Prestižní top´rezidence Pomezí: Chytré řešení velkého developerského projektu


13 září, 2022 in Reference

Loxone bude řídit technologie v bytovém komplexu top´rezidence Pomezí. Obyvatelé získají inteligentní regulaci teploty, ovládání žaluzií, rekuperace, přístupu a mnoho dalšího. Na Loxone se spoléhá prestižní developer KKCG Real Estate Group.

Prestižní developerský projekt

Projekt top´rezidence Pomezí postupně roste v rezidenční čtvrti Košíře na Praze 5. Developer KKCG Real Estate Group zde realizuje bydlení ve vysokém standardu kvality, které nabídne snadnou dostupnost města i přírody, včetně výhledů na pražské panorama a do přírodního parku Košíře-Motol. Byty první etapy podle návrhu známého pražského architekta Petra Bouřila (ABM architekti) jsou již hotové.

Po dokončení všech etap, v roce 2023, budou top´rezidenci Pomezí zdobit také bytové domy s penthousy, prémiové řadové domy, několik luxusních vil i výjimečná Vila Alfa s exkluzivním pozemkem.

logo top'rezidence Pomezí

Lokalita: Praha 5 – Košíře


Developer: KKCG Real Estate Group
kkcg logo


Investor: JTU Czech


Loxone Partner: CL Tech

Všechny stavby jsou navrženy jako nízkoenergetické. Koncept projektu vzešel z architektonického workshopu uspořádaného developerem v roce 2016, jehož vítězi se staly známé ateliéry Bogle architects, Baumschlager Eberle Architekten, ve spolupráci s ateliérem Pavel Hnilička Architects+Planners a progresivní mladé pražské studio majo architekti.

Loxone reaguje na potřeby různých staveb

Top kvalitu bydlení a domácí komfort v nové rezidenci podtrhne i jeho inteligentní ovládání s Loxone. Obyvatele zbaví úkonů navíc a postará se o řadu technologií. Chytrého řízení se dočká regulace teploty i venkovní hliníkové žaluzie na velkoformátových oknech.

V některých stavbách budou na Loxone napojené rekuperační jednotky s možností přepínání výkonnostních režimů. Standardy počítají i s ovládáním klimatizace či systému zabezpečení. Řadové domy a vily pak dostanou Loxone Intercomy pro chytrý přístup, systém se postará také o snímání hladiny a dopouštění chystaných retenčních nádrží. Standardy chytré elektroinstalace otevírají obyvatelům možnosti rozšíření o spoustu dalších funkcí podle vlastních preferencí.

Vizualizace vily

Vzhledem k vysoce nastavené úrovni standardů top´rezidence Pomezí jsme hledali v každém ze segmentů spolehlivého top partnera. V oboru implementace inteligentní domácnosti nás zaujala kvalita, široké portfolio aplikovaných řešení a možností klientských nastavení systému firmy Loxone. Pro výběr byl také důležitý následný servis a zde věříme, že se můžeme na značku Loxone plně spolehnout.

Ondřej Kupsa

Project Manager, top´rezidence Pomezí a KKCG Development

Poznejte plány:

Vila v top'rezidenci Pomezí
Řadovky
Vizualizace projektu

Ptejte se zdarma

Prokonzultujte s námi váš projekt nebo se staňte Loxone Partnerem v několika málo krocích!

A
Konzultace projektu zdarma
Zvažuji ve vlastním projektu využít Loxone a rád bych získal více informací.

A
Stát se partnerem
Rád bych se zeptal, v čem spočívá partnerství s Loxone a jak na to.

Konzultace projektu zdarma

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Stát se partnerem

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Chci být informován o novinkách