Het allround pakket voor jouw klanten: veiligheidstechniek in een Loxone Smart Home


januari 26, 2018 in Voor Partners

Veiligheid binnen de eigen vier muren staat natuurlijk op de eerste plaats bij jouw klanten. De klant wenst dat alle bewoners beschermd worden tegen gevaren zoals brand, inbraak en misbruik van gegevens. Bovendien moet een moderne woning reageren op eventuele schade door binnensijpelend water, storm of vorst door zich daar zelf tegen te beschermen en de bewoner hierover onmiddellijk informeren. En dat allemaal met de gebruikelijke intelligentie van een Real Smart Home.
Bij Loxone willen we jou als partner helpen om te voldoen aan alle behoeften van jouw klanten met een allround pakket.

In detail vatten wij bij Loxone de verschillende veiligheidsaspecten als volgt samen:

IC_Shield

Bij Loxone kennen we de wensen van jouw klanten en helpen wij jou om de perfecte veiligheidsoplossing aan te bieden. Wij bieden jou een krachtig totaalpakket dat bestaat uit een verscheidenheid aan intelligente producten, een omvangrijke software en de nodige knowhow.

Caller Service

De Caller Service

De perfecte manier van informeren

Mocht er ooit gevaar zijn, dan wilt jouw klant daar snel en betrouwbaar over geïnformeerd worden. Ook hier hebben wij de juiste oplossing voor jou om aan deze vereiste te voldoen.
Bied jouw klanten een betaalbare en betrouwbare dienst aan waardoor ze bij elke vorm van gevaar een oproep ontvangen.
De Caller Service verzendt binnen enkele seconden op een betrouwbare manier oproepen met individuele spraakberichten naar een willekeurig aantal telefoonnummers en informeert over de actuele alarmtoestand van de woning.
Zo kan je jouw klanten helpen tijdig op gevaren te reageren en zo dus de schade te beperken.

Ontdek de Caller Service en bied jouw klanten het hoogste beveiligingsniveau!

PH_config-laptop

Loxone Config 9

Veiligheid op het hoogste niveau

Een intelligente Real Smart Home heeft een krachtige software nodig om betrouwbaar en veilig te functioneren. Twee keer per jaar bieden wij een nieuwe versie van de Loxone Config aan om te downloaden, dit is uiteraard gratis. Elke nieuwe software versie heeft veel nieuwe functies die het leven in een Real Smart Home nog boeiender maken.

Maar achter elke nieuwe Loxone Config versie zijn er altijd veel veiligheidsgerelateerde vernieuwingen.
Het thema veiligheid speelt voor onze ontwikkelaars altijd een heel grote rol.
Wij wensen je er wel op te wijzen dat je alleen met de nieuwste versie van de Loxone Config jouw klanten het hoogste beveiligingsniveau kan bieden.

Blijf op de hoogte en ontdek de nieuwste versie van de Loxone Config.

Ik wil meer over LOXONE weten