Internorm Extension: Prvotřídní okna budou inteligentní díky Loxone


13 května, 2017 in Technologie
Automatické větrání, stínění a další funkce s okny předního evropského výrobce oken si můžete užít i vy v chytré domácnosti Loxone. Naše nová spolupráce se značkou Internorm se zhmotnila v produktu Loxone Internorm Extension. Poznejte výhody, které pramení z první spolupráce mezi výrobcem oken a domácí automatizace.
inteligentní ovládání stínění a větrání s oknem značky internorm

Vytěžte maximum z Internorm I-tec

S Internorm Extension můžete integrovat I-tec větrání, stínění, okenní kontakty a ovládání do inteligentního domu Loxone. Špičkové technologie v oknech od Internormu tak propojíte s dalšími senzory a zařízeními v domácnosti (např. senzor CO2). Díky tomu jejich řízení zvládne Autopilot. Avšak stále je můžete ovládat pomocí tlačítek či ovladačů a navíc také odkudkoli na světě díky Loxone Smart Home App.

Technické detaily a pokyny pro odborníky najdete v dokumentaci k Loxone Internorm Extension.

ikona otevřené okno

Vždy čerstvý vzduch

Autopilot zajistí přívod čerstvého vzduchu s ventilačním systémem I-tec. Ten dokáže řídit v závislosti na čase, vlhkosti, počasí, teplotě v místnosti, teplotě vzduchu a hladině CO2. Vy nemusíte na nic myslet.

Automatické žaluzie

Integrace I-tec stínicí techniky do chytrého domu Loxone vám přinese pohodlí, soukromí a úspory energie. Autopilot ovládá žaluzie plně automaticky s ohledem na pozici slunce, počasí, teplotu v místnosti, přítomnost osob a denní domu. Ráno vás probudí sluneční paprsky, večer zajistí soukromí, přes den optimálně využije slunce, aniž by vás oslnilo či došlo k přetopení místnosti. A to i když nejste doma.

rolety
smartphone

Jednoduché ovládání

Jsou chvíle, kdy chcete vzít ovládání do svých rukou. Autopilota můžete kdykoli deaktivovat a veškerou techniku ovládat pomocí originálního ovládání I-tec, vlastních tlačítek či Loxone aplikace.

Flexibilní a jednoduchá konfigurace

Integrace produktů Internorm I-tec do systému Loxone je otázka chvíle díky nástroji Loxone Config. Inteligentní vyhledávání automaticky rozpozná všechna připojená I-tec zařízení. Během několika minut lze nakonfigurovat spolupráci s dalšími funkcemi chytré domácnosti a samozřejmě ji v budoucnu stejně snadno i přenastavit.

palec nahoru

O společnosti Internorm

Jako přední výrobce v Evropě nabízí Internorm náročným zákazníkům řešení pro okna a dveře. Od svého založení v roce 1931 rodinná firma se sídlem v Traun (Rakousko) již vyrobila více než 22,5 milionu okenních jednotek a dveří. Z bývalého průkopníka plastových oken se Internorm již dávno rozvinul v technologického a inovačního lídra v oboru a stal se renomovaným dodavatelem vysoce kvalitních systémů ze dřeva / hliníku.

Toužíte po automatických oknech?

Zpříjemněte si každodenní život automatizací domácnosti. Využijte bezplatné konzultace s našimi odborníky. Už se těšíme, až vám na vše odpovíme. Nebo si můžete rovnou najít certifikovaného partnera ve svém okolí.

Chci být informován o novinkách