Jak Loxone udržel provoz dodavatelského řetězce

David Nebor
4 dubna, 2023 in Zákulisí

Poslední roky byly složité jak pro soukromý život, tak podnikání. Když nás zastihla pandemie a válka, zkomplikoval se i přístup k některým materiálům. S výzvou udržení dodavatelského řetězce v chodu se v Loxone úspěšně popral tým odborníků i produktový management.

Když vám život nadělí citrony…

Složitosti se nevyhnuly nikomu. Důležité bylo, jak se na ně podaří reagovat. Společnost Loxone byla schopná garantovat dodání u většiny ze 150 produktů. Pouze čtyři z nich zastihly problémy v dodavatelském řetězci.

Na rozdíl od některých konkurentů jsme byli schopni tyto problémy zvládnout, a to díky týmu managementu dodavatelského řetězce, jehož členové jsou skuteční odborníci.

Produktový management navíc dostál hesla „Když vám život nadělí citróny, udělejte citronádu“. – Aby zákazníci dostali objednávky včas, produktový management upravil návrhy produktů tak, aby využívaly díly dostupnější na trhu. To vše bez kompromisů v kvalitě a funkčnosti.

Náš tým se tak ukázal jako odhodlaný a především flexibilní, což Loxone umožnilo rychle a přizpůsobivě jednat a dodávat produkty včas.

Skupina lidí probírající pracovní záležitosti

…pomůžeme vám udělat limonádu

Pokud máte problémy s dodávkami, Loxone nabízí více řešení, která vám pomohou projekt dokončit – ať už jste v jakékoli fázi.

Spolehnout se můžete i na vytrvalou podporu našich specialistů. Jsou vám k dispozici a pomohou vám s menším i větším projektem co do jeho plánování, tak i řešení problémů… Naši experti zajistí, abyste v projektech mohli pokračovat.

Knihovna

Loxone je otevřený mnoha zařízením třetích stran, takže nejste vázáni pouze na jednoho výrobce. Bezplatný Loxone Config umožňuje komponenty snadno kombinovat. Práci vám usnadní Loxone Library s mnoha a mnoha integračními šablonami.

Loxone Config umožňuje v krátkém čase naplánovat a nakonfigurovat inteligentní budovu se vším všudy. Nemusíte být programátorem, Config je snadno pochopitelný a jednoduchý pro práci.

Z čeho můžete těžit:

  • Zaručená dostupnost produktu
  • Snadné programování – hodiny namísto měsíců
  • Snadné používání – standardy a funkce pro jednodušší život
  • Otevřená rozhraní – implementace tisíců komponent třetích stran
  • Škálovatelnost – zvládneme vše, od malých projektů po ty největší
  • Přímá vizualizace projektu – s Loxone Configem a aplikací
Značka kvality

Zachraňte svůj projekt

Zastavil se váš projekt kvůli problémům s dodávkami od výrobce? Domluvme si bezplatnou a nezávaznou konzultaci a najděme nejlepší řešení pro vás či vaše zákazníky!

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zdarma a nezávazně

Naše konzultace jsou bezplatné a nemusíte se při nich k ničemu zavazovat.

Konzultace přímo u výrobce

Promluvte si s některým z našich odborníků a rozhodněte, zda je Loxone řešením, na kterém chcete zakládat projekty.

Z pohodlí domova

Zavoláme vám, na konzultaci si nemusíte vyhradit celý den.

Chci být informován o novinkách