Nově: Přestavba na inteligentní dům nebyla nikdy jednodušší

David Nebor
13 března, 2014 in Technologie

Máte již hotový dům a chcete z něj udělat inteligentní dům? S Loxone Air to jde snadno i bez sekání do zdi a zachování stávající elektroinstalace! Air je technologie vyvinutá přímo společností Loxone a jak jste zvyklí – je šitá přímo na míru potřebám inteligentního bydlení. Produkty na technologii Loxone Air Vám umožní veškeré chytré funkce a to zcela dodatečně.

Poznejte výhody zbrusu nové technologie Loxone Air, která je velkým milníkem nejenom u společnosti Loxone, ale v celém světě domácí automatizace.

Vše, co si můžeme do již hotových staveb přát
– Top 5 výhod:

Vysoký dosah:

Díky technologii Mesh, kdy je možné předávat signál z prvku na prvek, je možné signál přenášet na opravdu velké vzdálenosti.

Velká flexibilita:

Loxone Air produkty mohou signál jak vysílat, tak přijímat – to umožňuje opravdu obrovskou flexibilitu.

Velmi nízká spotřeba:

Při vývoji Loxone Air se dbalo mimo jiné i na energetickou stránku věci. Byly optimalizovány důsledně veškeré procesy a volily se nejvhodnější součástky pro dosažení velmi nízké spotřeby.

Připojení Plug & Play:

Připojení Loxone Air produktů trvá pouze pár minut. Vše jde hladce – stačí připojit, vyhledat a používat.

Neuvěřitelné produkty:

Loxone Air Base Extension a Smart Socket jsou prvními z produktů, které můžete používat. Nejvýhodnější způsob, jak si je pořídit, je Starter Set, který naleznete v našem eshopu. Již teď Vám můžeme slíbit, že se můžete těšit na další nové produkty!

Loxone Air Starter Set
– Vstupenka do světa inteligentního bydlení:

Pokud se chcete do rekonstrukce pustit ihned, máme pro Vás připraveny první produkty prostřednictvím Starter Setu. Poznejte naše nové produkty a objednejte si Starter Set, která obsahuje:

Loxone Air Base Extension:

Air Base Extension tvoří můstek mezi Miniserverem a bezdrátovými produkty postavenými na technologii Air. Díky Loxone Air Base, které je povinností, můžete do systému připojit až 128 Air zařízení.

Smart Socket Air:

S novou Smart Socket Air máte všechny spotřebiče pod kontrolou. Přes pračky, přes lampičky až po televizory – vše v malíčku – zapnu/vypnu! Je již na Vás, zda budete chtít ovládat na základě časových událostí, manuálně nebo na nějakou aktivitu!

Nenechte si ujít skvělé funkce a ovládněte Vaše zásuvky pomocí:

  • integrovanému měření výkonu a spotřeby
  • integrovanému teploměru
  • 16A relé se kterým můžete spínat klidně i výkonné přímotopy
  • a další

Zajistěte si atraktivní Loxone Air Starter Set se speciální slevou 10% – pozor, akce je omezená!

Koupit-nyni

Další informace

Detaily

Zajímáte se o další informace? Výborně! Velice rádi Vám povíme vše ohledně Loxone Air, Air Base Extension i Smart Socket Air.

Infomail

Naše newslettery se postarají o to, abyste měli vždy informace z první ruky. Buďte vždy v obraze.

Váš projekt

Velice rádi Vás podpoříme na Vaší cestě k inteligentnímu bydlení. Nalezněte vhodného partnera ve Vašem okolí nebo si můžete o Vašem projektu popovídat přímo s našimi poradci!

Chci být informován o novinkách