Beleef het Loxone Smart Home live

U moet het Loxone Smart Home zelf beleven om het onder woorden te kunnen brengen. Ga op ontdekkingsreis en beleef het Loxone Smart Home met uw eigen zintuigen. Boek uw gratis Experience Tour in onze demowoning in Nijlen of bij een van onze toppartners bij u in de buurt.

Belangrijk: We zijn blij jullie opnieuw te mogen ontvangen in onze demowoning en in de showrooms. Om dit allemaal veilig te laten verlopen, vragen we jullie de Corona maatregelen te respecteren. Draag een mondmasker, was en desinfecteer uw handen en houd waar mogelijk steeds voldoende afstand van elkaar. Indien u zich ziek voelt of Covid-19 symptomen vertoont, vragen we u ons te verwittigen en uw afspraak te verzetten.

Ondanks de momenteel moeilijke Corona-tijden heeft het competente en zeer gemotiveerde team van Loxone het mogelijk gemaakt om deel te nemen aan de Experience Tour ter plaatse, met inachtneming van de geldende regels voor afstand en bescherming.

Het was voor ons zeer nuttig om de functies van de demowoning live te ervaren en open vragen te bespreken. Verder konden we veel inspiratie vinden voor onze eigen huis- en elektrische installatieplanning.

Felix & Olivia K.

We hadden vooraf onderzoek gedaan en vonden Loxone al een gevestigde en goed doordachte Smart Home oplossing … maar pas tijdens de rondleiding ter plaatse kregen we echt een idee van de hele variëteit aan producten & toepassingen die worden aangeboden en zijn we verbaasd! Absolute aanbeveling!

Alexander & Miriam K.

Experience Tour in de Loxone demowoning

Ga op ontdekkingsreis en beleef het Loxone Smart Home met uw eigen zintuigen. Boek nu één van de gratis experience tours in onze demowoning in Nijlen (België).

Experience Tour bij een Loxone Flagship Partner

Ingelmunster & Waregem

Q-Home

 

Experience Tour boeken

Experience Tour bij een Loxone Partner

Heist-op-den-Berg

Jecon 

 

Experience Tour boeken

Meer ontdekken?

Ons magazine over woon- en gebouwautomatisering biedt u meer dan 70 pagina’s vol inspiratie, suggesties en antwoorden. Verheug u op mooie gebouwen, waardevolle tips, interessante ervaringen, bekende gezichten en nog veel meer.

Geen aanbod in uw buurt?

Voor vragen omtrent het leven in een Smart Home kunt u steeds terecht bij Nikki De Graaf. Zij zorgt graag voor een antwoord:

Nikki De Graaf

Klantenondersteuning

BE: +32 3 369 10 68 NL: +31 208 208 214