Prevence vrásek na tváři: nová Okenní klika Air


19 dubna, 2017 in Technologie

Známe to snad všichni: jedete autem do práce a předpověď počasí vám zmrazí úsměv na rtech. Přívalové deště? Máme zavřená okna? V jaké pozici byla okenní klika?

Co kdyby vám někdo řekl, že nic takového se dít nemusí?

Nemusí. I vy si můžete být už provždy jistí, že jste svá okna zavřít nezapomněli. A to není vše. Už nikdy také nebudete topit pánu bohu do oken nebo se bát, že děti otevřely okna bez vašeho vědomí?

Jak je to možné?

Snaha vyřešit tyto a další problémy a starosti, s nimiž se řada z nás potýká, nás dovedla k vývoji nového produktu z rodiny Loxone Air: Okenní klika Air. Tato chytrá klika na okna skvěle zapadá do skládačky chytré domácnosti a přináší ještě větší přehled a zabezpečení domácnosti.

ikona alarm

Integrovaný senzor vibrací detekuje pokus o násilné vniknutí oknem do domu. Následně spustí alarm a okamžitě vás informuje.

ikona tablet

Klika rozezná tři polohy pro různé stavy okna: otevřeno, zavřeno, vyklopeno. Díky tomu máte dokonalý přehled v aplikaci pro chytrý dům.

ikona topení

Když Loxone zaznamená otevřené okno, chytré topení či chlazení se samo odpojí, čímž šetří náklady a zabrání např. přetopení místnosti.

Získejte rady pro svůj dům zdarma

Zaujal vás inteligentní monitoring oken? Váš domov toho může umět ještě mnohem více. Rádi si s vámi popovídáme, jak naplánovat bydlení současnosti, který vám bude dělat radost.

Chci být informován o novinkách