Ubytování ve znamení 21. století – Loxone a Hotres přebírají téměř 100 % zodpovědnosti od hoteliérů

Tomáš Ponec
30 listopadu, 2023 in Technologie

Každý, kdo provozuje hotel nebo pronajímá byt, ví, kolik času a úsilí stojí přihlášení a odhlášení hostů, stejně jako koordinace pokojských, servisních techniků a dalších osob. Naštěstí s Loxone a Hotres se vaše pronajímaná nemovitost spravuje sama, a to ve spolupráci s nejoblíbenějšími vyhledávači.

Každý host má jiné potřeby – někteří zůstávají týden, jiní jen přes noc. Někteří se ubytují v průběhu dne, jiní uprostřed noci. Totéž platí pro check-out. Přizpůsobit se každému klientovi je náročné, a to jak časově, tak finančně. Inteligentní automatizace budov lze nyní jednoduše propojit s platformou Hotres díky připravené integraci! 

Co je Hotres?

Hotres je komplexní řešení pro správu nemovitostí k pronájmu, tedy hotelových pokojů, ale i bytů. Je to systém navržený hoteliéry pro hoteliéry. Ve spolupráci s největšími ubytovacími rezervačními platformami (např. booking.com, Airbnb, Agoda, Expedia a mnoho dalších) zařizuje organizaci rezervací. To vede k efektivnímu umístění hostů do správných pokojů, což umožňuje 100% obsazenost. Rovněž hostům zašle potřebné informace před příjezdem a přístupové kódy, aby mohli kdykoli přijet a bez prodlení odejít. Hotres je systém, který si získal důvěru celého odvětví. Od vytváření nejmodernějších stránek místa ubytování pro zvýšení přímého prodeje až po správu dostupnosti a cen, které je jedním z nejlepších řešení na trhu. Nyní jde Hotres ještě o krok dál – díky integraci s Loxone se správa objektu, jeho parametrů a především přístupu stává hračkou. Miniserver přebírá roli správce a vy jako majitel můžete svůj čas věnovat tomu, co si opravdu zasloužíte.

Hotelový pokoj v Loxone Campus

Jak to funguje?

Loxone je v jistém smyslu spásou hotelového průmyslu, jak jsme již mnohokrát zmínili. Flexibilní časově omezený přístup je obrovskou výhodou. Neméně důležitá je však i úspora energií – kolik hostů nechává rozsvícené světlo a klimatizaci nastavenou na maximum? Je to nesmyslné plýtvání penězi a zdroji. S Miniserverem Compact a individuálně navrženými tlačítky Touch Pure Flex – vyvinutými speciálně pro hotely – je zdlouhavé přepínání všech světel v pokoji, zapínání a vypínání klimatizace nebo topení minulostí. Stejně jako vysoké účty! Díky integraci funkce NFC Code Touch od společnosti Loxone obdrží host časově omezený kód (automaticky zaslaný společností Hotres), který mu umožní kdykoli se ubytovat. To znamená, že nemusíte mít ani nepřetržitě otevřenou recepci, ani se starat o výměnu zámků v případě ztráty klíče. Navíc je to funkce, která zvyšuje bezpečnost všech zúčastněných. Zadáním kódu se automaticky aktivuje a deaktivuje alarm a majitel vidí, kdo a kdy byl v pokoji.

Przycisk Touch Pure Flex w konfiguracji do hotelu

Touch Pure Flex

 

Miniserver Compact do zarządzania hotelem

Minierver Compact

 

Klawiatura kodowa NFC Code Touch oferuje łatwy dostęp do pokoju hotelowego

NFC Code Touch

 

Používání systému Loxone navíc znamená zlepšení zážitku hostů. Audioserver se postará o oblíbenou hudbu hostů, kterou lze přehrávat z jakéhokoli soukromého zařízení, a nekonečné možnosti konfigurace osvětlení se kdykoli postarají o tu správnou atmosféru. Systém také usnadňuje práci personálu – snadno zkontroluje, zda je host v pokoji. Nastavení se přizpůsobí dle potřeby, například zapne jasné světlo pro důkladný úklid. Všechny tyto funkce lze ovládat a měnit prostřednictvím mobilní aplikace Loxone, a to pohodlně na dálku! Není tedy třeba osobně zasahovat do každodenního chodu vašeho podnikání.
NFC Code Touch

Loxone + Hotres = 💚

Díky bezplatné integraci systému Loxone do systému Hotres se vaše zařízení dostane na nejvyšší úroveň nezávislého provozu. Zvýšená bezpečnost, komfort hostů, energetická účinnost, individuální přizpůsobení měnícím se potřebám, více času pro majitele a méně stresu pro všechny… Mohli bychom pokračovat dál a dál! Spojení společností Loxone a Hotres je odpovědí na všechny problémy hoteliérů a těch, kteří pronajímají ubytování v soukromí. Pokud plánujete přenést svůj objekt do 21. století, kontaktujte nás nebo přímo společnost Hotres. Panel pro správu uživatelů je v současné době k dispozici v polštině a angličtině. Online rezervační systém má tyto jazykové verze: polština, angličtina, němčina, čeština, francouzština, ruština a ukrajinština. Hotres [email protected] +48 530 199 700

Technická dokumentace

Naše bezplatná online dokumentace je navržena tak, aby poskytovala podrobné informace propojení mezi systémem automatizace budov Loxone a rezervačním systémem Hotres.

Config user

Ptejte se zdarma

Prokonzultujte s námi váš projekt nebo se staňte Loxone Partnerem v několika málo krocích!

A

Konzultace projektu zdarma

Zvažuji ve vlastním projektu využít Loxone a rád bych získal více informací.

A

Stát se partnerem

Rád bych se zeptal, v čem spočívá partnerství s Loxone a jak na to.

Konzultace projektu zdarma

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Stát se partnerem

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Chci být informován o novinkách