Ten rozdíl uslyšíte: Více než 80 produktů quadral nyní nabízí Loxone


1 prosince, 2021 in Pro partnery

Od ledna 2021 je quadral – specialista na reproduktory – součástí skupiny Loxone. Více než 10 let perfektní kvality v oblasti automatizace domů a budov se tak setkává s více než 40 lety špičkové kvality zvuku. Pohodlí, bezpečnost a energetická účinnost se snoubí s nejlepší zvukovou kulturou. Jako Loxone Partner můžete využívat atraktivní partnerské slevy na celý sortiment quadral, který od 1. prosince 2021 můžete zakoupit přímo u společnosti Loxone, která od dnešního dne přebírá prodej a logistiku.

Reproduktory quadral jsou nyní k dispozici u Loxone

Společně nabízíme nejlepší integrované audio řešení pro budovy na světě a usnadňujeme partnerům vstup do světa audia. Od nynějška lze produkty quadral snadno zakoupit přímo u Loxone. Nyní se totiž staráme o prodej a logistiku.

Tradiční společnost quadral také dále posiluje. Soustředěná síla jde do vývoje, prodejních služeb a marketingu a zůstává nadále v německém Hannoveru.

Objevte náš nový e-shop! Jako partner Loxone máte nyní k dispozici více než 80 špičkových hi-fi komponentů od prémiového výrobce quadral za atraktivních partnerských podmínek.

Společně s quadral jsme si dali za cíl spojit fantastický zvuk s moderní konektivitou. Díky kombinaci Loxone Audioserveru a reproduktorů quadral tak konečně existuje jednoduché řešení pro komplexní požitek z poslechu hi-fi. Hi-fi se totiž tímto stává součástí celého audio konceptu – samozřejmě se zahrnutím Spotify, TuneIn či místních médií. Také z hlediska kvality jdou oba světy dobře dohromady: reproduktory quadral jsou stejně jako produkty Loxone navrženy tak, aby vydržely po celou dobu životnosti budovy. Díky pravidelným aktualizacím je toto zvukové řešení vždy aktuální.

Rüdiger Keinberger

CEO, Loxone Electronics GmbH

Představení Loxone a quadral

Konečně jednoduché řešení pro zážitek z poslechu hi-fi

Svět audio řešení se v posledních desetiletích změnil. Na jedné straně existují komplexní hi-fi řešení, který zaručují fantastický zvuk a životnost po celá desetiletí. Na druhou stranu existují chytré reproduktory s přednostmi v konektivitě a jednoduchosti a kvalita je často na druhém místě. Díky streamovacím službám jsou hudba, audioknihy či podcasty prakticky všudypřítomné.

Společně s quadral jsme si dali za cíl spojit to nejlepší z obou stran: fantastický zvuk s moderní konektivitou. Tímto vám a vašim zákazníkům konečně nabízíme jednoduché řešení pro potěšení z poslechu hi-fi.

Navrženo tak, aby dělalo radost po celý život (budovy)

Stejně jako Loxone Miniserver a jeho Extensiony byly i Audioserver a quadral reproduktory navrženy tak, aby posluchače těšily po celou dobu životnosti budovy. Tímto způsobem se jasně stavíme proti trendu elektroniky s krátkou životností, který lze bohužel pozorovat i v oblasti bezdrátových reproduktorů. Kromě toho quadral nabízí pro všechny své řady reproduktorů komplexní servisní služby.

Díky pravidelným bezplatným aktualizacím je nejvýkonnější audio řešení na trhu vždy aktuální.

Hudba nás provází celým životem. Náš emocionální stav odráží to, co právě posloucháme. Naším posláním ve společnosti quadral je nabízet reprodukci hudby nejvyšší kvality za dostupné ceny pro každého. Naše bohaté zkušenosti v oblasti hi-fi jsou zárukou skvělého zážitku. Hlkuboké spojení mezi společnostmi quadral a Loxone otevírá nové vynikající možnosti, jak našim zákazníkům přinést radost a posunout kvalitu života.
Volker Schwerdtfeger

CEO, quadral GmbH

Sleva na quadral produkty

Atraktivní partnerská nabídka

Jako partner Loxone máte nyní k dispozici exkluzivní špičkové hi-fi komponenty prémiového výrobce quadral za atraktivních partnerských podmínek.

Zeptejte se zdarma

Získejte bezplatnou konzultaci vašeho projektu nebo se staňte Loxone Partnerem v několika málo krocích!

A
Konzultace zdarma
Plánuji realizaci vlastního projektu a rád bych se o Loxone dozvěděl více.

A
Stát se Loxone Partnerem
Rád bych se stal partnerem a dozvěděl se o spolupráci více.

Konzultace zdarma

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Stát se partnerem

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Chci být informován o novinkách