Loxone Support

Bij ons krijg je de beste service in de branche.
Via uitgebreide online documentatie, ticketsysteem,
e-mail of telefonische ondersteuning.

Hier vind je
antwoorden op al je vragen:

De beste service in de branche heeft vele gezichten. Je kunt bijvoorbeeld antwoorden vinden in onze uitgebreide online documentatie, met behulp van onze toegewijde ondersteuningsgemeenschap of rechtstreeks van een Loxone Expert via ons ticketsysteem.

Documentatie

Van de ingebruikname van de Miniserver, tot instructies voor de bekabeling, tot de visualisatie. Je vindt alle thema’s terug in onze documentatie. Daarnaast zullen onze video’s jou ondersteunen.

Support Ticket

Stuur een support ticket via ons ticket systeem. Je zal spoedig een antwoord ontvangen van ons technisch support team. Als je producten wenst te retourneren, gelieve eveneens een ticket te creëren.

Loxone Library

Loxone is een open systeem. Deze openheid is gedocumenteerd in de Loxone Library. Daar vind je alle templates en plugins voor de eenvoudige en snelle integratie van verschillende externe producten. Alles op één plek, alles in één oogopslag!

De eenvoudigste manier om jouw klanten te overtuigen:
Digital Experience Tour

Die Digital Experience Tour

Groot effect in een beperkte ruimte

Klanten bekijken een video die is geproduceerd door Loxone, terwijl op bepaalde momenten in de video verschillende Loxone functies rechtstreeks in jouw ruimte worden geactiveerd. Bijvoorbeeld, verlichting of zonwering schakelt automatisch aan en uit wanneer hun functies in de video worden uitgelegd. Op deze manier ervaren geïnteresseerden Loxone nog intenser en van dichtbij.

Meer online aanbiedingen voor jou als Loxone Partner

Boek nu online een adviesafspraak

Nu is de perfecte tijd om samen met ons jouw volgende projecten te plannen. Onze Partner Coaches informeren je over nieuwe producten waarmee je jouw bouwplaatsen nog efficiënter kunt beheren. Maak gebruik van de mogelijkheid om online een afspraak te boeken met jouw Partner Coach, die plaatsvindt via een videogesprek.

Bel ons via 0032 3 500 23 55
om een afspraak in te boeken

 

Training & Leren

Ons trainerteam heeft tijdens de Covid-pandemie veel tijd en plezier geïnvesteerd om jou op ons nieuwe e-learningplatform gratis online cursussen aan te bieden, 24 uur per dag. Inmiddels zijn ook weer face-to-face trainingen toegestaan. Reserveer nu jouw plek voor een Foundation training of Focus training.

100+ Toepassingsvoorbeelden

Met Loxone technologie kan automatisering worden gerealiseerd voor projecten van alle soorten – of het nu gaat om slimme woningen, commerciële toepassingen of speciale toepassingen. We laten je deze diversiteit zien met onze toepassingsvoorbeelden, inclusief voorbeeldconfiguraties. Laat je inspireren voor jouw klantprojecten! Meer toepassingsvoorbeelden worden regelmatig toegevoegd.

Downloads

Naast onze gratis software en apps vind je in ons downloadgedeelte ook tal van andere downloads.
Download gratis bestekteksten, CAD-modellen, prijslijsten, checklists, presentaties en andere
handige bestanden in ons downloadgedeelte.

Introductiecursus

Als introductiecursus in Loxone Config hebben we een reeks video’s voor je klaargemaakt – van de ingebruikname van de Miniserver tot aan de configuratie van verlichtingsbesturing of zonwering.

Tutorial video’s

Om je meer tips & tricks te kunnen geven, heeft ons team van trainers een reeks video’s voor jou klaargemaakt. Ontdek meer dan 50 tutorialvideo’s in onze videobibliotheek!

Jouw feature aanvraag

Heb je een idee voor een andere functie in onze software of in één van onze producten? Stuur ons jouw idee en jouw contactgegevens. Door dit formulier in te vullen, stem je ermee in dat wij per e-mail contact met je kunnen opnemen indien wij vragen hebben. We kijken uit naar jouw feedback!

We controleren elk verzoek zorgvuldig. Wij vragen echter om jouw begrip dat wij niet op elke vraag afzonderlijk kunnen antwoorden.

Loxone opleidingen

Dompel uzelf onder in de wereld van Loxone en word op korte tijd een Loxone professional. In onze opleidingen leert u alles over de planning, configuratie, verkoopstechnieken en meer.

Nu aanmelden