Loxone technologie in woningbouw en commerciële projecten

Het hoofdkwartier van het Rode Kruis in Barcelona, de Matthiaskerk in Boedapest, de vuurtorens in Sydney, Luxus appartementen in Montenegro … Het gebruik van Loxone technologie in residentiële en commerciële projecten kent geen grenzen. We hebben een selectie van referenties voor u samengesteld die u de verscheidenheid aan mogelijkheden laten zien.  

 

Hoofdkwartier van het Rode kruis

Het Rode Kruis in Barcelona was op zoek naar een manier om de luchtkwaliteit in het gehele gebouw te controleren. Uiteindelijk werd niet alleen de ventilatiecontrole geprogrammeerd met Loxone, maar ook de bewaking van het waterverbruik en nog veel meer.

Real-Treuhand

“Das Levels” is een van de meest exclusieve wooncomplexen in Oberösterreich. Zes parkvilla’s met 125 woningen zijn uitgerust met de Loxone technologie. Op verzoek van de eigenaars kan het appartement worden geüpgraded met andere slimme functionaliteiten of Loxone producten zoals de Touch Surface.

Chaletdorf Auszeit

6 Chalets van 100m² worden gestuurd met de Loxone technologie. De geïmplementeerde functionaliteiten omvatten de geautomatiseerde Hot Pot inclusief vulling, de open haard-verwarming, de ventilatiecontrole of de tv-lift.

Oude zoutmijn

De oude zoutmijn in Bad Reichenhall, Duitsland werd omgevormd tot een modern evenementencentrum met Loxone technologie. Lichtsturing, klimaatregeling en veiligheid waren heel belangrijk in dit commerciële project.

Comfortwonen

“Onbezorgd ouder worden in een toekomstbestendige woning”. De kijkwijze van Carédo Comfortwonen is zeer gelijklopend met die van Loxone. Loxone Benelux kan met trots meedelen dat de Loxone technologie binnenkort standaard geïntegreerd wordt in de woningen van Carédo Comfortwonen. 

COMING SOON