Duitse winnaars voor Smart Home systemen 2023

Bertien Van Peer
juni 20, 2023 in Backstage
Met groot genoegen kondigen wij aan dat Loxone opnieuw is uitgeroepen tot de branche winnaar voor Smart Home systemen in Duitsland! Deze erkenning is een bevestiging van ons harde werk en onze toewijding om de beste Smart Home oplossingen te ontwikkelen en te leveren die onze klanten een ongeëvenaarde woon- en gebruikerservaring bieden.

DEUTSCHLAND TEST in samenwerking met het Instituut voor Management en Economisch Onderzoek (IMWF), onderzocht voor de negende keer ongeveer 20.000 merken en bedrijven in een uitgebreid onderzoek. Deze studie categoriseerde de favoriete merken van de Duitsers in vier thematische werelden – alledaags, professioneel, vrije tijd en technologie – en meer dan 200 bedrijfstakken.

Deze uitgebreide studie evalueerde een indrukwekkende 1,8 miljoen vermeldingen, 1,3 miljoen emoji’s en 455 miljoen likes (van februari 2022 tot januari 2023). Na het analyseren van deze enorme hoeveelheid gegevens, konden we net als vorig jaar zegevieren voor de titel van branche winnaar voor de categorie Smart Home Systems in Duitsland. Met de hoogste score van 100 punten en met een voorsprong van meer dan 20 punten op de tweede plaats, zijn we Duitslands favoriete merk in de sector voor slimme huisoplossingen!

Deze onderscheiding betekent veel voor ons. Het bevestigt onze filosofie dat kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid altijd centraal moeten staan in onze inspanningen. Het laat zien dat onze klanten niet alleen vertrouwen in ons hebben, maar ook enthousiast gebruik maken van onze producten.

We willen van deze gelegenheid gebruik maken om onze Loxone Partners te bedanken! Zij brengen Loxone technologie naar gebouwen en realiseren de visies en wensen van hun klanten. Deze onderscheiding is alleen mogelijk dankzij hun toewijding. Bedankt voor jullie voortdurende steun en vertrouwen in Loxone. Samen maken we gebouwen slimmer, duurzamer en verbeteren we de manier waarop mensen leven en werken.

Nu gratis aanvragen

Dien nu jouw gratis projectaanvraag in of word Loxone Partner in slechts een paar stappen!

A
Gratis projectaanvraag

Ik ben van plan mijn project met Loxone uit te voeren en zou graag meer info willen.

A
Loxone Partner worden

Ik wil graag Partner worden en maak alvast een afspraak voor een gratis consult.

Gratis projectaanvraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Partner worden

   • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 1,000 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    • Hidden
    • Hidden
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Ik wil meer over LOXONE weten