Loxone opleidingen

Leer het Loxone systeem kennen van A tot Z en word een expert in slechts een paar dagen! Of je nu een beginnende Loxone gebruiker bent of een volleerde professional, ons uitgebreide opleidingsprogramma heeft voor iedereen het juiste aanbod. Boek nu de juiste training bij jou in de buurt.

Qualification training

Voor nieuwe Loxone Partners

Expert
days

Voor bestaande
Loxone Partners

Qualification training
Klassikaal of online

Deze opleiding vormt de basis en is een basisvereiste voor een partnerschap met Loxone.

Refresh training
Klassikaal of online

Fris jouw eerder verworven kennis op of verdiep jezelf in de wereld van Loxone.

Special training
Klassikaal

Verdiep jouw kennis van Config bouwstenen, genetwerkte Miniservers en meer.

Expert days

Voor bestaande Loxone Partners

Refresh training
Klassikaal of online

jouw eerder verworven kennis opfrissen en verdiepen.

Special training
Klassikaal

Verdiep jouw kennis van Config bouwstenen, genetwerkte Miniservers en meer.

Expert days: Focus workshops

Kies één van de thema’s.

De Loxone Demokoffer

Jouw Loxone automatiseringsset, klaar voor gebruik.
De Loxone Demokoffer bevat een fantastische combinatie van producten die een ideale introductie tot Loxone vormen en blijft dienen als de perfecte testmetgezel.

Als je in aanmerking komt om Loxone Partner te worden, kan je een Demokoffer aanschaffen vóór de training of tijdens de Loxone Basisopleiding.

Benodigdheden opleidingen

Op kantoor: indien de opleiding op kantoor of op verplaatsing wordt gegeven, dan voorziet Loxone het nodige testmateriaal. Je bent dan niet verplicht een demokoffer of welkomstpakket in jouw bezit te hebben om deel te kunnen nemen aan special trainingen, update trainingen of master trainingen.

Online: wanneer de coronamaatregelen verstrengen en de opleidingen niet fysiek op kantoor mogen gegeven worden, bieden wij onze opleidingen online aan. Hier is het wel van belang over het nodige materiaal te beschikken. Voor een online opleiding dient de deelnemer te beschikken over een testopstelling die gelijkwaardig is aan wat er in een demokoffer of welkomstpakket zit. Je dient te beschikken over een opstelling waarop je alle oefeningen en voorbeelden kan programmeren. Hiervoor heb je zeker nodig: een Miniserver, een Airbase Extension, een Touch bedieningselement, een Aanwezigheidsmelder en we raden ook aan een RGBW Dimmer of relais contacten ter beschikking te hebben. Programmeren op de eigen woning raden we niet aan aangezien er regelmatig dient opgeslagen te worden in het systeem en dit anders dus de werking van de installatie kan beïnvloeden. Indien je geen testopstelling kan voorzien, kan je alleen deelnemen aan opleidingen die fysiek worden georganiseerd op kantoor of op verplaatsing.

Voorwaarden en condities

Algemene informatie en annuleringsvoorwaarden
Inschrijving

Je kan jezelf inschrijven voor een training door het formulier in te vullen of via een telefoontje naar ons kantoor. Jouw plaats op een opleiding is pas gereserveerd zodra je een bevestigingsmail hebt ontvangen.

Als er voor de door jou gekozen opleidingen geen plaatsen meer beschikbaar zijn, nemen wij telefonisch contact met je op en vragen of jou of je op de wachtlijst wilt komen. Als er een plaats vrijkomt, brengen wij je onmiddellijk op de hoogte.

Uitsluitingen

De kosten van de opleiding zijn inclusief deelname aan de training, lunch of diner en koffiepauzes (indien opleiding ter plaatse). De kosten omvatten niet de reiskosten van de deelnemer of eventuele kosten voor overnachting.

Omboeken

Heb je jezelf ingeschreven voor de training, maar is er sindsdien iets tussen gekomen?

Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om de mogelijkheid van overplaatsing naar een andere opleiding te bespreken. Let op: een overboeking is alleen mogelijk tot 14 dagen voor aanvang van de training, nadien wordt 25% in rekening gebracht. Bij minder dan 24 uur van tevoren of wanneer je een geboekte opleiding niet bijwoont, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Als je een collega in jouw plaats wilt laten komen, bel ons dan even, dan kunnen wij dit voor jou regelen.

Annulering

Indien je de opleiding waarvoor je geboekt staat niet meer kan bijwonen, verzoeken wij je ons hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen. Je kan jouw plaats annuleren tot 14 dagen voor de eerste dag van de training. Daarna wordt 50% van het cursusgeld in rekening gebracht. Bij minder dan 24 uur van tevoren of wanneer je een geboekte opleiding niet bijwoont, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Heb je vragen over ons opleidingsaanbod? Wij beantwoorden deze graag.

Dennis Van Soom

Trainer & Partner Coach

BE: +32 3 369 10 68 NL +31 208 208 214