Nieuw: de Loxone Nano Dimmer Air – perfect licht voor bestaande woningen

Bertien Van Peer
augustus 24, 2016 in Technology

Met de ontwikkeling van de Nano Dimmer Air wordt ons assortiment met een belangrijk product uitgebreid. De Loxone Air technologie biedt nu een complete oplossing voor bestaande woningen. De Nano Dimmer Air is namelijk een compacte inbouwdimmer die zich zonder grote breekwerken of nieuwe bekabeling in uw Loxone Smart Home laat integreren.

Trenner-Nano-Dimmer

Geef uw woning de juiste lichtsfeer

Licht heeft een grote invloed op ons welzijn. Met de Loxone Nano Dimmer Air haalt u meer uit uw verlichting. U kan snel en eenvoudig de lichtintensiteit aanpassen en bijvoorbeeld in een handomdraai omschakelen van een werksfeer naar een ontspanningssfeer. In een Loxone Smart Home kan u de verlichting steeds aanpassen aan uw behoeften.

dimmable

Dimmen

De perfecte lichtintensiteit voor elke situatie. U kan makkelijk gedimde verlichting in uw lichtscènes gebruiken.

fade

Fade In / Fade Out

De zachte overgangen van aan naar uit zijn een streling voor het oog.

night-light

Nachtlicht

Laat gedimde verlichting ’s nachts de weg wijzen, zonder medebewoners wakker te maken.

Wanneer u ’s avonds in de zetel ligt en lekker wil ontspannen, heeft u veel minder licht nodig dan wanneer u een boek leest. Dankzij de voorgeprogrammeerde lichtscènes kan u makkelijk tussen verschillende sferen wisselen. De lichtscène ‘ontspanning‘ heeft dan een veel lagere lichtintensiteit dan ‘lezen‘.

Door de fade in / fade out-functie heeft u de mogelijkheid om het licht langzaam aan en uit te schakelen. Dit is erg aangenaam voor de ogen en vergemakkelijkt de overgang van donker naar licht. Het laat tevens enkele geavanceerde functies toe, zoals het gebruik van de verlichting in de slaapkamer als lichtwekker.

Nooit meer in het donker tasten – met de Nano Dimmer Air wijst de Miniserver u ’s nachts met gedimde verlichting de weg. U wordt niet verblind en andere huisgenoten kunnen rustig verder slapen.

Nog meer belangrijke troeven

loxone-air

Zonder grote breekwerken

Dankzij de draadloze Loxone Air technologie zijn er geen grote breek- of bekabelingswerken nodig – ideaal voor bestaande woningen. Bovendien is dit toestel volledig updatebaar.

nano-dimmer-air-slideshow-1

Compacte bouwvorm

Met compacte afmetingen van 55 x 53 x 31 mm past de Nano Dimmer Air in de meest gebruikte inbouwdozen. Hij past dus ook in uw woning!

 

nano-io-energy

Laag energieverbruik

We hebben het energieverbruik van de Nano Dimmer Air geoptimaliseerd. In standby verbruikt hij niet meer dan 0,5 W.

nano-io-certified-150x150

Getest en gecertificeerd

De Loxone Nano Dimmer Air voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften en CE-normen. Hij is dus 100% veilig.

 

nano-io-touch

Loxone Touch for Nano

Net zoals bij de Nano IO is de Loxone Touch for Nano de perfecte drukknop voor de Nano Dimmer Air. Met zijn aanraakgevoelige oppervlak, vijf drukpunten en click-feedback is deze Touch drukknop een belangrijk bedieningselement in uw Smart Home. De montage van de Loxone Touch for Nano is snel en intuïtief.

Koop de Loxone Nano Dimmer Air nu via onze webshop:

Nu kopen

Ik wil meer over LOXONE weten