Palace Apartments: Luxusní apartmány s výhledem na centrum Bratislavy


8 srpna, 2022 in Reference

Palace Apartments je moderní apartmánový dům v historickém jádru Bratislavy, který je součástí zrekonstruované historické budovy Jesenákova paláce. Nabízí luxusní ubytování v plně vybavených apartmánech s výhledem na město. Požadavkem investora bylo najít jednoduché řešení přístupového systému do celého objektu i jednotlivých apartmánů. A tento požadavek splnil Loxone.

Přístupový systém

Řešení inteligentního přístupového systému pomocí Loxone pomáhá personálu v každodenním provozu. U vstupní brány je umístěný Loxone Intercom s NFC klávesnicí. Personál jednoduše zadá přístupový kód nebo přiloží NFC přívěsek, čímž se mu otevře hlavní brána. Pokud u brány někdo zazvoní, personálu okamžitě přijde notifikace přes aplikaci a vzdáleně hostovi umožní přístup. Když odchází poslední zaměstnanec, zadáním kódu zavře bránu a následně se aktivuje zabezpečovací systém.

Fakta

Lokalita:
Bratislava, Slovensko


Název objektu:
Palace Apartments


Loxone Partner
Felpema, s. r. o.
Web: www.felpema.com


Loxone řídí:
Přístupový systém

 

Žena přikládá NFC přívěsek na NFC klávesnici pro otevření brány
Intercom

Do apartmánu bez klíče

Po rezervaci apartmánu se hostovi pošle kód pro přístup do budovy. Apartmánový dům je tak autonomní a není potřeba služba na recepci 24 hodin denně. V aplikaci si majitel dokáže zobrazit historii přístupů a obsazenost pokojů.

Speciálně řešený přístup mají i apartmány. Každý z nich má u dveří NFC klávesnici. Pro vstup do apartmánu tak není potřeba klíč. Host dostane na recepci NFC přívěsek, kterým se dostane do apartmánu. Výtah si host rovněž přivolá přívěskem.

A co v případě výpadku elektřiny? Samozřejmě recepce má v záloze klasické klíče, díky nimž apartmány otevře. Takže se nemůže stát, že by se v případě výpadku proudu hosté nedostali do svých pokojů.

Mezonetová ložnice

Klienta znám delší domu a díky tomu znám jeho zkušenosti z obdobného projektu, kde se rozhodl využít klasické klíče. To se nakonec neukázalo jako ideální řešení. Proto jsem mu v rané fázi projektu představil výhody řešení Loxone, které mu umožnilo posunout projekt na vyšší úroveň díky „keyless“ standardu pro celý objekt. Díky řešení Loxone se klientovi značně zjednodušil management přístupů do objektu a apartmánů. Z dlouhodobého hlediska přineslo i úsporu provozních nákladů a v neposlední řadě i budoucí možnost rozšíření systému a propojení s rezervačním systémem.

Lukáš Fulajtar

Felpema, s. r. o.

Nahlédněte dovnitř:

Nádvoří
Mezonetový apartmán s kuchyní
Postel
Odpočinková místnost s televizí
Zimní pohled na domy
Apartmán s kuchyňkou a rozkládacím gaučem

Ptejte se zdarma

Prokonzultujte s námi váš projekt nebo se staňte Loxone Partnerem v několika málo krocích!

A
Konzultace projektu zdarma
Zvažuji ve vlastním projektu využít Loxone a rád bych získal více informací.

A
Stát se partnerem
Rád bych se zeptal, v čem spočívá partnerství s Loxone a jak na to.

Konzultace projektu zdarma

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Stát se partnerem

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Chci být informován o novinkách