AttentionOns ticketsysteem is ontwikkeld voor onze gecertificeerde Loxone Partners, hun tickets krijgen voorrang. Ben je een eindklant? Neem dan altijd eerst contact op met jouw Loxone Partner.

Loxone Support

De snelste weg naar support:
onmiddellijke hulp via LiveChat!

Als je ooit ondersteuning nodig hebt rond Loxone, dan zijn we er voor jou. Het maakt niet uit of je vragen hebt over producten, configuratie of projectplanning. Tijdens onze kantooruren beantwoorden wij jouw verzoek via LiveChat onmiddellijk. Als je buiten onze kantooruren contact met ons opneemt, is dat geen probleem: laat gewoon een bericht achter en we nemen contact met jou op zodra we weer online zijn.

Wat kunnen we voor u doen?

  • Je bent Loxone Partner en hebt een technische vraag? Kijk in onze FAQ, documentatie of maak een support ticket aan. Opgelet! Je dient je eerst aan te melden voor u een support ticket kan aanmaken.
  • Je bent installateur en hebt interesse in de producten of diensten van Loxone? Schrijf je dan in voor een van onze gratis en vrijblijvende webinars.
  • Je bent particulier en hebt een vraag? Dan kan je het antwoord waarschijnlijk vinden in onze FAQ. Toch geen antwoord gevonden? Stuur ons een e-mail via [email protected] en wij helpen je zo snel mogelijk verder.
  • Je bent particulier en wil weten waar je Loxone producten kan kopen? Kijk dan op onze “Partner vinden”-pagina.

Documentatie

Van de ingebruikname van de Miniserver, tot instructies voor de bekabeling, tot de visualisatie. Je vindt alle thema’s terug in onze online documentatie. Daarnaast zullen onze voorbeeldconfiguraties en video’s jou verder ondersteunen.

FAQ’s

Op onze FAQ pagina vind je veel gestelde vragen over support thema’s en de respectievelijke antwoorden. We behandelen vragen over de Miniserver, Extensions, Air apparaten, Intercom …

Support ticket

Stuur een support ticket via ons ticket systeem. Je zal spoedig een antwoord ontvangen van ons technisch support team. Als je producten wenst te retourneren, gelieve eveneens een ticket te creëren.

Downloads

Naast onze gratis software en apps, hebben wij ook nog verdere downloads voor jou klaar gezet. Bekijk onze brochure voor de zorg, de Loxone Create Automation folder, info over het EPB dossier … Als Loxone Partner kan je na het inloggen in jouw partnerportaal ook nog andere downloads terugvinden zoals aanbestedingsteksten, CAD-modellen, prijslijsten, controlelijsten, presentaties en andere nuttige bestanden.

Jouw feature aanvraag

Heb je een idee voor een andere functie in onze software of in één van onze producten? Stuur ons jouw idee en jouw contactgegevens. Door dit formulier in te vullen, stem je ermee in dat wij per e-mail contact met je kunnen opnemen indien wij vragen hebben. We kijken uit naar jouw feedback!

We controleren elk verzoek zorgvuldig. Wij vragen echter om jouw begrip dat wij niet op elke vraag afzonderlijk kunnen antwoorden.

Loxone opleidingen

Dompel uzelf onder in de wereld van Loxone en word op korte tijd een Loxone professional. In onze opleidingen leert u alles over de planning, configuratie, verkoopstechnieken en meer.

Nu aanmelden