Intelligente gebouwautomatisatie
voor woon- en commerciële bouw

De technologie van Loxone zorgt niet alleen thuis voor comfort, veiligheid en energie-efficiëntie, maar wordt ook ingezet in de woningbouw, hotels, kantoren of industrieprojecten van welke aard dan ook. De schaalbare structuur van de Miniserver en de talrijke open interfaces maken van de Loxone Miniserver de perfecte oplossing voor uw woon- en commerciële projecten.

Woningbouw

Dankzij de Loxone technologie
kunt u de waarde en attractiviteit
van uw woonprojecten doen stijgen,
het installatieproces vereenvoudigen
en de woonobjecten beschermen
tegen schade.

Kantoor & bedrijf

Bied uw medewerkers een productieve werkomgeving met een optimale verlichting, temperatuur en luchtkwaliteit. Zet uw bedrijfs- en verkoopruimtes perfect in de schijnwerpers.

 

Kantoor & bedrijf

Horeca

Zet uw hotel of gastronomisch bedrijf in de schijnwerpers met de Loxone technologie en zorg tegelijkertijd voor een eenvoudig onderhoud, een hoge energie-efficiëntie en zoveel meer.

 

Horeca ontdekken

Sleutel-op-de-deur

De Loxone technologie wordt standaard aangeboden door sleutel-op-de-deur-fabrikanten zoals Hanse Haus, Hartl Haus, Bien Zenker, enz. in hun projecten. Ook u kunt de waarde van uw prefab woningen verhogen.

 

Sleutel-op-de-deur

Overig

Dankzij de combinatie van betrouwbare hardware en een machtige software,
is Loxone geschikt voor automatisatie-opdrachten van welke aard dan ook: industriehallen, gemeentelijke gebouwen, kerken …

 

Overig

Lijst met referenties

Smart Homes, restaurants, hotels, kantoren, sleutel-op-de-deur-woningen, brouwerijen, boerderijen, industriële projecten … Onze lijst met referenties is eindeloos. Om het u eenvoudiger te maken, hebben we per categorie een greep genomen uit onze realisaties. Ontdek meer via onderstaande knop.

 

Schaalbaar van de woning
tot het bedrijvencomplex

Naargelang de grootte van het gebouw, kunnen meerdere Miniservers samengevoegd worden.
Dit vergroot de capaciteit en maakt de automatisering van de meest omvangrijke projecten mogelijk.

De Gateway-Miniserver voegt alle deelgebieden samen en vormt een overkoepelende configuratie en visualisatie. Mocht een onderhoud of een uitbreiding van een individueel deelbereik nodig zijn, dan blijven de andere individueel verder functioneren. Dankzij de Gateway/Client structuur wordt het update-proces bovendien centraal afgehandeld.

Eenvoudige toegangscontrole: 
toegang met de NFC Sleutelhanger

Bij Loxone verloopt de toegangscontrole eenvoudig en gepersonaliseerd. Uw werknemers houden de NFC Sleutelhanger voor de NFC Code Touch en krijgen toegang indien ze hier recht op hebben. Met de NFC Sleutelhanger heeft u een compact en betaalbaar alternatief voor uw sleutelbos. Bij verlies hoeft het volledige slot niet te worden vervangen. U kan uw NFC Sleutelhanger binnen enkele seconden wissen en een nieuwe aanmaken.
Het toevoegen van een nieuwe NFC Sleutel of het veranderen van een bepaald recht kan eenvoudig en snel via de Loxone app.

Talrijke interfaces & uitbreidingen

Loxone beschikt over een breed scala aan open, vrij te configureren interfaces om alles binnen de gebouwautomatisatie met de Miniserver te verbinden. Volgende interfaces staan onder andere te uwer beschikking:

Omvangrijk productassortiment

Bij Loxone vindt u alle producten terug die u nodig hebt. Van de modernste LED verlichtingstechnieken voor een relighting, tot een multiroom audiosysteem: ons assortiment biedt een antwoord op al uw wensen.
De eigen ontwikkelde en op elkaar afgestemde producten zorgen voor een perfect samenspel tussen hard- en software.

Individueel gebruikersbeheer

Beheer in uw commercieel project alle gebruikers. Personaliseer de toegangsrechten van elke gebruikersgroep en geef individuele rechten. Bepaal zelf welke gebruikersgroepen actief invloed hebben op de gebouwautomatisatie en welke niet.
Loxone biedt een overzichtelijk en eenvoudig beheer voor al uw gebruikers.

Machtige software & kosteloze updates

Hotel, kantoor of wooncomplex, met onze machtige software kunt u elk groot project aan. Het bijzondere daaraan? De gehele software is volledig gratis en dankzij lopende updates biedt deze steeds het recentste veiligheidsniveau. Dankzij de Loxone apps kunnen alle gerechtigde gebruikers de gebouwautomatisatie eenvoudig bedienen en statistieken bekijken.

Open interfacebeschrijving

Dankzij de open interfacebeschrijving van de Loxone Miniservers is het mogelijk aanvullende software-oplossingen van derden te ontwikkelen.
Wenst u bijvoorbeeld een eigen ontworpen en op uw behoeften aangepaste visualisatie van de gebouwautomatisatie van Loxone, dan is dit mogelijk via de open API.

Heeft u nog vragen?

Wij staan graag voor u klaar en tonen u met plezier verdere mogelijkheden met Loxone. Laat even uw contactgegevens achter en wij nemen graag contact op met u.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Daniël Van Dessel

CEO Loxone Benelux

BE +32 3 369 10 68 NL +31 208 208 214