Smart Home in woningbouw &
in de sleutel-op-de-deur markt

Het thema Smart Home is belangrijker dan ooit. Loxone is echter niet alleen terug te vinden in een- of meergezinswoningen, maar is ook in de woningbouw in trek. Sleutel-op-de-deur fabrikanten (hierna afgekort: SOD) zoals Hanse Haus, Hartl Haus, Bien Zenker, FischerHaus en nog veel meer hebben al gereageerd op de toenemende vraag naar Smart Home technologie en bieden deze standaard in hun projecten aan. Verhoog de waarde van jouw woningen en jouw merk met dit aanbod en bied jouw klanten een Loxone Smart Home aan.

Smart Home als standaard in woningbouw & sleutel-op-de-deur projecten

Meer dan 200.000 Loxone projecten wereldwijd bewijzen dat er meer dan ooit vraag is naar het thema Smart Home:

Met Loxone bied je jouw klanten het volledige repertoire aan van mogelijke Smart Home functies: verlichting, zonwering, verwarming, toegang, beveiliging en nog veel meer kunnen perfect geautomatiseerd worden in jouw projecten.

Gebruik onze Loxone Tree of Loxone Air technologie of een van de vele interfaces zoals Modbus, RS485 en nog veel meer.

6 Redenen waarom SOD-fabrikanten en woningbouwers kiezen voor Loxone

Loxone biedt tal van voordelen. Hier is een overzicht van de redenen waarom je voor Loxone moet kiezen:

Duurzaam & toekomstgericht
Bied het hoogste wooncomfort met intelligente lichtsturingautomatische zonweringverwarming & koelingmuziek in elke ruimte en verhoog de waarde van jouw woning.
Meer omzet per woning
Overtuig jouw klanten gemakkelijker dankzij krachtige argumenten en verkoop jouw woningen sneller en tegen een hogere prijs dan conventionele huizen. Krijg meer omzet per woning.
Overtref jouw concurrentie
Onderscheid je van jouw concurrenten en biedt meer dan alleen een conventionele woning door te kiezen voor een Smart Home waarin alle zaken zoals verlichting, zonwering, etc. samenwerken.
Eenvoudig van de planning tot de ingebruikname
Overtuig jouw klanten met een Experience Tour in jouw demowoning. Plan en configureer jouw projecten met Loxone Config in slechts enkele minuten en profiteer van een van de Loxone technologieën en interfaces.
200+ Smart Home producten
Van LED-verlichting, knoppen zoals de Loxone Touch, intercom, muziekserver, luidspreker, nachtlampje, stelventielen, interfaces en meer, Loxone biedt een 360° productassortiment voor al jouw projecten.

Voor bestaande installateurs
Werk je al samen met een installateur? We leiden ze graag op met de Loxone technologie. Als je nog geen partner hebt, ondersteunen wij je bij jouw zoektocht naar een Loxone Partner.

Eenvoudiger dan een conventionele elektro-installatie

De Tree technologie laat een volledig vrije bedradingstopologie toe waarbij je naar believen Tree apparaten zoals lampen, bedieningselementen, sensoren en meer kunt verbinden.

Dit vermindert de kost van bekabeling en ingebruikname van een elektro-installatie tot wel 80%.

Vereenvoudigd onderhoud

Elektronische toegangssturing en bewaking

Centrale bewaking van onderhoudsintervallen

Centraal beheer van gebruikersgegevens

Meting van stroom- en waterverbruik

Open interfaces

 

Smart Ambient Assisted Living

Loxone biedt de flexibiliteit zich aan te passen aan de leeftijd van de bewoners. Zo kan een eenvoudige drukknop een paniekknop worden bijvoorbeeld. Een oriëntatielicht wanneer de bewoner er ’s nachts even uit moet, het automatisch uitschakelen van een fornuis om een mogelijke brand te voorkomen en zoveel meer is mogelijk. Niet alleen bewoners krijgen meer wooncomfort. Medewerkers hebben het ook makkelijker dankzij de bewaking middels aanwezigheidsherkenning of noodknoppen.

SOD-fabrikanten en woningbouwers vertrouwen op Loxone

SOD-fabrikanten en woningbouwers zoals Wolfhaus, Luxhaus, Hartl-Haus en nog veel meer realiseren hun projecten met de Loxone Smart Home technologie. Ontdek bijvoorbeeld de sleutel-op-de-deur woning van de familie Hetzendorfer en vele andere referentieprojecten.

Heb je nog vragen?

Wij staan graag voor je klaar en tonen je verdere mogelijkheden van een Smart Home. Laat jouw contactgegevens achter en wij nemen graag contact met jou op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Daniël Van Dessel

CEO Loxone Benelux

BE +32 3 369 10 68 NL +31 208 208 214