Loxone in de media

Logo De Zondag

2023-09-24: Slim investeren in je woning en jezelf: Comfort, energie-efficiëntie en eenvoud met Loxone

Loxone is een internationaal gereputeerde specialist en pionier in smart home en automatisering van bedrijfsgebouwen. In de Benelux vestiging in Nijlen word je volgende zondag extra hartelijk geïnformeerd over alle slimme functies bij een hapje en een drankje. De hele familie is welkom op deze feestelijke opendeurdag. Je kan de vele toepassingen beleven tijdens de Experience Tour en voor de kinderen is er grime en een springkasteel.

Logo De Zondag

2023-09-24: Loxone Benelux – Automatiseringsoplossingen

Loxone Benelux staat aan de voorhoede van intelligente automatiseringsoplossingen. Met een aanwezigheid in meer dan 100 landen en meer dan 200.000 gerealiseerde projecten, biedt Loxone een combinatie van eenvoud, comfort, veiligheid en energie-efficiëntie. Erkende Loxone Partners waarderen vooral de innovatieve kracht, de gebruiksvriendelijke software en de flexibele installatieopties.

Logo ArchiComm

2023-03-28: Totaaloplossing voor slimme gebouwen

Loxone biedt een innovatieve totaaloplossing voor het automatiseren van gebouwen, die niet alleen het leven comfortabeler maakt, maar ook tot 40% energie bespaart. De systemen zijn flexibel en toekomstbestendig, geschikt voor zowel nieuwe als bestaande woningen.

Logo De Vlaamse Ondernemer

2018-01-07: Loxone opent Smart Home demowoning in Nijlen

Loxone Benelux heeft de eerste echte Smart Home demowoning in Nijlen, België geopend. Deze woning toont de veelzijdigheid van Loxone’s automatiseringssystemen, van verlichting en verwarming tot toegangscontrole en meer. De ‘Touch Surface’ maakt unieke bedieningselementen mogelijk, zelfs geïntegreerd in meubels. De systemen zijn flexibel en geschikt voor verschillende materialen, aangestuurd door een eigen Miniserver.

Logo Made In Kempen

2017-09-20: Loxone opent in Nijlen slimste appartement van Benelux

Loxone, gevestigd in Nijlen, heeft de allereerste Smart Home demowoning in de Benelux geopend. Gelegen in het centrum van Nijlen, is een appartement volledig uitgerust en ingericht volgens de visie en expertise van Loxone. Deze demowoning biedt een breed scala aan intelligente automatiseringsoplossingen die elk aspect van het dagelijks leven omvatten. Van geavanceerde verlichtingssystemen en efficiënte verwarming tot innovatieve zonwering, hoogwaardige audio, geoptimaliseerde ventilatie, uitgebreide alarmsystemen en toegangscontrole.

Logo Bloovi

2017-05-24: Mensen denken dat ze hun huis automatiseren. Maar ze doen alles manueel. Dat is toch geen domotica? 

Daniël Van Dessel benadrukt dat Loxone geen domotica aanbiedt, maar een Smart Home-oplossing die het leven op ‘autopiloot’ zet. Volgens hem bespaart hun systeem mensen 40 tot 50 duizend handelingen per jaar. Loxone’s ‘Touch Surface’ en miniserver maken bediening eenvoudig en intuïtief. Het bedrijf heeft grote ambities en wil tegen 2020 wereldleider zijn in het automatiseren van zowel nieuwe als bestaande woningen.

Heb je meer vragen? Neem contact met ons op!

Steffi De Graaf

Communicatie & HR officer

BE: +32 3 369 10 68 NL: +31 208 208 214