Ein Bild, welches den Miniserver mit seinen unzähligen Funktionen darstellt.

Studiebureaus:
projecten plannen met Loxone

Jij verkoopt meer dan alleen papier. Jij plant de toekomst voor jouw klanten. Loxone technologie maakt gebouwen, infrastructuur- en speciale projecten intelligent, efficiënt en duurzaam. Bereik meer met minder complexiteit en in veel kortere tijd.

Ein Bild, welches den Miniserver mit seinen unzähligen Funktionen darstellt.
Ein Bild von einem Stadion in Ungarn

Stadion in Hongarije

Straatverlichting in Amsterdam

De alles-in-één oplossing
– voor al jouw projecten

Bij ons krijg je alle producten voor jouw automatiseringsprojecten uit één hand. Van de nodige besturingscomponenten en geschikte sensoren tot hoogwaardige LED-verlichtingstechnologie en het geschikte multiroom audiosysteem – ons uitgebreide assortiment aan producten dekt al jouw behoeften af.

Documenten
voor jouw inschrijving

Plan met Loxone en profiteer van talrijke voordelen

Ein Icon, welches drei Gebäude zeigt.

Ondersteuning bij planning & concept

Wereldwijd zijn er al meer dan 250.000 Loxone projecten gerealiseerd. Met deze ervaring en de voortdurend nieuwe Know How ondersteunen we jou bij het ontwerp en de planning van elk van jouw projecten. Deze service is natuurlijk gratis.

Ein Icon, welches Server darstellt und somit die zahlreichen offenen Schnittstellen symbolisiert.

Talrijke open interfaces

Of het nu gaat om de besturing van verwarmings- of PV-systemen, het verzenden van IR-commando’s of het uitlezen van het stroomverbruik. Wij stellen je in staat om veel technologieën en interfaces te integreren die gebruikelijk zijn in de automatiseringstechnologie. 

Ein Icon, welches ein Kabel zeigt. So soll der geringe Verkabelungsaufwand symbolisiert werden.

80% minder bekabeling

Dankzij onze gepatenteerde Loxone Tree Technologie kan je de installatie-inspanning in jouw Smart Home en commerciële projecten tot een minimum beperken. Je bespaart tijd, klemmen, kabels en ruimte in de verdeelkast.

Gratis opleiding in de Loxone Academy

Maak kennis met het Loxone systeem, van A als in autoconfiguratie tot Z als in zonwering, in de Loxone Academy en word binnen enkele dagen een expert! Of je nu een Loxone nieuwkomer bent of een volledige professional, ons uitgebreide opleidingsprogramma heeft voor iedereen het juiste aanbod.

Van de Loxone basisopleiding tot de opfriscursus en speciale training tot talrijke focus workshops: boek nu de geschikte opleiding bij jou in de buurt.

Ontdek hier onze opleidingen!

Wat onze partners
over ons zeggen

De planning van projecten met Loxone bespaart mij veel tijd. Loxone heeft nagedacht over standaarden in de gebouwautomatisering die mij weer helpen bij de planning. In combinatie met de hoogwaardige producten en software heb ik de perfecte oplossing voor ons gevonden. «

Roland Reiter

Reiter Consulting Engineering GmbH

Wij werken nu al ongeveer 10 jaar met Loxone en inmiddels is het systeem onmisbaar voor ons geworden. Vooral de eenvoud van het systeem onderscheidt het – vooral voor ons als planner of installateur, maar ook voor de gebruiker die zelfs bepaalde aanpassingen kan doen zonder meteen een professional te hoeven bellen. «

Franz Leibel

AN-Smartbuilding