Intelligente automatisering voor speciale wensen

Speciaal voor uw project biedt Loxone de flexibiliteit en verscheidenheid om uw opdracht intelligent te automatiseren. Met het centrale brein van het Smart Home – de Loxone Miniserver en haar talrijke interfaces – is het de perfecte oplossing voor allerlei problemen. Optimaliseer de werkprocessen en verhoog de winstgevendheid van uw gebouw.

Sturing van de verlichting

De Loxone Miniserver zorgt op productielocaties steeds voor de vereiste verlichting. Als in een bepaald bereik de verlichting niet meer nodig is, dan wordt deze automatisch uitgeschakeld.

Bewaking van de temperatuur

Of het nu gaat om industriële productiehallen of gemeentelijke gebouwen, dankzij de intelligente automatiseringsoplossing van Loxone worden alle ruimtetemperaturen voortdurend gecontroleerd en geregeld.

Sturing van de toegang

Bescherm specifieke gebieden dankzij de individuele toepassingsoplossing van Loxone. Dankzij het eenvoudige gebruikersbeheer en de vrije configuratie kan de gepersonaliseerde toegang exact op uw behoeften afgestemd worden.

Optimalisatie van het energieverbruik

Door alle verbruiksgegevens te registreren en te visualiseren, herkent de Loxone Miniserver direct het besparingspotentieel. Verlaag uw energiekosten en verhoog zo de winstgevendheid van uw industriële en gemeentelijke projecten.

Krachtige bouwstenen & logica voor
elke automatiseringsopdracht

Dankzij onze krachtige softwareoplossingen kunt u aan talloze individuele vereisten van uw project voldoen. De grafische programmeerinterface en de grote keuze aan softwarebouwstenen maken een eenvoudige en snelle implementatie mogelijk.

Onze Loxone Partners hebben al talrijke individuele projecten omgezet. Hieronder vindt u enkele voorbeelden terug. Uw verbeelding kent geen grenzen.

Automatische van neerslag-afhankelijke
bewatering van een sportveld

Bewaking van de werking en alarm in
een carwash

Volledige temperatuurregistratie en sturing voor het behoud van de koelketen in een grote slagerij

Geautomatiseerde vergrendeling van brandstofdispensers in een benzinestation bij uitval van de bewakingscamera.

Geautomatiseerd parkeersysteem met pneumatische sturing van een inzinkbare paal

Serverbewaking met behulp van een cyclisch ping-aanvraag en alarmketen per oproep

Gebouwtechnologie intelligent geautomatiseerd

Dankzij de talrijke open, vrij configureerbare interfaces en de mogelijkheid van vrije programmatie, biedt de Loxone Miniserver u de individualiteit die u nodig heeft. Het doel van intelligente automatisering is om de hele bouwtechnologie integraal te verbinden. Een individuele automatisering kan er bijvoorbeeld als volgt uitzien:

Geautomatiseerde
ventilatie en ontluchting

Volledige registratie van temperatuur/luchtvochtigheid

Geautomatiseerde verlichting van hallen/magazijnen

Vrij schaalbaar van de productiehal
tot een scholencomplex

Afhankelijk van de grootte van het object kunnen verschillende Miniservers samengevoegd worden. Dit vergroot de capaciteit en maakt de automatisering van zelfs grootschalige projecten mogelijk.

De gateway-Miniserver voegt alle deelgebieden samen en vormt een uitgebreide configuratie en visualisatie. Mocht een onderhoud of uitbreiding van een deelgebied nodig zijn, dan blijven alle deelgebieden onafhankelijk van elkaar functioneren. Met behulp van de gateway / client-structuur wordt het updateproces bovendien centraal afgehandeld.

Focus op uw wensen

Loxone beschikt over een breed gamma aan open en vrij te configureren interfaces om ieder individueel element van de gebouwtechnieken met de Miniserver te verbinden.
De volgende interfaces zijn beschikbaar.

Lijst met referenties

Smart Homes, restaurants, hotels, kantoren, sleutel-op-de-deur-woningen, brouwerijen, boerderijen, industriële projecten … Onze lijst met referenties is eindeloos. Om het u eenvoudiger te maken, hebben we per categorie een greep genomen uit onze realisaties. Ontdek meer via onderstaande knop.

 

Heeft u nog een vraag?

Wij staan graag voor u klaar en tonen u met plezier verdere automatisatie-oplossingen voor uw industriële en gemeentelijke projecten. Laat uw contactgegevens achter en wij nemen graag contact me u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Daniël Van Dessel

CEO Loxone Benelux

BE +32 3 369 10 68 NL +31 208 208 214