Modulární chytrá sauna využívá Touch Pure Flex

Ondřej Brynych
26 ledna, 2023 in Reference

Sauna na zahradě? Žádný problém! Seznamte se s maximálním komfortem díky inteligentnímu ovládání Loxone od Evora Smart ve špičkové modulární sauně společnosti Eko modular.

Co je první věc, která vás napadne, když se řekne modulární chytrá sauna? Představíte si příjemně vyhřátý prostor, kde nemusíte na nic myslet, můžete po dlouhém dni opravdu vypnout a vyjdete z ní jako nový člověk? Jestli ano, pak máte pravdu! Tato sauna pozvedne relaxaci na novou úroveň, a to díky souhře kvality modulárních dřevostaveb Eko modular s inteligentními technologiemi Loxone od Evora Smart.

Spojení s chytrými technologiemi Loxone

Díky možnosti vzdáleného ovládání bude chytrá sauna připravena přesně v ten správný moment. Snadným ovládáním světel přirozeně tlumíte a zesvětlujete prostředí tak, aby byla navozena nezapomenutelná atmosféra, a na dva kliky si snadno stáhnete screenové rolety.

Celou automatizaci sauny diriguje hlavní řídicí systém Loxone, který, kromě jiného, řeší také regulaci teploty. Užijete si také efektivní a komfortně zapojené elektrické podlahové topení, takže pantofle můžete nechat klidně v domě. Automatizovat můžete řadu dalších funkcí, jako jsou zabezpečení, hudba, větrání, topení nebo chlazení. Pomocí těchto prvků si dopřejete stoprocentní odpočinek spojený s unikátním saunovacím zážitkem.

„Díky technologiím Loxone si užijete opravdový komfort saunování. Zapnete ji ještě v kanceláři, po příchodu domů si zregulujete teplotu, nastavíte správné osvětlení a spustíte rolety. Při saunování si můžete pohrát s příjemným světlem, pustit si hudbu a už si vytápět podlahu v odpočívárně. Se saunou s větším komfortem jsem se ještě nesetkal,“ doplňuje Vojtěch Juřenčák, jednatel společnosti Eko modular, který zároveň vyzdvihuje spolupráci s Loxone Gold Partnerem – společností Evora Smart, která se zaměřuje na udržitelnost staveb a řízení technologií u různých objektů s nízkou energetickou náročností.

Koupelna modulární sauny

Touch Pure Flex: novinka v akci!

V modulární sauně byla použita novinka Loxone z minulého roku, kterou je ovládací prvek Touch Pure Flex.

Pomocí něj je možné jednoduše ovládat a regulovat všechny možné funkce, jako je třeba osvětlení, hudba, teplota, stahování rolet a mnoho dalších. Ovládání usnadní ikony a aktuální stav se pro snadnější přehled zobrazí na displeji. Tento prvek je možné vyrobit na míru individuálně každému zákazníkovi. Mimo jiné má decentní a elegantní provedení, které podtrhne atmosféru celého prostoru a poskytne vám možnost ovládat vše potřebné z jednoho místa během několika vteřin.

Luxusní sauna od precizního výrobce dřevostaveb

Český výrobce modulárních dřevostaveb Eko modular přišel v loňském roce s modulární saunou jako se zcela novým produktem. Sauna na míru vyroste na vaší zahradě, louce nebo jakémkoli jiném pozemku. Eko modular nabízí tři různé interiérové varianty využití saunových domů, ať už pro domácí saunování, nebo třeba pro menší hotel či firmu.

Interiér modulární sauny

Saunový domek vzniká na zastavěné ploše 25 metrů čtverečních, což znamená, že pro stavbu nepotřebujete stavební povolení.

Saunování nanečisto

Máte rádi, když si vše můžete vyzkoušet na vlastní kůži? V areálu firmy Eko modular v Tvrdonicích modulární saunu nejen prohlédnout, ale zažít také samotné saunování. Stačí se pouze objednat na prohlídku výrobní haly či sauny na stránkách společnosti.

Logo EvoraSmart
Logo Eko modular

Ptejte se zdarma

Prokonzultujte s námi váš projekt nebo se staňte Loxone Partnerem v několika málo krocích!

A

Konzultace projektu zdarma

Zvažuji ve vlastním projektu využít Loxone a rád bych získal více informací.

A

Stát se partnerem

Rád bych se zeptal, v čem spočívá partnerství s Loxone a jak na to.

Konzultace projektu zdarma

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Stát se partnerem

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Chci být informován o novinkách