Otevřeli již 3. showroom: Smarteon dokazuje pozici elitního partnera


26 října, 2021 in Zákulisí

Společnost Smarteon Systems má v Brně nový showroom, v pořadí otevřel již třetí. Loxone Flagship Partner ho otevřel v prestižním Centru bydlení a designu Kaštanová. Vzorová domácnost nabízí firmě nové možnosti, jak dát svým klientům pocítit výhody chytrého systému. Slavnostní otevření se uskutečnilo ve čtvrtek 21. října.

Společnost Smarteon Systems má v Brně nový showroom, v pořadí otevřel již třetí. Loxone Flagship Partner ho otevřel v prestižním Centru bydlení a designu Kaštanová. Vzorová domácnost nabízí firmě nové možnosti, jak dát svým klientům pocítit výhody chytrého systému. Slavnostní otevření se uskutečnilo ve čtvrtek 21. října.

Smarteon přestěhoval svůj brněnský showroom. CEO společnosti Tomáš Lamač věří, že nová adresa ještě více vystihuje úroveň, kterou klienti očekávají od prémiového dodavatele inteligentní domácnosti. „Centrum bydlení a designu Kaštanová je skvělá lokalita. Klient v centru najde prakticky vše co potřebuje pro své budoucí bydlení ve všech fázích jeho realizace. Doslova od cihel po zakázkový nábytek. Vše prezentované v moderním prostředí prostorných showroomů a doprovázené nadstandartním servisem. Škála služeb je tu skutečně široká, nyní i včetně inteligentní elektroinstalace, nedílné součásti každého moderního domova,“ vysvětluje Lamač.

Chytrá domácnost v plné parádě

Smarteon má v moderním centru k dispozici přes 200 m2 a prostor kromě showroomu využívá i jako kanceláře a zázemí vlastního vývojového týmu. A jak vzorová chytrá domácnost vypadá? Pestrou paletu chytrých funkcí ve Smarteonu prezentují v prostředí všech běžných místností, moderní prostorné obytné kuchyni, útulné koupelny, relaxačního koutu i ložnice s výhledem do simulované zahrady. Díky širokému vybavení produkty Loxone se návštěvníkům automatizace domácnosti předvádí v plné kráse a se všemi svými benefity. Můžete se těšit na chytré a zdravé osvětlení, stínicí techniku, inteligentní audio, systém zabezpečení, energetický management a mnohé další. Díky tomu ve vás prohlídka zanechá komplexní dojem.

Společnost:
Smarteon Systems s.r.o.

Logo Flagship partner


Adresa:
Kaštanová 125a
620 00 Brno


Telefon:
720 311 240


Email:
[email protected]


Web:
smarteon.cz


Foto v článku:
Bezeslov productions

Slavnostní přípitek
Slavnostní otevření showroomu

Tomáš Lamač upozorňuje, že novému showroomu sedí spíše označení Smart Home Atelier. „S klienty detailně diskutujeme jejich situaci a představy o budoucím bydlení, nenabízíme katalogové řešení. Showroom může působit jako místo, kde si zákazníci vybírají z limitované nabídky. Nicméně to se neshoduje s naším porozuměním individuálního řešení na míru. Proto ateliér, kde jsou naopak kreativně formovány sny a přání klienta do výsledného jedinečného díla. Ve Smarteonu se bavíme se zájemci o tom jak žijí, jaké mají plány a očekávání do budoucna. Následně náš smart home konzultant spolu se systémovým architektem vytvoří studii zákazníkovy vysněné chytré domácnosti přesně na míru,“ říká Tomáš Lamač.

Dbají na vliv osvětlení.
Spolupracují s odborníky

Společnost se při budování showroomu zaměřila mimo jiné na nadčasové řešení světel. Ve spolupráci s významným světelným studiem vyvinul Smarteon koncept biodynamického osvětlení. Toto řešení zohledňuje vliv umělého světla na lidský organismus a psychické pohodlí jedince. Usilují o „zdravé“ světlo v domácnosti. „Veškeré řešení je řízeno výhradně systémem Loxone. V tom jsme ukázkový partner,“ objasňuje CEO Smarteonu. Pro zajímavost – firma před třemi lety otevřela Loxone showroom i v Dubaji (SAE).

Smarteon byl od začátku velmi ambiciózní partner. A těší nás, že své ambice naplňuje. Platí za prémiového dodavatele chytrých domácností, který svým klientům poskytuje perfektní servis díky dohledovému centru,“ zmiňuje na konto Smarteonu obchodní a technický ředitel Loxone Pavel Lískovec.

Otevřený prostor jako výhoda

Firma z Brna velmi rychle stoupala žebříčkem statusů Loxone Partnera. Otevřením nového showroomu, který dokonale splňuje všechny náležitosti prezentace chytrého systému, defakto ještě obhájila status Loxone Flagship Partnera. „Odborníci ze Smarteonu umí chytrou domácnost skvěle přiblížit koncovým zákazníkům. Jako velká výhoda se nakonec ukázala i otevřenost prostoru, díky níž návštěvník lépe vidí veškeré změny a lépe si dokáže představit, co jeho chytrý dům bude dělat,“ přidává Lískovec.

Navštivte Smart Home Atelier a poznejte pravou podstatu chytrého domu a skutečné pohodlí. Zástupci společnosti vás ochotně provedou. A přestože jsou to profesionálové na svém místě, rádi vše vysvětlí pěkně od základu a odpoví na jakékoli otázky.

Chcete zažít Loxone na vlastní kůži?

Rádi byste si vyzkoušeli, jak inteligentní domácnost funguje? Skvělé. Navštivte showroom Smarteonu v Brně nebo můžete zkusit rovnou showroom některého z našich dalších partnerů v České republice a na Slovensku.

Chci být informován o novinkách