Jouw Loxone Smart Home

Een Loxone Smart Home is een slimme woning die de meeste taken rond veiligheid, comfort en energie-efficiëntie volledig op zich neemt. Je bespaart jaarlijks meer dan 50.000 handelingen. Zo krijg je het enige terug dat onvervangbaar is: tijd!

Alle smart home producten voor jouw woning

Wat Loxone zo speciaal maakt? Onze smart home producten werken naadloos samen. Zonwering, verlichting, verwarming, audio… alles wordt aangestuurd door één centrale controller: de Loxone Miniserver. Die past zich non-stop aan op basis van jouw behoeften. En omdat we zowel bekabelde als draadloze smart home producten hebben, was een huis automatiseren nog nooit zo eenvoudig!

Smart Home
Experience Tour

Heb je ooit een auto gekocht zonder eerst een proefrit te maken? Ervaar nu zelf de mogelijkheden van een échte smart home. Wij nodigen je graag uit voor een gratis Experience Tour.

Schrijf je nu in en verzeker je plaats!

Slimme woonautomatisatie voor elk woonproject

Talrijke bekende sleutel-op-de-deur aannemers en projectontwikkelaars vertrouwen op onze smart home producten. Loxone zorgt in elk gebouw voor een ongeëvenaard wooncomfort, en dit volgens de behoeften en wensen van de bewoners.

Standaarden & Aanbevelingen

Benieuwd hoe je onze smart home producten gebruikt? We hebben duidelijke richtlijnen en aanbevelingen geformuleerd. Die zijn gebaseerd op duizenden projecten in meer dan 100 landen wereldwijd. 

 

– Special Tip –

Laten we het hebben over
jouw Loxone project


Wij beantwoorden jouw vragen over de mogelijkheden van de Loxone technologie – of het nu gaat om eengezinswoningen, restaurants, appartementen, kantoren of speciale toepassingen zoals brouwerijen. Laat jouw gegevens achter en wij nemen met plezier contact met je op. Neem een kijkje in ons magazine voor inspiratie.