Gebouwautomatisering
voor hotel & gastronomie

Gebouwautomatisering
voor hotel & gastronomie

Eén enkel systeem voor de automatisering van alle technische voorzieningen in de horeca. Het eenvoudige onderhoud en bedieningsgemak besparen tijd, verlagen de kosten en verhogen het comfort. Vertrouw op een toekomstbestendige oplossing, oneindige schaalbaarheid en een wereldwijd netwerk met duizenden Loxone Partners om jouw project te realiseren. Loxone maakt een continue gastervaring mogelijk, vanaf de eerste keer dat je het hotel of de kamer binnenkomt, gedurende jouw hele verblijf en tot aan jouw vertrek.

Duurzaam
van ruwbouw
tot de dagelijkse werking

Al tijdens de bouw van een hotel helpen de eenvoudige bekabeling en logische structuur om tijd en kosten te besparen bij de planning, configuratie en installatie. Loxone ondersteunt alle gangbare interfaces en een snel groeiend netwerk van samenwerkingsverbanden zorgt ervoor dat er geen grenzen zijn aan de keuze van technische bouwapparatuur.

In een later stadium komt de synergie van het gebruik van Loxone voor slimme netwerken van alle ambachten tot uiting. Werkprocessen van werknemers worden eenvoudiger en efficiënter. In plaats van ontelbare afzonderlijke technologie-eilanden met hun eigen gebruikseisen, biedt Loxone een aantrekkelijke visualisatie. In overeenstemming met Loxone worden de noodzakelijke gebruikersinterventies in de automatisering tot een minimum beperkt.

De horeca aan het woord

Als je automatisering goed wilt implementeren, heb je producten nodig die perfect met elkaar samenwerken. Naar onze mening is Loxone het product op de markt dat niet te verslaan is. «

Norman Jöris

Loxone Flagship Partner, CEO smotions

Wat mij als dienstverlener bijzonder gelukkig maakt, is dat de technologie uiterst stabiel en betrouwbaar is. Dit maakt service calls overbodig en de klant en bewoner tevreden. «
.

Robin Salewski

Loxone Platinum Partner, CEO ecopower

Met Loxone hebben we alle thema’s zoals verlichting, zonwering, toegang, alarmsysteem … in één systeem. Dit maakt ons superflexibel en we kunnen het controlesysteem in onze projecten op elk moment uitbreiden. «

Dragan Djuric

Loxone Gold Partner,
CEO Bürkle + Schöck Elektro-Anlagen

Kamerbediening en administratie

Communicatie met het property management systeem zorgt ervoor dat check-in, schoonmaak en check-out hand in hand gaan. Alle slimme kamerfuncties zoals toegang, lichtstemmingen, audio, verwarming en airconditioning, worden na het uitchecken opnieuw ingesteld op de door jou gedefinieerde standaard – op één locatie of een wereldwijd netwerk van locaties.

Lichtdesign in heel het hotel

Het juiste licht op het juiste moment. Of het nu gaat om werklicht, sfeerlicht of gezellige verlichting voor binnen of buiten. Zelfs zwembadverlichting kan met Loxone perfect geïntegreerd worden. Met slechts één klik kan in het restaurant de juiste lichtstemming voor alledaagse activiteiten, een feest of vele andere scenario’s worden geactiveerd.

De gastenervaring

De missie van Loxone is om gasten zich overal veilig en comfortabel te laten voelen. Licht, klimaat, zonwering, toegang en multimedia werken samen om een unieke ervaring voor de gasten te creëren. Als bediening nodig is, kan dat intuïtief via een tablet of via aanraakgevoelige drukknoppen.

Audiozones in heel het hotel

Naast het lichtontwerp heeft ook een goed doordacht audio-ontwerp met verschillende audiozones een fundamentele invloed op de emotionele gastervaring. Met de Loxone Audioserver of de Miniserver Compact kan je muziek, aankondigingen en alarmfuncties tot in elke hoek van het hotel laten weerklinken.

Facility Management en veiligheid

Het beheer van een gebouw is voor facility management nog nooit zo eenvoudig geweest. Eén interface toont alle deelgebieden en het systeem stuurt een melding en activeert een alarmketen in geval van nood, zoals een waterlek of brand. Storm- en vorstbescherming beschermen de zonwering, terwijl klimaatsensoren de vochtigheid, luchtkwaliteit en temperatuur in het gebouw meten. Het gebouw beschermt zichzelf en zijn gasten.

Vermindering van energiekosten en CO2-reductie

Een in een netwerk opgenomen systeem zorgt niet alleen voor een verhoging van de efficiëntie van de werkprocessen, maar ook van het energiebeheer in het bijzonder. Alleen geboekte kamers worden verwarmd tot de gewenste temperatuur. In tijden van hoge energiekosten kunnen de bedrijfskosten drastisch worden verlaagd als energie verstandig wordt gebruikt en niet wordt verspild. Een bijkomend pluspunt is de vermindering van de CO2-voetafdruk.

Speciaal voor de horeca ontwikkelde Loxone producten

Touch Pure Flex

Het individuele bedieningselement voor hotelkamers. Alleen toegewezen met de functies die jouw gasten en personeel nodig hebben. Kan worden gebruikt als thermostaat en voor temperatuurregeling met de geïntegreerde temperatuur- en vochtigheidssensor. Als in de hotelkamer audiofuncties worden gebruikt, kunnen deze ook worden bediend via het flexibele Loxone bedieningselement.

Miniserver Compact

De Miniserver Compact past in elke schakelkast en biedt alle moderne Loxone technologieën. Door zijn hoge prestaties is het een toekomstbestendige besturingseenheid voor elk type ruimte. Het regelt de toegang, verlichting, zonwering, airconditioning, ventilatie en multimedia.

Sterke merken die vertrouwen op Loxone

Ketens

Kantoorgebouw

Hotels

Auto-industrie

Commercieel

Logo BNP Paribas
Logo International Olympic Committee
Logo Modern Technology Systems
Logo Rahmhof
Logo Daikin
Logo Josko
Logo Raiffeisen Bank
Logo Xtention
Logo Delen Private Bank
Logo Jura
Logo Noark
Logo Rohrdorfer
Logo dpd
Logo Linz Airport
Logo Palfinger
Logo Volksbank
Logo Frankstahl
Logo MND
Logo Piqo Center
Logo Schladming Dachstein
Logo Mandarin Oriental
Logo Regiojet
Logo Deutsche Hospitality
Logo Ordino
Logo The Stay Inn
Logo Franks Oberstdorfer
Logo Parkhotel Hagenberg
Logo Grand Elisabeth
Logo Ponent
Logo Hotel Albrecht
Logo River Loft
Logo Shell
Logo BistroBox
Logo Eni
Logo Vodafone
Logo Simmons Bar
Logo Xtrafit
Logo Calzedonia
Logo Spar
Logo Carrefour
Logo Flamingo
Logo Medusa
Logo Cineplexx
Logo Zara
Logo clever fit
Logo Globus
Logo Simmons Bar
Logo 60 seconds to napoli
Logo 365 Obrador
Logo Consum
Logo Hard Rock Cafe
Logo Sizeer
LG Orange
Logo bellaflora
Logo Coviran
Logo Lewiatan
Logo Vertias
Logo Audi
Logo Jaguar
Logo Lotus
Logo Volvo
Logo BMW
Logo Jeep
Logo Mercedes
Logo Dacia
Logo Kia
Logo Opel
Logo Ford
Logo Lamborghini
Logo Seat
Logo Hyundai
Logo VW
Logo Renault
Logo ACG Logistics
Logo CTP
Logo Jura
Logo Rijnstate
Logo ACS Logistics
Logo DHL
Logo Kika
Logo Urbanspace
Logo BizLink
Logo DPD
Logo Linaplast
Logo Whirlpool
Logo Budejovicky Budvar
Logo estamp
Logo Martinus
Logo Wuerth
Logo Bosch
Logo Galerie Teplice
Logo Neuman Aluminium

Lijst met referenties

Smart Homes, restaurants, hotels, kantoren, sleutel-op-de-deur-woningen, brouwerijen, boerderijen, industriële projecten … Onze lijst met referenties is eindeloos. Om het je eenvoudiger te maken, hebben we per categorie een greep genomen uit onze realisaties. Ontdek meer via onderstaande knop.

 

Heb je nog een vraag?

Wij staan graag voor je klaar en tonen je met plezier de verdere mogelijkheden van Loxone. Laat jouw contactgegevens achter en wij nemen graag contact op met jou.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.