Novinka: Loxone Intercom – Videovrátník pro smartphone nebo tablet


16 září, 2013 in Technologie

Dopřejte si pohodlí díky Loxone Intercomu, videovrátníku, který je možné ovládat přes smartphone nebo tablet: Nový Loxone Intercom je nyní dostupný v našem webshopu!
Loxone Intercom - Videovrátník: Jednoduché ovládání dveří pomocí iPad, Android nebo tabletu

Scénář

Představte si následující situaci: V televizi se vysílá vzrušující Mistrovství světa ve fotbale a u dveří začne zvonit zvonek. Abyste nepřišly ani o minutu hry, popadnete Váš smartphone, iPad nebo tablet a pohodlně z Vašeho gauče zkontrolujete, kdo u Vašich dveří stojí. Přes Loxone Intercom můžete s Vaším hostem komunikovat, popřípadě ho pustit do domu. Je úplně jedno, jestli jste zrovna na dovolené, v práci nebo v obývacím pokoji. Loxone Intercom – videovrátník můžete s Vašim telefonem nebo tabletem ovládat odkudkoliv.

Videovrátník, ve spojení s řízením přístupu, se stává v různých situacích velmi užitečný pomocník pro Váš chytrý dům. Dokážete si představit, že byste takto na dálku otevřeli dveře Vaším hostům nebo pošťákovi?

Funkce

Pevný, elegantní kryt

Pevný kryt Loxone Intercomu je určen pro dlouhou životnost. Je vyroben z 5mm hliníkového materiálu a čočku kamery chrání pevné sklo (nikoliv plast). Videovrátník je díky těmto vlastnostem připraven na všechny povětrnostní podmínky.

Dokonale vyladěný software a hardware

Loxone Intercom – videovrátník může být díky perfektnímu sladění softwaru a hardwaru jednoduše integrován do Vašeho chytrého domu. V našem návodu Vám ukážeme, jak je nastavení jednoduché.

Mobilní komunikace tváří v tvář

Prostřednictvím tabletu nebo chytrého telefonu můžete nejen vidět, kdo právě stojí za Vašimi dveřmi, ale můžete s návštěvou také komunikovat. S naší bezplatnou Loxone aplikací, Loxone Intercomem a Loxone Miniserverem je vše možné.

Připojení jedním kabelem

Jednoduché připojení videovrátníku jedním kabelem. Loxone Intercom je vybaven „Power over Ethernet“ (PoE), které umožňuje napájení videovrátníků přes síťový kabel, a proto není potřeba dalšího dodatečného zdroje.

Bezpečně přišroubovaný

Součástí balení Loxone Intercomu jsou speciální šrouby a šroubovák, který zajistí dokonalou ochranu proti nezvaným hostům.

 

Příslušenství pro montáž na zeď i pod omítku

Jako příslušenství pro montáž videovrátníku je vhodný povrchový nebo zapuštěný box. Pro instalaci na zeď je k dispozici v našem webshopu povrchový box.

Pokud se během stavby rozhodnete instalovat Loxone Intercom do zdi, můžete pak jako příslušenství použít zapuštěný box.

Video – Hlavní výhody Loxone Intercomu

V tomto videu Vám náš CEO Thomas Moser představí nový Loxone Intercom – videovrátník:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=0il7ERiwyNk&w=500&h=315]

Mluvili jsme o funkcích, vlastnostech a co je zapotřebí k instalaci videovrátníku.

Komponenty

Pro videovrátník, ovládaný smartphone nebo přes tablet, budete potřebovat:

Chci být informován o novinkách