of het nu voor uw eigen woning, commercieel pand of woningbouw is – en profiteer van de vele voordelen. Van advies en planning tot implementatie, wij ondersteunen u voor tevreden klanten.

Met Loxone plannen en bouwen en van veel voordelen genieten

Icon Ansprechpartner

Uw persoonlijke
contactpersoon

Direct en op ooghoogte: uw individuele contactpersoon ondersteunt u graag bij al uw vragen en zorgen en is beschikbaar om u verder te helpen. Telefonisch, per e-mail, live chat of ter plaatse bij ons.

Icon Gebäude

Ondersteuning bij planning & concept

Wereldwijd zijn er al meer dan 130.000 Loxone projecten gerealiseerd. Met deze ervaring en de steeds weer nieuwe knowhow ondersteunen wij u bij het ontwerp en de planning van elk van uw projecten. Deze service is uiteraard gratis.

Icon Check

Verstrekking van allerlei bestanden

Heeft u aanbestedingsdocumenten, ePlan-macro’s, CAD-modellen of datasheets nodig over onze producten? We geven u graag alle informatie om te downloaden. Als er iets ontbreekt, laat het ons weten en dan zorgen wij voor de vervollediging!

Icon Schnittstellen

Talrijke open
interfaces

Het maakt niet uit of het gaat om de besturing van verwarmings- of PV-systemen, het versturen van IR-commando’s of het uitlezen van het stroomverbruik. Wij stellen u in staat om vele technologieën en interfaces te integreren die gebruikelijk zijn in de automatiseringstechniek.

Icon Tree

80% minder
bekabeling

Dankzij onze eigen Loxone Tree technologie reduceert u de installatie-inspanning in uw Smart Home & commerciële projecten tot een minimum. U bespaart tijd, klemmen, kabels en ruimte in de verdeler.

Icon Zertifikat

Marketing & Communicatie van uw project

Wij brengen uw organisatie en uw Loxone project naar de voorgrond. Op onze website presenteren we de geïmplementeerde functies. Uw project wordt gecommuniceerd naar de hele Loxone gemeenschap via een nieuwsbrief, sociale media en nog veel meer.

Collage Loxone Produktsortiment

De uitgebreide totaaloplossing
– voor al uw projecten

Loxone is de universele totaaloplossing voor eenvoudige besturing en intelligente automatisering van allerlei soorten projecten. Van Smart Homes tot commerciële projecten en speciale toepassingen.

Bij ons krijgt u alle producten voor uw automatiseringsprojecten uit één hand. Van de benodigde besturingscomponenten en de juiste sensortechnologie tot hoogwaardige LED verlichtingstechnologie en het passende audiosysteem voor meerdere ruimtes – ons uitgebreide productassortiment dekt al uw wensen.

Al onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in de woon- en gebouwautomatisering en zijn perfect op elkaar afgestemd. Dit zorgt voor een betrouwbare interactie tussen hardware & software en absoluut stabiele klantinstallaties.

Collage Loxone Produktsortiment

Gratis opleiding in de Loxone Academy

Maak kennis met het Loxone systeem, van A als in autoconfiguratie tot Z als in zonwering, in de Loxone Academy en word binnen enkele dagen een expert! Of u nu een Loxone nieuwkomer bent of een volledige professional, ons uitgebreide opleidingsprogramma heeft voor iedereen het juiste aanbod.

Van de Loxone basisopleiding tot de opfriscursus en speciale training tot talrijke focus workshops: Boek nu de geschikte opleiding bij u in de buurt.

Wij stellen ons hele scala aan opleidingen gratis ter beschikking.

Collage Loxone Produktsortiment
Collage Loxone Produktsortiment

Eenvoudige planning met sjablonen & standaarden

Onze planningstool is direct geïntegreerd in onze configuratiesoftware, Loxone Config. Door het maken van en werken met sjablonen kunt u de planning tot een minimum beperken. U kunt bijvoorbeeld een bestaand sjabloon gebruiken voor andere projecten en hoeft niet alles opnieuw te plannen.

Met de Loxone normen en aanbevelingen ontwikkelen we richtlijnen om de uniformiteit in projecten te vereenvoudigen. Zo hebben we bijvoorbeeld de Loxone drukknopstandaard gedefinieerd, die in elke ruimte en elk project hetzelfde is – maar dat hoeft niet.

Dankzij de sjablonen en standaarden is het plannen van een groot aantal projecten snel en eenvoudig.

Loxone in cijfers

Meer dan

175.000

gerealiseerde
Loxone projecten

van meer dan

13.000

Loxone
Partners

in meer dan

100

landen
wereldwijd.

Loxone Partner Rene Seedorff

Het plannen van projecten met Loxone bespaart me veel tijd. Loxone heeft nagedacht over standaarden in de gebouwautomatisering, wat mij weer helpt bij de planning.

In combinatie met de hoogwaardige producten en software, heb ik de perfecte oplossing voor ons gevonden.”

Vorname Nachname
CEO – Elektroplaner, Österreich

Vorname Nachname
CEO – Elektroplaner, Österreich

Commerciële projecten met Loxone

Talrijke projectontwikkelaars, studiebureaus, architecten … realiseren hun projecten met Loxone. Van het DVTK-voetbalstadion tot begeleid wonen voor de Lebenshilfe-organisatie tot een bierbrouwerij. Ontdek in onze blog referentieprojecten die gerealiseerd werden met Loxone.

Neem nu contact op met ons

Wilt u meer weten over het Loxone systeem en de mogelijke samenwerking met ons? Stuur dan nu uw vrijblijvende contactaanvraag.

Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij persoonlijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jason Spiers

Partner Coach & Quadral Specialist

BE: +32 3 369 10 68 NL +31 208 208 214