Loxone
Partner worden

Als geautoriseerde Loxone Partner profiteert u van tal van voordelen en realiseert u sturings- en automatiseringsoplossingen van allerlei aard. Van advies en planning tot implementatie en nazorg, u zorgt steeds voor tevreden klanten.

Loxone Partner worden

Als geautoriseerde Loxone Partner profiteert u van tal van voordelen en realiseert u sturings- en automatiseringsoplossingen van allerlei aard. Van advies en planning tot implementatie en nazorg, u zorgt steeds voor tevreden klanten.

Loxone Partner worden en
profiteren van talrijke voordelen

Icon Gebäude

Toegang tot
duizenden projecten

Wereldwijd zijn er al meer dan 156.000 Loxone projecten gerealiseerd. Voor de implementatie vertrouwen we 100% op ons partnernetwerk. Daarom sturen we elke projectaanvraag door naar een geschikte partner ter plaatse. Het Loxone partnernetwerk krijgt zo toegang tot duizenden projecten per jaar.

Icon Prozente

Aantrekkelijke
partnerkortingen

Zorg voor aantrekkelijke inkoopkortingen op ons uitgebreide productassortiment.
U kunt ook profiteren van aantrekkelijke kortingsacties op geselecteerde nieuwe producten, het Loxone opleidingsprogramma, uw Loxone showroominrichting en nog veel meer.

Icon Zertifikat

Van professionals
voor professionals

Grote bedrijven zoals Google en Amazon richten zich in toenemende mate op de “doe-het-zelf” markt in de Smart Home sector. Wij gaan bewust de andere kant op: Loxone staat voor professionele oplossingen op het gebied van Smart Homes, commerciële projecten en andere toepassingen, die door u als Loxone Partner worden geïmplementeerd.

Icon Tree

80% Minder
bekabeling

Dankzij onze eigen Loxone Tree technologie reduceert u de installatietijd in uw Smart Home & commerciële projecten tot een minimum. U bespaart tijd, klemmen, kabels en ruimte in de verdeler.

Icon Ansprechpartner

Persoonlijke
projectadviseur

Direct, op ooghoogte en zeer persoonlijk: uw individuele contactpersoon gaat graag met u in gesprek en staat klaar om al uw vragen en zorgen met betrekking tot het projectadvies te beantwoorden.

Icon Support

Kosteloze service –
rechtstreeks van de fabrikant

Heeft u ondersteuning nodig bij de realisatie van een van uw Loxone projecten? Bij ons krijgt u service & ondersteuning uit eerste hand – rechtstreeks van de fabrikant. Het maakt niet uit of dit via e-mail, ticketsysteem of telefoon gebeurt.

Icon Schnittstellen

Talrijke open
interfaces

Het maakt niet uit of u verwarmings- of PV-systemen wilt aansturen, IR-commando’s wilt sturen of het stroomverbruik wilt uitlezen: los al uw wensen op. Wij stellen u in staat om vele technologieën en interfaces te integreren die gebruikelijk zijn in de automatiseringstechniek.

Icon Check

Altijd
up-to-date

Als Loxone Partner bent u altijd op de hoogte van productreleases, nieuwe softwareversies en co. Om er zeker van te zijn dat u voldoende reactietijd heeft, wordt u op de hoogte gehouden van belangrijk Loxone nieuws via een speciale partnernieuwsbrief of via uw persoonlijk partneraccount.

Icon shopping

Rechtstreekse aankoop 
bij de fabrikant

U koopt uw hardware rechtstreeks bij ons als fabrikant – geen tussenpersonen of groothandel. Dit garandeert een hoge productbeschikbaarheid en korte levertijden. Producten die u voor 16u00 bestelt, verlaten ons magazijn nog dezelfde dag.

Collage Loxone Produktsortiment

De uitgebreide totaaloplossing 
– voor al uw projecten

Loxone is de universele totaaloplossing voor eenvoudige sturing en intelligente automatisering van allerlei soorten projecten. Van Smart Homes tot commerciële projecten en andere toepassingen.

Bij ons krijgt u alle producten voor uw automatiseringsprojecten uit één hand. Van de benodigde besturingscomponenten en de juiste sensortechnologie tot hoogwaardige LED verlichtingstechnologie en het passende multiroom audiosysteem – ons uitgebreide productassortiment dekt al uw wensen.

Al onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in de woon- en gebouwautomatisering en zijn perfect op elkaar afgestemd. Dit zorgt voor een betrouwbare interactie tussen hardware & software en absoluut stabiele installaties voor uw klanten.

Collage Loxone Produktsortiment

Loxone Academy

Maak dankzij onze Loxone Academy kennis met het Loxone systeem van A (zoals in autoconfiguratie) tot Z (zoals in zonwering) en word binnen enkele dagen een expert! Of u nu een Loxone nieuwkomer bent of een echte professional, ons uitgebreide opleidingsprogramma heeft voor iedereen het juiste aanbod.

Van de Loxone basisopleiding tot de opfriscursus en perfectietrainingen tot talrijke focus workshops: boek nu de geschikte opleiding bij u in de buurt.

Collage Loxone Produktsortiment

Loxone in cijfers

Meer dan

156.000

gerealiseerde
Loxone projecten

van meer dan

13.000

Loxone
Partners

in meer dan

100

landen
wereldwijd

Gratis webinars

Leer Loxone gratis en vrijblijvend kennen in deze webinar!
In onze webinar leert u alles over de Loxone technologie waaronder een korte productpresentatie en praktijkvoorbeelden in eengezinswoningen, woon- en bedrijfsgebouwen.

Woe 10 maart om 13u30

Introductie tot Loxone

Nu aanmelden en plaats verzekeren

Spreker: Jason Spiers

Woe 17 maart om 13u30

Introductie tot Loxone

Nu aanmelden en plaats verzekeren

Spreker: Jason Spiers

Woe 24 maart om 13u30

Introductie tot Loxone

Nu aanmelden en plaats verzekeren

Spreker: Jason Spiers

Woe 31 maart om 13u30

Introductie tot Loxone

Nu aanmelden en plaats verzekeren

Spreker: Jason Spiers

Woe 7 april om 13u30

Introductie tot Loxone

Nu aanmelden en plaats verzekeren

Spreker: Jason Spiers

Woe 14 april om 13u30

Introductie tot Loxone

Nu aanmelden en plaats verzekeren

Spreker: Jason Spiers

Word Loxone Partner in slechts een paar stappen

Uw toetreding tot het Loxone partnerprogramma is zeer eenvoudig. Als aan alle noodzakelijke eisen is voldaan, profiteert u na een succesvolle vrijgave onmiddellijk van de voordelen van het Loxone partnerprogramma en wordt u vermeld als Loxone Partner.

Logo Loxone Registered Partner


Geregistreerde Partner

U ontvangt eenmalig het sterk afgeprijsde Loxone welkomstpakket. Met behulp van deze testomgeving maakt u kennis met het Loxone systeem en onze producten.

Logo Loxone Silver Partner


Silver Partner

U volgt de modules 1 en 2 van de Loxone basisopleiding. Na een succesvolle afronding bent u een Loxone Expert en klaar voor de realisatie van uw eerste Loxone
projecten.

Logo Loxone Gold & Platinum Partner


Gold & Platinum Partner

Door de realisatie van diverse Loxone projecten doet u ervaring en kennis op in de omgang met ons systeem.
Zo stijgt u verder in het partnerprogramma.

Scribbling Loxone Flagship Partner

Loxone Flagship Partner

Word een Loxone Flagship Partner en til uw bedrijf naar een heel nieuw niveau samen met Loxone! Als Flagship Partner bent u met Loxone de nummer één in woon- & gebouwautomatisering. In uw eigen showroom kunnen uw klanten zich uitgebreid informeren over de mogelijkheden met Loxone. U krijgt ook exclusieve ondersteuning op de gebieden marketing, verkoop, doorverwijzing van klanten en co.

Loxone Partner Rene Seedorff

“In 2009 werd ik partner van Loxone met mijn voormalige IT-bedrijf en twee medewerkers. Sindsdien zijn we gestaag gegroeid. Vanwege de grote vraag hebben we in 2014 de divisie “Home & Building Automation” afgesplitst en een onafhankelijk bedrijf opgericht. Vandaag de dag heeft dit bedrijf alleen al twaalf medewerkers.”

René Seedorff
CEO – AT Smarthome 360, Oostenrijk

Loxone Partner Norman Jöris

“We hebben de afgelopen jaren tal van Loxone projecten uitgevoerd – ook in de commerciële sector. Vooral hier vertrouw ik volledig op Loxone, omdat ik de structuren flexibel kan houden en beter kan inspelen op de complexe eisen van dergelijke projecten.”

Norman Jöris
CEO – smotions, Duitsland

Loxone Partner Norman Jöris

Word Loxone Partner

U wilt een geautoriseerde Loxone Partner worden? Doe dan nu uw niet-bindende partneraanvraag.

Om als Loxone Partner gecertificeerd te worden, moet aan bepaalde voorwaarden worden voldaan. Dit vereist een controle van uw gegevens door een van onze medewerkers. Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij dan ook persoonlijk contact met u opnemen.

    • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Hoe word ik een gecertificeerde Loxone Partner?

Om toegelaten te worden tot het Loxone partnerprogramma hebben we eerst uw aanvraag nodig. Dit wordt dan gecontroleerd door een Loxone medewerker. Nadat de controle is afgerond, nemen wij contact met u op.

Wat zijn de vereisten om Loxone Partner te worden?

Als geautoriseerde Loxone Partner neemt u de realisatie van automatiserings- en besturingsprojecten van allerlei aard over – van advies en planning tot realisatie en after-sales service, en zorgt u zo voor tevreden klanten. Deze aanvullende diensten in het kader van de verkoop aan de eindklant vormen de basis voor de acceptatie in ons partnerprogramma.

In het belang van onze eindklanten streven we naar sterke samenwerkingsverbanden. Houd rekening met de volgende aanvullende eisen, die afhankelijk zijn van het doel van het bedrijf. 

Elektricien/verwarming

Als Loxone Partner zorgt u voor de realisatie van diverse Loxone Smart Home projecten – van advies en planning tot implementatie en follow-up. Deze diensten (elektrotechnische installatie/HVAC installatie) moeten duidelijk in uw ondernemingsinschrijving vermeld zijn. Na controle door een van onze medewerkers kan u van de voordelen van ons partnerprogramma genieten.

 

Installateur

Als Loxone Partner zorgt u voor de realisatie van diverse Loxone Smart Home projecten – van advies en planning tot implementatie en follow-up. Deze diensten moeten duidelijk in uw ondernemingsinschrijving vermeld zijn. Na controle door een van onze medewerkers kan u van de voordelen van ons partnerprogramma genieten.

 

Zonwering installateur

Om voor het Loxone partnerprogramma in aanmerking te komen, moet u klanten advies verlenen omtrent zonwering en de installatie hiervan voorzien, inclusief gestuurde oplossingen. Dit moet duidelijk op uw website en in uw ondernemingsinschrijving vermeld zijn. Na controle door een van onze medewerkers kan u van de voordelen van ons partnerprogramma genieten.

 

Zwembadbouwer

Om voor het Loxone partnerprogramma in aanmerking te komen, moet u als zwembadbouwer uw klanten ook gestuurde oplossingen aanbieden. Dit moet duidelijk op uw website en in uw ondernemingsinschrijving vermeld zijn. Na controle door een van onze medewerkers kan u van de voordelen van ons partnerprogramma genieten.

 

Saunabouwer

Dienstverleningen in verband met sauna bouwen moeten duidelijk op uw website en in uw ondernemingsinschrijving vermeld zijn. Deze diensten moeten duidelijk en begrijpbaar zijn voor de eindgebruiker en als aparte business unit gerapporteerd worden. Na beoordeling en goedkeuring door een werknemer, kan u van de voordelen van het partnerprogramma genieten.

 

Systeemintegrator & Smart Home Expert

Dienstverleningen in verband met domotica/huisautomatisering moeten duidelijk op uw website en in uw ondernemingsinschrijving vermeld zijn. Deze diensten moeten duidelijk en begrijpbaar zijn voor de eindgebruiker en als aparte business unit gerapporteerd worden. Deze diensten moeten ook bewezen kunnen worden door ervaring in verschillende projecten. Een systeemintegrator kenmerkt zich door zowel op gebied van software als hardware ( technieken ) de nodige kennis te bezitten en het project op deze vlakken kan begeleiden. Na beoordeling en goedkeuring door een werknemer, kan u van de voordelen van het partnerprogramma genieten.

 

Alarminstallateur

Als Loxone Partner zorgt u voor de realisatie van diverse Loxone Smart Home projecten – van advies en planning tot implementatie en follow-up. Deze diensten (alarminstallatie,…) moeten duidelijk in uw ondernemingsinschrijving vermeld zijn. Na controle door een van onze medewerkers kan u van de voordelen van ons partnerprogramma genieten.

 

Planner (Elektro / HVAC / Verlichting)

Als Loxone Partner zorgt u voor de realisatie van diverse Loxone Smart Home projecten – van advies en planning tot implementatie en follow-up. Deze diensten moeten duidelijk in uw ondernemingsinschrijving vermeld zijn. Na controle door een van onze medewerkers kan u van de voordelen van ons partnerprogramma genieten.

 

Meet- & Regeltechnieker

Dienstverleningen in verband met meet- en regeltechnieken moeten duidelijk op uw website en in uw ondernemingsinschrijving vermeld zijn. Deze diensten moeten duidelijk en begrijpbaar zijn voor de eindgebruiker en als aparte business unit gerapporteerd worden. Na beoordeling en goedkeuring door een werknemer, kan u van de voordelen van het partnerprogramma genieten.

 

AV installateur

Als Loxone Partner zorgt u voor de realisatie van diverse Loxone Smart Home projecten – van advies en planning tot implementatie en follow-up. Deze diensten (AV-installatie,…) moeten duidelijk in uw ondernemingsinschrijving vermeld zijn. Na controle door een van onze medewerkers kan u van de voordelen van ons partnerprogramma genieten.

 

Installateur zonnepanelen

Dienstverleningen in verband met zonnepanelen en PV-installaties moeten duidelijk op uw website en in uw ondernemingsinschrijving vermeld zijn. Deze diensten moeten duidelijk en begrijpbaar zijn voor de eindgebruiker en als aparte business unit gerapporteerd worden. Na beoordeling en goedkeuring door een werknemer, kan u van de voordelen van het partnerprogramma genieten.

 

Andere branches

 

Bouw & Immobiliën

Bedrijfsfocus:
Sleutel-op-de-deur firma’s, bouwfirma’s, projectontwikkelaars, aannemers, immobiliënbeheerder

Meer info >

Design & Architectuur

Bedrijfsfocus:
Architecten, interieurdesigners, keukenbouwers, studiebureaus

Uw voordelen op het gebied van design en architectuur >

Scholen

Branches:
Universiteiten, hogescholen, scholen voor beroepsonderwijs en masterclasses

Meer info >

Industrie

Meer info >

Studiebureaus

Meer info >

Wat is precies het Loxone welkomstpakket?

We hebben drie welkomstpakketten samengesteld voor u als toekomstige Loxone Partner. U kunt een van deze pakketten kopen voor een unieke sensationele prijs! De pakketten dienen om onze producten beter te leren kennen. De aankoop van een van de pakketten is de basis voor de toelating tot het Loxone partnerprogramma.

 

Starterkit

Ideaal voor de perfecte introductie in de groene wereld van Loxone … en dat is wat er in zit:

✓ Miniserver
✓ Touch Tree (wit)
✓ Air Base Extension
✓ Smart Socket Air
✓ Voeding 0,4A
✓ Staal Tree Kabel
✓ Fanshirt
✓ Create Automation magazine

 

Demokoffer

Het ideale instrument om de wereld van Loxone te leren kennen… en dat is wat er in zit:

✓ Miniserver
✓ Tree Extension
✓ Air Base Extension
✓ RGBW Dimmer Tree
✓ Aanwezigheidsmelder Tree
✓ Touch Tree
✓ RGBW LED Strip
✓ Raamcontact
✓ Fanshirt
✓ Create Automation magazine

Demokoffer & basisopleiding

De Loxone basisopleiding vormt de basis van een succesvol zakelijk partnerschap …en dat is wat er in zit:

✓ Miniserver
✓ Tree Extension
✓ Air Base Extension
✓ RGBW Dimmer Tree
✓ Aanwezigheidsmelder Tree
✓ Touch Tree
✓ RGBW LED Strip
✓ Raamcontact
✓ Fanshirt
✓ Create Automation magazine

 
Wat is de Loxone basisopleiding & wanneer kan ik deelnemen?

Dankzij talrijke opleidingen in België en Nederland wordt u in enkele dagen een Loxone automatiseringsprofessional. De Loxone basisopleiding vormt de basis voor een succesvol zakelijk partnerschap en is een basisvoorwaarde om de Silver Partner status te bereiken. De opleiding, bestaande uit module 1 en 2, geeft een uitgebreid overzicht van de standaarden & principes in de woon- & gebouwautomatisering met Loxone.

Meer info >

Hoe lang is de partnerstatus geldig?

Hercertificering is alleen nodig vanaf de Silver Parter status.

Na het bereiken van de Silver, Gold of Platinum Partner status, heeft u 12 maanden de tijd om zich te herkwalificeren. De noodzakelijke vereisten zijn :

Silver partner: jaarlijks een opleiding bijwonen
Gold & Platinum Partner: jaarlijks een opleiding bijwonen en bijhorende minimumomzet

Uw persoonlijke contactpersoon geeft u graag meer informatie.

Als u de gestelde doelen binnen de 12 maanden heeft bereikt, bent u automatisch gekwalificeerd als gecertificeerde Loxone Partner voor nog eens 12 maanden. Als de genoemde doelen niet worden bereikt, krijgt u de betreffende partnerstatus toegewezen, afhankelijk van de vervulde eisen.

Hoe word ik Loxone Flagship Partner?

Als Flagship Partner bent u met Loxone de nummer één in woon- & gebouwautomatisering. Ontdek alle details over deze exclusieve partnerstatus in een persoonlijk gesprek met uw Partner Coach.

Jason Spiers

Partner Coach

BE: +32 3 369 10 68 NL +31 208 208 214