Beleef het Real Smart Home van Loxone

Omdat het leven in een Smart Home veel beter is – iets wat u pas merkt wanneer u het zélf beleeft – bieden we verschillende manieren aan om van dichtbij kennis te maken met de wereld van Loxone. Eenmaal geprobeerd, bent u overtuigd!

Showrooms

 

Experience tours

Testwonen

 

Real Smart Home live beleven:

Experience tours demowoning Loxone Benelux

Ga op ontdekkingsreis en beleef het Loxone Smart Home met uw eigen zintuigen. Boek nu één van de gratis experience tours in onze demowoning in Nijlen (België).

NIEUW: U hoeft zich niet langer te verplaatsen. Vanuit uw woning kan u een live videotour bijwonen en kennismaken met Loxone woon- & gebouwautomatisering. Fysieke tours worden voor uw en onze veiligheid tijdens de COVID-19 pandemie niet georganiseerd. Inschrijven kan via onderstaande knop. 

Loxone Partner presentatieruimtes

In de partner presentatieruimtes van onze Loxone Partners leert u meer over onze slimme oplossingen. Vind snel een presentatieruimte in uw buurt en ga eens langs.

Testwonen

Ontdek het comfort van een Loxone Smart Home tijdens een testverblijf. We houden regelmatig acties en wedstrijden waarbij u een overnachting in onze demowoning kan winnen – de perfecte kans om onze oplossingen op de proef te stellen.

Inspiratie opdoen:
Loxone Showhome

Maak kennis met het Loxone Showhome in Oostenrijk via volgende blog (Duitstalig).
Laat u inspireren door het Loxone Smart Home.

Geen aanbod in uw buurt?

Voor vragen omtrent het leven in een Smart Home kunt u steeds terecht bij Nikki De Graaf. Zij zorgt graag voor een antwoord:

Nikki De Graaf

Klantenondersteuning

BE: +32 3 369 10 68 NL: +31 208 208 214