Nieuw: Config & App 14.2

Steffi De Graaf
juni 20, 2023 in Technology
Onze ontwikkelaars werken elke dag intensief aan het verbeteren en uitbreiden van de Loxone Config. Hier vind je de nieuwe functies van Loxone Config 14.2 & App:

AC Control Air

Na de productrelease en integratie in de bètaversie heeft de AC Control Air nu zijn weg gevonden naar de releaseversie van Loxone Config. Hiermee kunnen airconditioners van verschillende fabrikanten eenvoudig en ongecompliceerd worden geïntegreerd in de huis- en gebouwautomatisering.

Als vernieuwing op de bètaversie heeft de AC Control Air nieuwe ingangen gekregen die de integratie van deur- en raamcontacten mogelijk maken en is er een pauzetimer geïntegreerd die via de app kan worden gestart. Op deze manier kunnen airconditioners eenvoudig in de slaapstand worden gezet.

Intelligente ruimteregeling

De intelligente ruimteregeling kan nu worden gebruikt om een andere temperatuur in te stellen naast de eco- en comforttemperatuur. Als er bijvoorbeeld voldoende overtollige elektriciteit is of als energie goedkoop kan worden ingekocht en je de warmtepomp sterker wilt laten werken, kan de actuele temperatuur worden vervangen door de schakeltijd om extra te verwarmen of koelen.

Poort functiebouwsteen & bugfixes

Nieuw is dat je nu een ventilatiestand van een poort in de Poort functiebouwsteen kan instellen, bijvoorbeeld voor een optimale luchtcirculatie en ventilatie. Daarnaast zijn er natuurlijk ook verschillende problemen en bugfixes doorgevoerd in deze releaseversie van de Loxone Config. Zoals altijd vind je een gedetailleerd overzicht van alle wijzigingen in de changelog.

App

De nieuwe functies zijn uiteraard ook opgenomen in de nieuwe update van de Loxone App. Daarnaast krijgt de Spot Price Optimiser een nieuwe visualisatie inclusief statistieken en de controle over automatiseringen. In het gebruikersbeheer kunnen gebruikers nu worden opgeslagen met een deactiverings- of verwijderingstijd. En er is ook iets nieuws in het Wallbox-gedeelte: handmatige laadmodi kunnen door alle gebruikers worden gebruikt en geavanceerde instellingen met betrekking tot laadmodi kunnen alleen door beheerders worden geconfigureerd. De Loxone App is ook verbeterd met verschillende bugfixes.

Nu gratis aanvragen

Dien nu jouw gratis projectaanvraag in of word Loxone Partner in slechts een paar stappen!

A
Gratis projectaanvraag

Ik ben van plan mijn project met Loxone uit te voeren en zou graag meer info willen.

A
Loxone Partner worden

Ik wil graag Partner worden en maak alvast een afspraak voor een gratis consult.

Gratis projectaanvraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Partner worden

   • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 1,000 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    • Hidden
    • Hidden
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Ik wil meer over LOXONE weten