Jouw gratis verkoopondersteuning

Maak de talloze functies van Loxone tastbaar voor jouw klanten. Stel het één keer in en ga gewoon aan de slag. Met de nieuwe Digital Experience Tour en de bijbehorende gratis app, kan je jouw klanten met gemak inspireren. Beschikbaar vanaf de zomer 2022.

Wat is de Loxone Digital Experience Tour?

De Digital Experience Tour is het nieuwe en kostenefficiënte alternatief of aanvulling op de showroom voor onze partners. Hier kan je vele functies en producten van Loxone op een ongecompliceerde en goedkope manier onder de aandacht brengen. Het enige wat een partner nodig heeft, is een presentatieruimte, de gratis Loxone Digital Experience Tour App en een selectie aanbevolen producten om de klantervaring nog intenser te maken.

Zo werkt het

Klanten kijken naar een video die door Loxone is geproduceerd, terwijl verschillende Loxone functies direct in jouw showroom worden gestart op bepaalde momenten in de video. Zo gaan bijvoorbeeld de lichten, luidsprekers of zonwering automatisch aan en uit wanneer hun functies in de video worden uitgelegd. Op die manier kunnen
geïnteresseerden de Loxone technologie nog intensiever en uit de eerste hand ervaren.

De ervaring wordt gerealiseerd via de gratis Loxone Digital Experience Tour App en een Fire TV Stick (die je zelf aankoopt) waarop de App is geïnstalleerd. Je kan de app met een paar klikken via Loxone Config aan de Loxone installatie koppelen.

Beleef Loxone van dichtbij

Na de Digital Experience Tour kunnen de klanten dan andere Loxone producten bekijken. Hiervoor zijn een tablet en een tafel of ander oppervlak nodig waarop Loxone producten kunnen worden getoond. Hier zouden bijvoorbeeld raamcontacten en bijbehorende alarmmeldingen getoond kunnen worden als het raam nog open is. Uiteraard kunnen hier verschillende producten worden gebruikt, b.v. Aanwezigheidsmelders, temperatuursensoren, drukknoppen, enz.

Stap voor stap naar de realisatie
Bepaal een ruimte die je in de toekomst als Digital Experience Tour wilt gebruiken. Wij bevelen een kamer van 12m² aan.
Richt de kamer in met de Loxone technologie die jij wilt. Onze aanbevelingen dienen als inspiratie. Hoe meer producten je gebruikt, hoe intenser de ervaring zal zijn.
Installeer de Loxone Digital Experience Tour App op de Fire TV Stick die op jouw scherm is aangesloten.
Gebruik de Loxone Config om de App en producten te verbinden. Met een paar muisklikken is jouw Digital Experience Tour klaar voor gebruik.
Speel de video af en geniet van de gratis verkoopondersteuning.
Productaanbeveling

» 1x Loxone Miniserver

» Minimum 3 LED Spots RGBW

» Minimum 2 LED Pendulum Slim

» 1x RGBW LED Strips

» 1x Audioserver

» 2x Quadral In-Ceiling 7 Speaker

» 1x Zonweringssturing, bv: Shading Actuator Air of Nano 2 Relay Tree

» 1x TV, om de video af te spelen

» 1x Fire-TV Stick, waarop je de gratis Loxone Digital Experience Tour App moet downloaden om de video af te spelen.

Individueel & flexibel

Er zijn geen grenzen aan jouw verbeelding bij het inrichten van jouw Digital Experience Tour, want de productconfiguratie is volledig aan jou. In de door Loxone geleverde video worden alle functies voorgesteld, de producten in jouw showroom vullen de ervaring aan met echte acties zoals het licht aan en uit doen, deurbel, alarm of zelfs zonwering, enz. Wij wensen je veel succes met jouw Digital Experience Tour en veel plezier bij het inrichten ervan.