Loxone Support

De snelste weg naar support:
onmiddellijke hulp via LiveChat!

Als u ooit ondersteuning nodig hebt rond Loxone, dan zijn we er voor u. Het maakt niet uit of u vragen hebt over producten, configuratie of projectplanning. Tijdens onze kantooruren beantwoorden wij uw verzoek via LiveChat onmiddellijk. Als u buiten onze kantooruren contact met ons opneemt, is dat geen probleem: laat gewoon een bericht achter en we nemen contact met u op zodra we weer online zijn.

Wat kunnen we voor u doen?

  • U bent Loxone Partner en hebt een technische vraag? Kijk in onze FAQ, documentatie of maak een support ticket aan. Opgelet! U dient zich eerst aan te melden voor u een support ticket kan aanmaken.
  • U bent installateur en hebt interesse in de producten of diensten van Loxone? Schrijf u dan in voor een van onze gratis en vrijblijvende webinars.
  • U bent particulier en hebt een vraag? Dan kan u het antwoord waarschijnlijk vinden in onze FAQ. Toch geen antwoord gevonden? Stuur ons een e-mail via [email protected] en wij helpen u zo snel mogelijk verder.
  • U bent particulier en wil weten waar u Loxone producten kan kopen? Kijk dan op onze “Partner vinden”-pagina.

Documentatie

Van de ingebruikname van de Miniserver, tot instructies voor de bekabeling, tot de visualisatie. U vindt alle thema’s terug in onze online documentatie. Daarnaast zullen onze voorbeeldconfiguraties en video’s u verder ondersteunen.

FAQ’s

Op onze FAQ pagina vindt u veel gestelde vragen over support thema’s en de respectievelijke antwoorden. We behandelen vragen over de Miniserver, Extensions, Air apparaten, Intercom …

Support ticket

Stuur een support ticket via ons ticket systeem. U zal spoedig een antwoord ontvangen van ons technisch support team. Als u producten wenst te retourneren, gelieve eveneens een ticket te creëren.

Downloads

Naast onze gratis software en apps, hebben wij ook nog verdere downloads voor u klaar gezet. Bekijk onze brochure voor de zorg, de Loxone Create Automation folder, info over het EPB dossier … Als Loxone Partner kunt u na het inloggen in uw partnerbereik ook nog andere downloads terugvinden zoals aanbestedingsteksten, CAD-modellen, prijslijsten, controlelijsten, presentaties en andere nuttige bestanden.

Loxone opleidingen

Dompel uzelf onder in de wereld van Loxone en word op korte tijd een Loxone professional. In onze opleidingen leert u alles over de planning, configuratie, verkoopstechnieken en meer.

Nu aanmelden