Loxone Air – onze draadloze technologie!


april 2, 2014 in Technology

Loxone Air maakt het achteraf uitrusten van een woning kinderspel. Loxone Air is onze eigen ontwikkelde draadloze technologie die speciaal op de wensen van achteraf uitrusten zijn afgestemd. De producten van de nieuwe Air generatie maken het mogelijk uw woning zonder hameren en boren in een Smart Home te veranderen.

Leer Loxone Air kennen en laat u inspireren door de highlights van onze draadloze technologie!

De top 5 highlights:

Brede reikwijdte:

Het gebruik van de Mesh-technologie garandeert een groot draadloos overdrachtsbereik.

Flexibiliteit:

De Loxone Air producten fungeren in het netwerk als ontvangen en als zender. Dat maakt de technologie bijzonder flexibel.

Laag energieverbruik:

Alle Loxone Air-producten zijn geoptimaliseerd voor een laag energieverbruik. Naast de ideale draadloze oplossing was dat een van onze voornaamste wensen.

Plug & play aansluiting:

De Loxone Air producten zijn in een paar stappen in uw Smart Home geïntegreerd.

Fantastische producten:

De Loxone Air Base extension en de Smart Socket Air vormen de starterset. Het Air assortiment zal voortdurend uitgebreid worden. Stay tuned voor de volgende Air apparaten!

De Loxone Air starterset
– de eerste stap naar uw Smart Home:

Voor iedereen die een eerste stap wil nemen naar een Smart Home hebben we een starterset samengesteld. De perfecte mogelijkheid om onze nieuwe producten te leren kennen:

De set bevat:

Loxone Air Base Extension:

De Air Base extension vormt de interface tussen de Miniserver en de Air-geschikte apparaten. Deze extension is de basis voor het gebruik van de nieuwe draadloze technologie. Tot aan 128 Loxone Air-geschikte apparaten kunnen met één enkele Air Base extension in uw Smart home worden geïntegreerd.

Smart Socket Air:

Met de nieuwe Smart Socket Air heeft u alle verbruikers overal onder controle. De wasmaschine, de staande lamp of de tv – tijdgestuurd, handmatig of gebeurtenisafhankelijk!

Nu kopen!

Verdere informatie

Details

Ervaar alle details over onze draadloze technologie Loxone Air, de Air Base extension en onze Smart Socket Air op onze website.

Infomail

Onze infomails zorgen ervoor dat u geen nieuwe producten hoeft te missen – blijf altijd up-to-date.

Uw project

Wij ondersteunen u op de weg naar uw Smart Home. Vind uw Loxone Partner en neem contact op met onze projectpartners!

Ik wil meer over LOXONE weten