Multimedia systemen in een Real Smart Home


april 17, 2018 in Voor Partners

Wat verstaat men eigenlijk onder multimedia systemen? In het algemeen denken we bij het begrip multimedia aan toestellen die voor muziek dienen, maar het omvat ook andere media voor entertainment zoals de televisie, beamers en spelconsoles.

Loxone vervult hier haar gewoonlijke rol en verbindt het multimedia systeem van jouw klanten met het Real Smart Home. Dit maakt verschillende waardevolle functies mogelijk die jouw klanten zullen verrassen en hen meer tijd voor het leven zullen schenken.

Het gehele multimedia systeem – volledig geïntegreerd

Loxone biedt verschillende manieren om de multimedia systemen van jouw klanten te integreren in een Real Smart Home. In de volgende weken zullen wij de mogelijkheden die ontstaan door de integratie van zulke systemen verder toelichten. Ontdek de productwereld van Loxone om alle multimedia systemen optimaal tot hun recht te laten komen.

Sfeervolle muziek in een Real Smart Home

De juiste tonen begeleiden jouw klanten in elke levenssituatie, het maakt niet uit of het nu de passende achtergrondmuziek bij het koken is, of de sfeervolle playlist tijdens de volgende barbecue. Zo speelt de muziek natuurlijk ook in een Real Smart Home een centrale rol. Volledig geïntegreerd in een Real Smart Home, biedt de Loxone Music Server niet alleen de mogelijkheid in elke ruimte afzonderlijke muziek af te spelen, maar ook nog veel meer functies en een intuïtieve bediening.
Ontdek de Loxone Music Server en biedt jouw klanten een onbeschrijfelijke muziek belevenis aan.

Blijf op de hoogte!

In de volgende weken geven wij jou alle belangrijke tips om de multimedia belevenis van jouw klanten perfect te combineren met het Real Smart Home. Naast de hulp bij de planning, tonen wij jou hoe de naadloze integratie in het Real Smart Home gebeurt en welke voordelen dit met zich meebrengt. Breid je portfolio uit en word een professional inzake multimedia.

Ik wil meer over LOXONE weten