Jouw Loxone
Smart Home

Een Loxone Smart Home is een slimme woning die de meeste taken rondom veiligheid, comfort en energie-efficiëntie volledig op zich neemt. Zo bespaar je jaarlijks meer dan 50.000 handelingen en krijg je het enige terug dat onvervangbaar is: tijd!

De 360°-oplossing voor jouw Smart Home

Het mooie eraan? In het Loxone Smart Home werken alle componenten samen. Onze totaaloplossing brengt zonwering, verlichting, verwarming en co in harmonie en laat ze rechtstreeks met elkaar praten. Dankzij deze samenwerking past jouw Smart Home zich non-stop aan jouw behoeften aan en maakt zij tal van toepassingsgebieden mogelijk. Een huis automatiseren was nog nooit zo eenvoudig.

Smart Home
Experience Tour

Heb je ooit een auto gekocht zonder er eerst een proefrit in te maken? Ervaar nu een Smart Home. Wij nodigen je uit voor de gratis Experience Tour!

Schrijf je nu in en verzeker je plaats!

Slimme oplossingen, ook voor sleutel-op-de-deur woningen en woonprojecten

Talrijke bekende prefab woningfabrikanten vertrouwen op onze Smart Home oplossing, net zoals verschillende projectontwikkelaars. In vooraf gedefinieerde uitbreidingsfasen of individueel voor jou gepland, zorgt Loxone ook hier voor een ongeëvenaard wooncomfort. Alles volgens jouw eigen behoeften en wensen.

Standaarden & Aanbevelingen

Op basis van de ervaringen van vele duizenden Smart Home projecten in meer dan 100 landen, maar vooral op basis van de ervaringen die we dagelijks verzamelen binnen onze eigen vier muren en op onze werkplek – het Loxone Basecamp – hebben we richtlijnen en duidelijke aanbevelingen voor het Smart Home uitgestippeld.

– Special Tip –

Laten we het hebben over
jouw Loxone project


Wij beantwoorden jouw vragen over de mogelijkheden van de Loxone technologie – of het nu gaat om eengezinswoningen, restaurants, appartementen, kantoren of speciale toepassingen zoals brouwerijen. Laat jouw gegevens achter en wij nemen met plezier contact met je op. Neem een kijkje in ons magazine voor inspiratie.