Loxone Smart Home Academy

Leer dankzij Loxone Academy het Loxone Smart Home van A tot Z kennen en word in enkele dagen een echte Expert! Potentiële Loxone partner of Loxone professional, ons omvangrijk opleidingsprogramma biedt voor onze partners wat wils. Boek nu een opleiding:
Volgend opleidingsaanbod staat te uwer beschikking:

Bent u een nieuwe Loxone Partner? Dan raden wij de volgende opleidingen aan:

01 Loxone Expertenopleiding module 1
02 Loxone Expertenopleiding module 2
03 Performance Days – Verkoop

Bent u een bestaande Loxone Partner? Dan is de volgende opleiding iets voor u:

04 Performance Days – Techniek & Planning

01
Expertenopleiding

Module 1

De Loxone Expertenopleiding vormt de basis voor een succesvol zakelijk partnerschap en is een basisvereiste voor het behalen van de Silver Partner status. De opleiding die bestaat uit module 1 & 2 biedt een uitgebreid overzicht van de standaarden en principes in een Real Smart Home.

Tijdens de eendaagse opleiding leert u het Loxone productassortiment kennen en beleeft u zelf het leven in een Loxone Smart Home tijdens een rondleiding in de demowoning. Module 1 dient als basis voor de verdere module 2.

 

 • Vereisten: geen
 • Doelgroep: bedrijfsleiders & techniekers
 • Duur: maandag, 09u00 – 17u00  
 • Maaltijden: inclusief

Dankzij de praktijkgerichte Expertenopleiding heb ik een goed inzicht gekregen in de op elkaar afgestemde producten en de daarbij horende software. Men merkt onmiddellijk dat Loxone veel ervaring heeft op het gebied van Smart Homes. 
Ik verheug mij op mijn eerste project met Loxone!

Sebastian Aigner

Aiger Homeautomation GmbH

02
Expertenopleiding

Module 2

Module 2 van de Expertenopleiding van Loxone perfectioneert uw vaardigheden op het gebied van planning, configuratie, installatie en verkoop. Dankzij de praktijkgerichte Expertenopleiding realiseert u in de toekomst pijlsnel en vakkundig Real Smart Home projecten.

Het opleidingsaanbod werd begin 2019 volledig herzien. De speciaal ontwikkelde demonstratiewanden bieden u een realistische werkomgeving. Word een Loxone Smart Home professional en wees voorbereid op uw eerste project.

 

 • Vereisten: module 1
 • Doelgroep: techniekers
 • Duur: dinsdag – donderdag, 09u00 – 17u00
 • Maaltijden: inclusief

De Loxone demokoffer

De perfecte aanvulling op de Loxone Expertenopleiding. 

De nieuwe Loxone demokoffer biedt met al zijn aanwezige componenten de perfecte omgeving voor test- en opleidingsdoeleinden.

Boek nu de Loxone Expertenopleiding of één van de twee Loxone Performance Days en ontvang een bijkomende 10% opleidingskorting op de Loxone demokoffer.
U krijgt deze eenmalige korting bovenop uw partnerkorting.

03 
Performance Days

Verkoop – samen voor succes

Samen naar succes! Tijdens de eendaagse opleiding leert u hoe u de behoeften van uw klanten kan herkennen en correct kan implementeren. Zo zal u nog meer bestellingen genereren. Profiteer bovendien van praktijkgerichte tips en tricks die u helpen het volledige Smart Home potentieel te creëren en u zo een succesvollere verkoopstrategie garanderen.

 

 • Vereisten: geen
 • Doelgroep: verkoop- en adviespersoneel
 • Duur: 09u00 – 17u00
 • Maaltijden: inclusief

04 
Performance Days

Techniek & planning

De eendaagse opleiding met een focus op techniek & planning is bij uitstek geschikt om nog dieper in te gaan op de materie Smart Home of om de reeds vergaarde kennis op te frissen.
U perfectioneert aan de hand van talrijke praktijkvoorbeelden uw gebruik van de Loxone Config en de revolutionaire autoconfiguratie.
Implementeer voortaan maximale functionaliteiten bij een minimale configuratie-inspanning. Leer verder alles over de nieuwste Loxone producten, app functies en andere nieuwtjes.

 

 • Vereisten: module 1 & 2
 • Doelgroep: techniekers
 • Duur: 09u00 – 17u00
 • Maaltijden: inclusief
Algemene info en annuleringsvoorwaarden
Inschrijving

Inschrijvingen kunnen telefonisch, schriftelijk of online gebeuren. Telefonische inschrijvingen zijn geldig na ontvangst van de door ons verstuurde bevestiging. Niet-bindende inschrijvingen zijn niet mogelijk.

Na de inschrijving ontvangt u een bevestiging via e-mail. Indien er geen plaats meer vrij is, contacteren we u telefonisch en zetten we u op de wachtlijst. Zodra er een plaats is vrijgekomen, brengen we u op de hoogte.

Inhoud/Facturen

Met een goedgekeurde inschrijving kunt u deelnemen aan onze opleidingen. Hierin is inbegrepen: deelname aan de opleidingssessies, middageten en koffiepauzes. Reiskosten en kosten voor overnachtingen zijn niet inbegrepen.

Ongeveer 14 dagen voor de start van de opleiding ontvangt u een herinnering en de factuur per e-mail. Bij Loxone Partners met een domiciliëring wordt de factuur 14 dagen voor de opleiding opgemaakt.

Omboeking

U heeft zich ingeschreven voor onze opleidingen maar kan onverwachts toch niet aanwezig zijn?
Neem zo snel mogelijk met ons contact op om een gratis omboeking te regelen. Houd er rekening mee dat de huidige factuur van kracht blijft, en een gratis omboeking enkel kan bij een betaling van deze factuur. Indien u deze omboeking pas meldt binnen de 14 dagen voor aanvang van de opleiding, zal er een kost van 50% aangerekend worden van het opleidingsbedrag. Indien een deelnemer niet aanwezig kan zijn, is het mogelijk om (op aanvraag) een vervanger te sturen. Met een omboeking die op de dag van de opleiding aangevraagd wordt, kan geen rekening gehouden worden.

Annulatie

U heeft zich ingeschreven maar kan toch niet deelnemen?
Tot 14 dagen voor de opleiding is een gratis annulatie mogelijk. Daarna wordt 50% van de inschrijvingskost in rekening gebracht. Bij afwezigheid van de deelnemer zonder een voorgaande opzegging, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Bij annulatie op de dag van de opleiding zelf zal de opleiding voor 100% aangerekend worden.

Min. deelname

Wanneer het minimum aantal deelnemers voor een opleiding (zie cursusinformatie online) niet gehaald wordt, behouden wij het recht om minstens 14 dagen op voorhand de opleiding te annuleren. Vorderingen van deelnemers, bijvoorbeeld aanspraken op schadevergoedingen (inclusief annuleringskosten voor reis- of hotelkosten), zijn uitgesloten.

Ziekte voor/tijdens de opleiding

U bent voor of tijdens de opleiding ziek geworden en kan daarom niet deelnemen?
Gelieve ons zo snel mogelijk op de hoogte te brengen en een geldig doktersattest naar onze klantendienst te sturen. We zullen u een van de volgende dagen contacteren voor een gratis omboeking. Houd er rekening mee dat de reeds aangeboden factuur van kracht blijft en een gratis omboeking enkel geldig is bij betaling van deze factuur en bij voorlegging van het doktersattest.

Hotelreservatie

Heeft u een overnachtingsplaats nodig?
Wij helpen u graag bij de zoektocht naar een geschikt hotel of bed & breakfast in de buurt van ons kantoor. De reservatie blijft voor rekening van de klant.

Nog vragen? Neem gerust contact op met ons!

Heeft u vragen over ons opleidingsaanbod? Wij beantwoorden deze graag.

Nikki De Graaf

Klantenondersteuning

BE: +32 3 369 10 68 NL: +31 208 208 214