Multimedia entertainment

Muziek maakt gelukkig en vermindert de stress. Beleef onvergetelijke momenten in uw Smart Home met uw lievelingsmuziek. ‘s Ochtends zachtjes wakker worden met een rustig deuntje, genieten van uw relax-playlist in bad, een gepersonaliseerd belgeluid kiezen en veel meer – laat uw fantasie de vrije loop!

Multiroom audio eenvoudig uitgelegd

Multiroom audio maakt mogelijk wat voorheen onmogelijk leek. Denk maar eens terug hoe je muziekinstallatie er toen uitzag. In elke kamer werd een apparaat geplaatst: radio in de badkamer, cd-speler in de keuken, muziekinstallatie in de woonkamer. Het was bijna onmogelijk om liedjes van in de ene ruimte ook in de andere te laten afspelen.

Multiroom audio heft deze ruimtelijke beperking op en biedt je nu de mogelijkheid om dezelfde of andere muziek in elke ruimte te laten weerklinken. In deze video leggen we jou uit hoe dat werkt.

Uw perfecte inspiratiebron

Voor alle Smart Home fans, Real Smart Home bewoners en buren. Voor alle restaurateurs, renoveerders, moedige nieuwbouwers en zij die er binnenkort aan gaan binnen. Hier is uw perfecte inspiratiebron: het eerste Welcome Home magazine. 

70 pagina’s vol inspiratie, tips en antwoorden. Of het nu gaat over gezonde slaap, planningstips, vragen rond de verlichting of hoe het gezinsleven eraan toegaat in een Real Smart Home.

Uw perfecte inspiratiebron

Voor alle Smart Home fans, Real Smart Home bewoners en buren. Voor alle restaurateurs, renoveerders, moedige nieuwbouwers en zij die er binnenkort aan gaan binnen. Hier is uw perfecte inspiratiebron: het eerste Welcome Home magazine. 

70 pagina’s vol inspiratie, tips en antwoorden. Of het nu gaat over gezonde slaap, planningstips, vragen rond de verlichting of hoe het gezinsleven eraan toegaat in een Real Smart Home.

Multiroom Audio
uw favoriete muziek in elke kamer

Met onze multiroom audio geniet u in elke kamer van dezelfde (of andere) muziek. Ontspan met rustgevende jazzmuziek in de woonkamer, terwijl de kinderen boven een audioboek beluisteren. Kies uit verschillende bronnen, gaande van uw persoonlijke bibliotheek tot streamingdiensten als Spotify of TuneIn.

TuneIn

Spotify

Alle toestellen onder controle

In een Loxone Smart Home kunt u dankzij de geïntegreerde mediasturing verschillende multimedia apparaten bedienen. Van de televisie tot de versterker: u heeft alles onder controle via onze app of een willekeurige drukknop. Zeg maar vaarwel tegen die doos vol afstandsbedieningen!

Voorbeeld:
schoonmoeder als home cinema expert

Een praktisch voorbeeld dat waarschijnlijk heel wat mensen bekend in de oren klinkt: “Wanneer mijn schoonmoeder langskomt om op de kinderen te passen, heeft ze steeds problemen met het opzetten van de televisie, digibox en versterker.”
Reden genoeg om alles naar een eenvoudige 5-knoppen afstandsbediening over te brengen. Na een korte introductie van een tweetal minuten kan zelfs uw schoonmoeder hiermee overweg.

Alles
in één app

Bij Loxone ligt de muzieksturing steeds in uw handen – in één app. Daarbij heeft u volledige controle over alle audiotoestellen. Play, luider, zachter, volgende nummer … kies uit uw persoonlijke afspeellijsten en voeg nieuwe titels toe aan de wachtrij.

Eenvoudige
bediening

Bedien de muziek in een kamer met slechts één drukknop (met twee drukzones). Uw ‘Easy Music Button’ combineert de functies ‘play’, ‘luider’, ‘zachter’ en ‘bron wisselen’ in één bedieningselement. Ook andere home entertainment apparaten laten zich makkelijk integreren. Laat bijvoorbeeld met één aanraking de PlayStation en televisie op het juiste kanaal inschakelen.

Veiligheid inclusief

In geval van nood speelt uw woning muziek op volle sterkte. Zo wordt uw muziekinstallatie een akoestisch alarm. Investeren in een sirene om ongewenste gasten op afstand te houden, is niet langer nodig!

Woning wek me

Indien gewenst, maakt uw Smart Home u ’s ochtends wakker. In uw slaapkamer weerklinkt een rustige wake-up song in plaats van een irritant wekkergeluid. Dat is veel aangenamer om wakker te worden.

Deurbel inbegrepen

Belt er iemand aan, dan wordt het klassieke belgeluid vervangen door een gepersonaliseerd geluid. Wanneer de kinderen slapen, houdt uw woning hiermee rekening en zal de bel in de kinderkamer zwijgen.

Luister naar uw woning –
gesproken berichten

Dankzij intelligente voice messaging kunt u zelf berichten instellen die uw woning voor bepaalde gebeurtenissen gebruikt. Krijg bijvoorbeeld een melding wanneer de garagepoort nog openstaat na zonsondergang, of wanneer de sauna opgewarmd is.

Klaar voor meer tijd voor het leven?

Multiroom Audio – in elke aparte ruimte

Belsignaal uit

Slapen de kinderen? Schakel het belgeluid uit en vervang deze door een lichtimpuls in de woonkamer en keuken.

Huis uit, kamer uit

Met een dubbelklik op een drukknop gaat de muziek in de kamer uit, met een tripleklik in de hele woning.

Stil alarm

Om paniek te vermijden, klinkt het alarm enkel op plaatsen waar u dat wil, en bijvoorbeeld niet in de kinderkamer.

Automatische muziek

Bij het betreden van een kamer begroet uw Smart Home u met uw favoriete muziek of lievelingszender.

Bioscoopsfeer
in uw woning

Maak van uw woonkamer een home cinema. Met één druk op de knop is uw Smart Home klaar voor een ontspannende filmavond. Lichten worden gedimd, televisie/beamer aan, surround-systeem geactiveerd … en de bel uit, zodat niemand u stoort.

Speelt alles – Loxone Music Server

De Loxone Music Server is het eerste multiroom audio systeem dat 100% voor een Smart Home werd ontwikkeld. Stream muziek via Airplay, bedien tot 20 verschillende zones, wissel tussen diverse bronnen en nog veel meer.

Een symfonie van componenten

In een Loxone Smart Home spreken alle componenten met elkaar. Dit slimme samenspel biedt allerlei mogelijkheden. Zoals een akoestisch waarschuwingssysteem voor een opkomende storm of een alarm om dieven af te schrikken. In combinatie met verlichting zorgt uw slimme muzieksturing voor meer comfort.

Laten we praten over uw Smart Home

Meer weten over onze multiroom audio? Laten we uw project bespreken! We beantwoorden graag uw vragen over het leven in een Smart Home en helpen u bij de zoektocht naar de perfecte Loxone Partner.