Gebundeld Multimedia Home Entertainment in één oogopslag


april 17, 2018 in Know How

Gebundeld Multimedia Home Entertainment in één oogopslag

Waaraan denk je bij het woord multimedia? De juiste muziek? Goede sfeer? De perfecte stemming? Nu kan je er volop van genieten! En zelfs heel eenvoudig en ongecompliceerd in je slimme woning.

Krijg een overzicht van het unieke Multimedia entertainmentsysteem in een Loxone Smart Home en ontdek welke spannende multimedia-gerelateerde onderwerpen op je wachten!

Voordat we je de talrijke voordelen van een Multimedia entertainmentsysteem in een Loxone Smart home verklappen, moet eerst een wezenlijke bedenking verklaard worden. Wat betekent dat woord ‘Multimedia’ eigenlijk?

Zoals de naam “Multimedia” al wat verraadt, is dit het gebruik van verschillende soorten media, meestal voor eigen entertainment. In je eigen woning zijn dit meestal een computer, televisie, tv, beamer, spelconsoles en vooral natuurlijk muziek.

Uniek eenvoudig en eenvoudig uniek:
Multimedia-entertainment in het Loxone Smart Home.

Maar wat maakt Multimedia entertainment in een Loxone Smart Home zo bijzonder? Heel eenvoudig – in het Loxone Smart Home kunnen home entertainmentsystemen samengebracht en aangestuurd worden dankzij de geïntegreerde oplossing voor Multimedia Home Entertainment. Van de tv naar de versterker – eenvoudig verbinden per app, knop of vanop afstand. Zeg maar dag tegen je doos vol met afstandsbedieningen. Naar wens kan je ook jouw beamer en co integreren in je dagelijkse routine.

Als je bijvoorbeeld jouw “Cinema’-sfeer activeert, worden de lichten automatisch gedimd, wordt de projector en het surround systeem ingeschakeld en wordt het belsignaal gedempt. En dit alles automatisch met slechts één druk op de knop.

Sfeerscheppende muziek

Muziek speelt een grote rol in ons leven en heeft een grote invloed op ons welbevinden – ze laat ontspannen, helpt ons bij het opladen van onze fysieke batterijen en maakt ons soms ook een echte rockster.

Om deze reden is muziek in een Loxone Smart Home een elementair bestanddeel. Speel heel gemakkelijk je lievelingsmuziek in elke ruimte, laat je wekken met je persoonlijke afspeellijst of jaag inbrekers weg met een oorverdovend lawaai. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kijk uit naar meer!

Laat ons je meenemen in een wereld van Home entertainment met Loxone en jou de talrijke mogelijkheden van dit perfecte systeem tonen. Kijk alvast maar uit naar frisse blogs met exclusieve tips & tricks. Verwacht daarnaast ook alvast een referentie van Smart Home eigenaar Andreas en meer.

Kan je niet wachten tot de nieuwe artikels verschijnen? Neem ondertussen dan eens een kijkje op onze website of kom naar één van onze gratis infosessies in onze demowoning.

Laat ons praten over jouw Smart Home!

Overtuigd? Laat ons dan praten over jouw Smart Home! Wij beantwoorden jouw vragen over het leven in een Loxone Smart Home en helpen je graag de perfecte Loxone Partner te vinden.

Ik wil meer over LOXONE weten