Ubytovanie v znamení 21. storočia – Loxone a Hotres preberajú takmer 100 % zodpovednosti od hotelierov

Lucia Pavkova
06/12/2023 in Technológie

Každý, kto prevádzkuje hotel alebo prenajíma byt, vie, koľko času a úsilia stojí prihlásenie a odhlásenie hostí, rovnako ako koordinácia izbových, servisných technikov a ďalších osôb. Našťastie s Loxone a Hotres sa vaša prenajímaná nehnuteľnosť spravuje sama, a to v spolupráci s najobľúbenejšími vyhľadávačmi.

Každý hosť má iné potreby – niektorí zostávajú týždeň, iní len cez noc. Niektorí sa ubytujú v priebehu dňa, iní uprostred noci. To isté platí pre check-out. Prispôsobiť sa každému klientovi je náročné, a to ako časovo, tak finančne. Inteligentná automatizácia budov sa dá teraz jednoducho prepojiť s platformou Hotres vďaka pripravenej integrácii!

Čo je Hotres?

Hotres je komplexné riešenie pre správu nehnuteľností na prenájom, teda hotelových izieb, ale aj bytov. Je to systém navrhnutý hoteliermi pre hotelierov. V spolupráci s najväčšími ubytovacími rezervačnými platformami (napr. booking.com, Airbnb, Agoda, Expedia a mnoho ďalších) zariaďuje organizáciu rezervácií. To vedie k efektívnemu umiestneniu hostí do správnych izieb, čo umožňuje 100% obsadenosť. Rovnako hosťom zašle potrebné informácie pred príchodom a prístupové kódy, aby mohli kedykoľvek prísť a bez meškania odísť. Hotres je systém, ktorý si získal dôveru celého odvetvia. Od vytvárania najmodernejších stránok miesta ubytovania na zvýšenie priameho predaja až po správu dostupnosti a cien, ktoré je jedným z najlepších riešení na trhu. Teraz ide Hotres ešte o krok ďalej – vďaka integrácii s Loxone sa správa objektu, jeho parametrov a predovšetkým prístupu stáva hračkou. Miniserver preberá rolu správcu a vy ako majiteľ môžete svoj čas venovať tomu, čo si naozaj zaslúžite.

Hotelová izba v Loxone Campuse

Ako to funguje?

Loxone je v istom zmysle spásou hotelového priemyslu, ako sme už mnohokrát spomenuli. Flexibilný časovo obmedzený prístup je obrovskou výhodou. Nemenej dôležitá je však aj úspora energií – koľko hostí necháva rozsvietené svetlo a klimatizáciu nastavenú na maximum? Je to nezmyselné plytvanie peniazmi a zdrojmi. S Miniserverom Compact a individuálne navrhnutými tlačidlami Touch Pure Flex – vyvinutými špeciálne pre hotely – je zdĺhavé prepínanie všetkých svetiel v izbe, zapínanie a vypínanie klimatizácie alebo kúrenie minulosťou. Rovnako ako vysoké účty! Vďaka integrácii funkcie NFC Code Touch od spoločnosti Loxone dostane hosť časovo obmedzený kód (automaticky zaslaný spoločnosťou Hotres), ktorý mu umožní kedykoľvek sa ubytovať. To znamená, že nemusíte mať ani nepretržite otvorenú recepciu, ani sa starať o výmenu zámkov v prípade straty kľúča. Navyše je to funkcia, ktorá zvyšuje bezpečnosť všetkých zúčastnených. Zadaním kódu sa automaticky aktivuje a deaktivuje alarm a majiteľ vidí, kto a kedy bol v izbe.

Touch Pure Flex

Touch Pure Flex

Miniserver Compact

Miniserver Compact

Klawiatura kodowa NFC Code Touch oferuje łatwy dostęp do pokoju hotelowego

NFC Code Touch

 

Používanie systému Loxone navyše znamená zlepšenie zážitku hostí. Audioserver sa postará o obľúbenú hudbu pre hostí, ktorú je možné prehrávať z akéhokoľvek súkromného zariadenia, a nekonečné možnosti konfigurácie osvetlenia sa kedykoľvek postarajú o tú správnu atmosféru. Systém tiež uľahčuje prácu personálu – ľahko skontroluje, či je hosť v izbe. Nastavenie sa prispôsobí podľa potreby, napríklad zapne jasné svetlo na dôkladné upratovanie. Všetky tieto funkcie je možné ovládať a meniť prostredníctvom mobilnej aplikácie Loxone, a to pohodlne na diaľku! Nie je teda potrebné osobne zasahovať do každodenného chodu vášho podnikania.

NFC Code Touch

Loxone + Hotres = 💚

Vďaka bezplatnej integrácii systému Loxone do systému Hotres sa vaše zariadenie dostane na najvyššiu úroveň nezávislej prevádzky. Zvýšená bezpečnosť, komfort hostí, energetická účinnosť, individuálne prispôsobenie meniacim sa potrebám, viac času pre majiteľov a menej stresu pre všetkých… Mohli by sme pokračovať ďalej a ďalej! Spojenie spoločností Loxone a Hotres je odpoveďou na všetky problémy hotelierov a tých, ktorí prenajímajú ubytovanie v súkromí. Pokiaľ plánujete preniesť svoj objekt do 21. storočia, kontaktujte nás alebo priamo spoločnosť Hotres. Panel pre správu užívateľov je v súčasnej dobe k dispozícii v poľštine a angličtine. Online rezervačný systém má tieto jazykové verzie: poľština, angličtina, nemčina, slovenčina, francúzština, ruština a ukrajinčina. Hotres [email protected] +48 530 199 700

Technická dokumentácia

Naša bezplatná online dokumentácia je navrhnutá tak, aby poskytovala podrobné informácie prepojenia medzi systémom automatizácie budov Loxone a rezervačným systémom Hotres.

Užívateľ Looxne Configu

Opýtajte sa zdarma

Prekonzultujte s nami váš projekt alebo sa staňte Loxone Partnerom v niekoľkých krokoch!

A

Konzultácia projektu zdarma

Zvažujem vo vlastnom projekte využiť Loxone a rád by som získal viac informácií.

A

Stať sa partnerom

Rád by som sa opýtal, v čom spočíva partnerstvo s Loxone a ako na to.

Konzultácia projektu zdarma

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Stať sa partnerom

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Chcem byť informovaný o novinkách