Design & Architectuur

Architectuur, interieur, ontwerp, keukenplanning, lichtontwerp, interieurontwerp, objectadvies, inrichtingsadvies, tuinplanning

Integreer Loxone in uw planning en geef uw klanten een unieke en waardevolle woonervaring. Door middel van vele duizenden automatiseringsprojecten kunt u rekenen op een ervaren partner en snel handelen op het gebied van intelligente gebouwentechniek.

360° Oplossing

Bij Loxone passen alle producten naadloos in het geheel. Zo wordt de droom van een 360° Smart Home werkelijkheid. Muziek, zonwering, licht, alarm, verwarming … alles in harmonie.

Elk product is met veel zorg en toewijding ontworpen om een naadloze integratie te garanderen. Zo profiteert u van een 360° oplossing die dankzij de krachtige software en flexibele Miniserver-architectuur snel en eenvoudig wordt geïmplementeerd.

Comfort
voor iedereen

Met Loxone voldoet u zowel aan de esthetische als technische eisen van uw klanten. Een Smart Home biedt een exclusieve woonbeleving, een onbeperkt scala aan functies en is betaalbaar voor huiseigenaars en huurders.
Ook voor bestaande woningen hebben we een oplossing. Dankzij onze slimme draadloze technologie kunnen huizen en appartementen makkelijk achteraf uitgerust worden.

IQ Energiebeheer

In de loop van hedendaagse planningen wordt u vaak geconfronteerd met het thema energiebesparing. Nieuwe regelgeving en normen stellen nieuwe eisen aan de leefruimtes van de toekomst. Hier toont het Loxone Smart Home haar volle kracht door haar 360°-benadering. Het zet de rem op de energiekosten voor haar inwoners. Besparingen worden gemaakt waar niemand is: stroomvreters gaan van het net af, lichten worden uitgeschakeld, temperatuur wordt verlaagd, muziek wordt gedeactiveerd. De elektrische auto wordt gevoed door de zon en maakt het mogelijk om zuinig te rijden. U kunt dus ook een PV-systeem en co. in uw planning opnemen voor een maximale energiebesparingsfactor voor uw klanten.

Esthetiek in de leefruimte – de Pure serie

Pure: achter deze naam schuilt een productlijn met producten die tot in het kleinste detail zijn ontworpen, vervaardigd zijn uit zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige materialen en een minimalistisch uiterlijk en een bijzonder aangenaam gevoel hebben dat voldoet aan de hoge esthetische eisen van het exclusieve wonen.

Loxone in uw planning geïntegreerd

Plant u steeds vaker het intelligente 360° systeem voor uw klanten, of wordt u vaak naar het onderwerp gevraagd en heeft u nu enkele vragen?

We steunen u graag. U kunt onder andere het Loxone Smart Home in onze demowoning zelf ervaren tijdens een gratis Experience Tour of met ons in contact komen.

Vragen?
Contacteer ons!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.