In enkele
stappen
Loxone Partner
worden  

Bied uw klanten een complete oplossing voor gebouwautomatisering. Vertrouw op eigen ontwikkelde producten die 100% compatibel en eenvoudig te configureren zijn. De bijpassende software is gratis en zonder licentie verkrijgbaar. Als open automatiseringssysteem voor gebouwen kan een groot aantal andere systemen en fabrikanten worden geïntegreerd.

Alles
uit één
hand

Als Loxone Partner krijgt u alles
uit één hand. U koopt rechtstreeks bij
de fabrikant en kunt steeds vertrouwen
op ondersteuning van uw persoonlijke
contactpersoon. Geen enkele
vergelijkbare oplossing op de markt
kan u dit bieden.

In enkele stappen
Loxone Partner worden

Bied uw klanten een complete oplossing voor gebouwautomatisering. Vertrouw op eigen ontwikkelde producten die 100% compatibel en eenvoudig te configureren zijn. De bijpassende software is gratis en zonder licentie verkrijgbaar. Als open automatiseringssysteem voor gebouwen kan een groot aantal andere systemen en fabrikanten worden geïntegreerd.

Alles uit
één hand

Als Loxone Partner krijgt u alles uit één hand. U koopt rechtstreeks bij de fabrikant en kunt steeds vertrouwen op ondersteuning van uw persoonlijke contactpersoon. Geen enkele vergelijkbare oplossing op de markt kan u dit bieden.

Met Loxone hebt
u nog meer te bieden!

Meer omzet
door planningszekerheid

De Loxone oplossing wordt gekenmerkt door een hoge mate van planningszekerheid voor gespecialiseerde partners. Dankzij het alomvattende totaalconcept en de bijbehorende functionele garantie ontstaan er geen onverwachte kosten. Integendeel, zij kunnen hun assortiment uitbreiden met Loxone producten en aantrekkelijke partnerkortingen krijgen op aankopen rechtstreeks bij de fabrikant.

 

Succesvoller
dan de concurrentie

Met een eenvoudige planning en compatibele producten onderscheidt u zich van uw concurrentie. Profiteer van onze ervaring met meer dan 250.000 Loxone projecten wereldwijd. Voor de implementatie vertrouwen wij 100% op ons partnernetwerk met meer dan 25.000 partners in 100 landen. Daarom sturen wij projectaanvragen door naar een geschikte lokale partner.

De beste service rechtstreeks
van de fabrikant – gratis

Uw individuele contactpersoon bij Loxone neemt uw zorgen uit handen en staat te uwer beschikking om al uw vragen over projectadvisering en -implementatie te beantwoorden.

 

Onze
gratis
software maakt
het onderscheid

Geen licentiekosten
Gemakkelijk aan te leren en gratis
configuratiesoftware
Gratis app voor controle en visualisatie

 

Onze
gratis
software maakt
het onderscheid

Geen licentiekosten
Gemakkelijk aan te leren en gratis
configuratiesoftware
Gratis app voor controle en visualisatie

Loxone in cijfers –
Kwaliteit made in EU

Meer dan

gerealiseerde Loxone projecten

van meer dan

Loxone Partners

in meer dan

landen wereldwijd

Dien nu uw Loxone Partner aanvraag in

U wilt een erkende Loxone Partner worden?  Doe dan nu uw niet-bindende partneraanvraag.

Om als Loxone Partner gecertificeerd te worden, moet aan bepaalde voorwaarden worden voldaan. Dit vereist een controle van uw gegevens door één van onze medewerkers. Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij dan ook persoonlijk contact met u opnemen.

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 1,000 MB, Max. aantal bestanden: 3.
   • Hidden
   • Hidden
   • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Vragen & antwoorden

  Aan welke voorwaarden moet ik voldoen om Loxone Partner te worden?

  Als gecertificeerd Loxone Partner neem je de realisatie van alle soorten automatiserings- en besturingsprojecten op jou, van advies en planning tot realisatie en nazorg, zodat je verzekerd bent van tevreden klanten.

  Er zijn geen toetredingsdrempels om tot het Loxone Partnerprogramma te worden toegelaten. Registreer nu in de webshop, koop direct en profiteer van aantrekkelijke kortingen.

  Voorwaarde is dat je actief bent in één van de volgende bedrijfssectoren: elektricien/verwarming, installateur, zonwering installateur, zwembadbouwer, saunabouwer, systeemintegrator & Smart Home Expert, alarminstallateur, planner (elektro/HVAC/verlichting), meet-en regeltechnieker, AV installateur, installateur zonnepanelen.

  Aan welke voorwaarden moet een "Registered Partner" voldoen?

  Als Registered Partner ben je niet gebonden aan een minimumomzet. Je bent ook niet verplicht om een jaarlijkse opleiding te volgen. De mogelijkheid van hogere aankoopkortingen ligt geheel in jouw handen - eerlijk en transparant!

  De Registered Partner zal vanaf 2 mei 2022 in vier kortingniveaus worden onderverdeeld. Deze zijn afhankelijk van de jaaromzet. Hoe hoger de omzet, hoe hoger de aankoopkorting voor Loxone producten.

  Aan welke voorwaarden moet een "Silver Partner" voldoen?

  Als Silver Partner ben je niet gebonden aan een minimumomzet. De enige vereisten zijn de aankoop van een Loxone welkomstpakket aan een extreem gereduceerde prijs en het volgen van de Loxone Foundation Training. Met behulp van deze testomgeving zal je het Loxone systeem en onze producten fundamenteel leren kennen.

  In onze unieke Foundation Training krijg je een diepgaand inzicht in onze normen & principes, het Loxone productassortiment en de mogelijke toepassingen. In de praktijkgerichte opleiding zal je jouw vaardigheden op het gebied van planning, configuratie, installatie en verkoop op het gebied van gebouwautomatisering perfectioneren.

  De jaarlijkse opleiding helpt je om altijd up-to-date te blijven op het gebied van software en hardware.

  Aan welke voorwaarden moet een "Gold Partner" voldoen?

  Als Gold Partner is Loxone jouw eerste keuze voor nieuwe projecten (uitzondering geldt voor aanbestedingen). Loxone wordt dus geadverteerd op de homepage van jouw website, op bedrijfsvoertuigen, in de winkel, enz. De implementatie van de gratis digitale showroom, de voltooiing van de Foundation Training en de aankoop van het welkomstpakket is ook voor jou verplicht.

  Voor de jaarlijkse hercertificering van jouw partnerstatus en voor de eerste certificering is het noodzakelijk op jouw website een link naar loxone.com aan te maken. Jouw jaarlijkse omzet bedraagt 100.000 euro en je bent verplicht eenmaal per jaar een Expert Day opleiding te volgen.

  Aan welk voorwaarden moet een "Platinum Partner" voldoen?

  Als Platinum Partner is Loxone jouw eerste keuze voor nieuwe projecten (uitzondering geldt voor aanbestedingen). Loxone wordt dus geadverteerd op de homepage van jouw website, op bedrijfsvoertuigen, in de winkel, enz. De implementatie van de gratis digitale showroom, de voltooiing van de Foundation Training en de aankoop van het welkomstpakket is ook voor jou verplicht.

  Voor de jaarlijkse hercertificering van jouw partnerstatus en voor de eerste certificering is het noodzakelijk op jouw website een link naar loxone.com aan te maken. Jouw jaarlijkse omzet bedraagt 350.000 euro en je bent verplicht eenmaal per jaar een Expert Day opleiding te volgen.

  Wat betekent een partnerschap met Loxone voor mij?

  Er wordt geen contract gesloten voor het partnerschap met Loxone. Wij hebben onze beginselen voor een goede samenwerking echter uiteengezet in onze Partner Guidelines. Door je als partner in te schrijven, bevestig je dat je jezelf houdt aan deze richtlijnen, die een eerlijke samenwerking beogen. Voor het overige richten wij ons op transparantie in het partnerprogramma en behandelen wij iedereen gelijk in termen van partnerniveaus en -voorwaarden.

  Hoelang is de partnerstatus geldig?

  Na het behalen van de Silver, Gold of Platinum Partner status, heb je 12 maanden de tijd om hiervoor te hercertificeren.

  De noodzakelijke vereisten zijn:

  • Silver Partner: jaarlijkse deelname aan een opleiding
  • Gold & Platinum Partner: jaarlijkse deelname aan een Expert Day opleiding en overeenkomstige minimumomzet.

  Als je in die 12 maanden aan de eisen hebt voldaan, ben je automatisch gekwalificeerd als gecertificeerde Loxone Partner voor nog eens 12 maanden. Als de gespecificeerde doelstellingen niet worden bereikt, krijg je de respectievelijke partnerstatus toegewezen, afhankelijk van de vervulde vereisten.

  De eerste audit na de invoering van het nieuwe partnerprogramma (02/05/2022) vindt plaats op 30 april 2023. Onze Partner Coaches geven je graag meer informatie.

  Wat is de Foundation Training en wanneer kan ik die volgen?

  Dankzij de talrijke opleidingen in de Benelux word je in slechts enkele dagen een professional in automatisering met Loxone. De Foundation Training vormt de basis van een succesvol zakelijk partnerschap en is een basisvereiste voor het bereiken van de Silver Partner status. De opleiding geeft een uitgebreid overzicht van de normen en principes in huis- en gebouwautomatisering met Loxone.

  Waarom zou ik overschakelen op Loxone?

  De vrij schaalbare systeemgrootte en de lage basisprijs van de Miniserver maken het bijzonder eenvoudig om in de wereld van de automatisering te stappen. Een grote selectie van Loxone producten op het gebied van verlichting, zonwering, verwarming, koeling, ventilatie, toegang, alarm, multi-room audio, bediening en nog veel meer is voor jou beschikbaar.

  Dankzij de totaaloplossing is elk project berekenbaar en wordt het geen verborgen kostenval voor jou en jouw klanten. Loxone is een vrij schaalbaar en open systeem. Dankzij het grote aantal interfaces (bv. DALI, KNX, Schüco, RS485/RS232, Modbus, EEBus en nog veel meer) met andere communicatiestandaarden kunnen bijna alle componenten - ook die van andere fabrikanten - worden geïntegreerd. De Loxone Library maakt het eenvoudig om gemaakte sjablonen te delen met de gemeenschap. Dankzij de gratis software en de gratis updates kan een oneindig aantal automatiseringseisen snel en eenvoudig worden gerealiseerd.

  Loxone biedt professionele oplossingen en vertrouwt op een wereldwijd netwerk van getrainde gespecialiseerde partners. Als Loxone Partner krijg je uitgebreide ondersteuning en aantrekkelijke kortingen bij het inrichten van jouw eigen showroom.

  Waarin verschilt Loxone van KNX?

  Gespecialiseerde bedrijven en klanten worden vaak geconfronteerd met de vraag waarin het Loxone systeem verschilt van een KNX systeem. In de eerste plaats zijn beide systemen onafhankelijke oplossingen voor de automatisering of regeling van technische voorzieningen in gebouwen van allerlei aard. Dankzij de Loxone KNX Extension is het ook mogelijk om KNX-compatibele componenten in het Loxone universum te integreren en zo tegen lage kosten een visualisatie en veel automatiserings- en logicafuncties te implementeren.

  Loxone KNX
  Loxone is een fabrikant van software en hardware en biedt daarmee complete oplossingen op het gebied van gebouwautomatisering. Dankzij de talrijke interfaces is het mogelijk een groot aantal standaarden te implementeren (bv. KNX, DALI, Modbus RTU/TCP, Schüco, EnOcean, RS485/RS232, DMX en nog veel meer). Veldbus, een groot aantal fabrikanten biedt geschikte sensoren en actoren aan.
  De Miniserver is HET centrale element van Loxone huis- en gebouwautomatisering en wordt op een centrale locatie beheerd. De intelligentie van het systeem wordt niet op een centrale plaats beheerd, maar bevindt zich rechtstreeks in de actoren en sensoren.
  Geen extra aparte server nodig. Het maken van de visualisatie is volledig gratis. Een centrale server is nodig om automatiseringsprocessen uit te voeren en een visuele voorstelling van het gebouw te geven.
  Gratis en licentievrije software incl. gratis updates en gratis externe toegang. Eenvoudige configuratie met Auto-Config. Betalende ETS-software, complexe en tijdrovende configuratie.

   

  Waarom biedt Loxone de producten niet aan via de groothandel?

  Om een eerlijke en transparante prijsstelling te garanderen, bewandelen wij onconventionele paden. Wij zien bewust af van de klassieke distributiestructuur zoals verkoop via de groothandel. Je koopt jouw hardware rechtstreeks bij ons als fabrikant - zonder tussenpersonen. Door rechtstreekse inkoop en door de directe relatie met ons, kunnen wij directe ondersteuning uit de eerste hand van de fabrikant garanderen.

  Heeft het wel zin voor een eenmanszaak om aan gebouwautomatisering te doen?

  Natuurlijk! Vooral als eenmanszaak loont het de moeite om op Loxone te vertrouwen, want dankzij de Tree technologie is het mogelijk om de installatie-inspanning tot een minimum te beperken en om projecten van welke aard dan ook in de kortst mogelijke tijd te realiseren met behulp van onze gratis configuratiesoftware en de kant-en-klare bouwstenen.

  Bovendien profiteer je van talloze instructievideo's op YouTube, bijscholingsaanbiedingen, gratis advies en nog veel meer.