Loxone dohliada na technológie v rodinnom dome v Trnave


23/08/2022 in Referencie

Vlastný inteligentný dom v Trnave si majitelia zamilovali. Ten zverili do rúk inteligentnému systému Loxone, ktorý vykonáva viacero úkonov automaticky a tým šetrí majiteľom drahocenný čas a zjednodušuje každodenné fungovanie. Pozrite sa aké ďalšie požiadavky majiteľov dokázala splniť automatizácia.

Majitelia domu mali od začiatku jasnú predstavu o tom, ako má ich bývanie vyzerať. Stavili na inteligentnú automatizáciu, ktorá im uľahčila prevádzku domu a zbavila starostí nad ovládaním technológií. Loxone Partner im do systému integroval kúrenie, tienenie, osvetlenie, zabezpečenie, multiroom audio a ďalšie technológie, o ktorých si povieme nižšie.

Majiteľom sa tiež zapáčili ovládacie prvky Loxone Touch Pure. Nielen z hľadiska jednoduchého použitia, ale aj vďaka elegantnému dizajnu. V antracitovom prevedení dodali skvelý kontrast s bielym interiérom. Samozrejmosťou bola aj zónová regulácia kúrenia. Vďaka tomu je možné individuálne nastaviť požadované teploty v každej miestnosti pomocou aplikácie v tablete alebo v mobile. Loxone ovláda automaticky aj tieniacu techniku. Tá sa prispôsobuje aktuálnym podmienkam na základe vonkajšie teploty a času. Slúžia tiež ako bezpečnostný prvok a ochrana súkromia.

Fakty

Lokalita:
Trnava, Slovensko


Realizácia:
2021


Loxone Partner :
S.I.D., s. r. o.


Loxone riadi:
Kúrenie
Tienenie
Osvetlenie
Zabezpečenie
Prístup
Multiroom audio
Zavlažovanie

Bezpečnosť je tiež nesmierne dôležitá. V prípade úniku vody systém uzatvorí hlavný prívod vody a okamžite informuje majiteľa notifikáciou a hlasným alarmom. V prípade požiaru vyvolá alarm a upozorní obyvateľov domu hlásením v audiosystéme, blikaním svetiel a hlásením na telefón a tablet.

Audiosystém Loxone umožňuje prehrávať individuálne hudbu v každej miestnosti. Okrem toho vie prehrávať systémové zvuky (zvonček, zvuk alarmu) a hlasové oznámenia.

Loxone sa stará aj o vonkajšie technológie

Pri vstupnej bráne je umiestnená klávesnica NFC Code Touch. Tá umožňuje otvoriť bránku buď pomocou NFC prívesku alebo zadaním kódu. Návštevy môžu využiť Intercom, s ktorými môže majiteľ komunikovať nielen z domu cez tablet, ale aj vtedy, keď napríklad nie je doma pomocou aplikácie Loxone. Otváranie vchodových dverí zabezpečuje systém E-key integrovaný do Loxone. Čítačka odtlačku prsta umožňuje otvoriť dvere iba autorizovaným osobám priložením prsta. Okrem iného si majiteľ prial do systému integrovať zavlažovací systém. Systém mu tak umožňuje vzdialenú správu a zaisťuje optimálne podmienky pre správnu kvalitu trávnika. 

Nahliadnite:

Posteľ v detskej izbe

Opýtajte sa zdarma

Prekonzultujte s námi váš projekt alebo sa staňte Loxone Partnerom v niekoľkých krokoch!

A
Konzultácia projektu zdarma
Zvažujem vo vlastnom projekte využiť Loxone a rád by som získal viac informácií.

A
Stať sa partnerom
Rád by som sa opýtal, v čom spočíva partnerstvo s Loxone a ako na to.

Konzultácia projektu zdarma

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Stať sa partnerom

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Chcem byť informovaný o novinkách