Exkluzivní rezidenční komplex nabízí chytré bydlení na nejvyšší úrovni. Developerský projekt vsadil na Loxone Smart Home


5 února, 2019 in Reference

Životní styl na novém „levelu“

Po desetiletích spánku jedinečný pozemek v blízkosti Univerzity Linzera Keplera konečně ožije. Pravděpodobně největší rezidenční komplex v Horním Rakousku zde vyroste na ploše kolem 24 800 m² včetně parku.

6 vil s celkem 125 rezidenčními jednotkami bude vsazeno do prostorného parku. O klid a soukromí obyvatel se postará husté stromořadí kolem bytového komplexu.

Nabídka se pohybuje od mikrobytu pro studenty v rozloze 34 m², přes středně velké byty pro páry a malé rodiny, až po „penthousy“ v rozloze do 152 m² s velkými terasami a výhledem na koruny stromů. Pro apartmány jsou k dispozici 3 úrovně vybavení.

Základní údaje:

Lokalita: Sompark Linz/Urfahr, Horní Rakousko


Zahájení projektu: 2019


Dokončení: 1. čtvrtletí 2021


Počet bytových jednotek: 125


Podzemní parkoviště: 126 míst


Celková rozloha:24 800 m²

pohled od kuchyně kombinované s jídelním koutem

Loxone inside

Tento projekt perfektně ukazuje, že koncept Real Smart Home má své místo nejen v rodinných domech. Špičková technologie Loxone pro chytré bydlení, nenápadně zakomponovaná do moderního interiéru, zpříjemní a zjednoduší každodenní život budoucích obyvatel.

pohled do ložnice v apartmánu
pohled do obývacího pokoje
mužská ruka ovládá chytré tlačítko integrované v kuchyňské lince

Ovládání

Obsluha domácnosti je stylová a intuitivní. K dispozici je ovládání pomocí dotykových vypínačů i vzdálená kontrola na cestách pomocí smart home aplikace.

Osvětlení

Světla se v případě potřeby rozsvítí a zhasínají sama. Pro nastavení specifického osvětlení stačí jednoduché stisknutí jediného tlačítka. Trojnásobné kliknutí v ložnici nebo při odchodu z bytu deaktivuje všechna světla v bytě.

Stínění

Stínicí technika se v případě zájmu bude ovládat zcela sama a poslouží tak jako spolehlivý pomocník pro regulaci teploty, zajištění příjemného přirozeného osvětlení a rovněž soukromí obyvatel po setmění. Vždy je možné ručně zakročit stisknutím tlačítka či využitím mobilní aplikace.

Topení a chlazení

V ložnici 18 °C vhodných na spánek, v obývacím pokoji příjemných 21,5 °C a koupelna vyhřátá v pravý čas na 23 °C. Vše automaticky bez ovládání hlavic nebo termostatů. Pokud se potřeby změní, může být topení nebo chlazení kdykoli regulováno pomocí aplikace.

Zabezpečení

Loxone také zajišťuje spolehlivou ochranu ve všech bytech. Díky použití vysoce přesných detektorů kouře jsou obyvatelé okamžitě informováni v případě rizika požáru. Světlo v celém bytě začne blikat, stínicí technika se vytáhne nahoru a na smartphone se odešle upozornění.

Další rozšíření na přání

Budoucí majitelé mají možnost si nechat dovybavit svůj byt dalšími produkty pro inteligentní funkce. Například dotykovou plochou zabudovanou v kuchyňské lince. Tou mohou ovládat osvětlení a stínění stejně snadno i při vaření, aniž by se museli dotýkat vypínače. Více o neviditelném tlačítku Touch Surface zde.

– Speciální tip –

mladý pár konzultuje projekt svého budoucího domu

Ideální partner pro váš developerský projekt


Plánujete také bytový komplex nebo jiný developerský projekt a hledáte optimální řešení pro funkce chytrého bydlení? Spoluprací s Loxone získáte silného a spolehlivého partnera a špičkové technologie. Pokud máte zájem o propracovaný profesionální systém s hladkou integrací a udržitelností do budoucna, nemohli jste si vybrat lépe. Zjistěte více o možnostech a zeptejte se na cokoli.

Chci být informován o novinkách