Zonwering
die weet wat ze doet

Uw zonwering zorgt voor meer dan alleen schaduw. Samen met andere componenten van uw Smart Home zorgt ze voor de juiste temperatuur, meer veiligheid en een heleboel andere zaken.

Uw perfecte inspiratiebron

Voor alle Smart Home fans, Real Smart Home bewoners en buren. Voor alle restaurateurs, renoveerders, moedige nieuwbouwers en zij die er binnenkort aan gaan binnen. Hier is uw perfecte inspiratiebron: het eerste Welcome Home magazine. 

70 pagina’s vol inspiratie, tips en antwoorden. Of het nu gaat over gezonde slaap, planningstips, vragen rond de verlichting of hoe het gezinsleven eraan toegaat in een Real Smart Home.

Uw perfecte inspiratiebron

Voor alle Smart Home fans, Real Smart Home bewoners en buren. Voor alle restaurateurs, renoveerders, moedige nieuwbouwers en zij die er binnenkort aan gaan binnen. Hier is uw perfecte inspiratiebron: het eerste Welcome Home magazine. 

70 pagina’s vol inspiratie, tips en antwoorden. Of het nu gaat over gezonde slaap, planningstips, vragen rond de verlichting of hoe het gezinsleven eraan toegaat in een Real Smart Home.

Goedemorgen

Kamer verwarmen

Autopilot

Veiligheidspositie

Privacy

7:00u – Goedemorgen

Iedereen is wakker en aangekleed. De zonwering in het hele huis gaat automatisch omhoog en laat de ochtendzon binnen.

9:00 – 11:00u – Kamer verwarmen

Uw woning maakt gebruikt van de natuurlijke warmte van de zon om alle kamers op de juiste temperatuur te brengen.

11:00u – Autopilot

Afhankelijk van de zonintensiteit, kamertemperatuur en zonnestand wordt uw zonwering volautomatisch gestuurd. Wordt het binnen te warm, dan wordt de zonwering direct geactiveerd.

17:00u – Veiligheidspositie

Bij stormweer gaat uw externe zonwering (luifels, screens…) automatisch in een veiligheidspositie. Of u nu thuis bent of niet.

20:46u – Privacy

Geniet ongestoord van uw avond. Bij zonsondergang gaan alle jaloezieën, gordijnen… automatisch naar beneden.

Grenzeloze flexibiliteit – ongeacht het type zonwering

Een Loxone Smart Home is oneindig flexibel en past zich steeds aan de gewoonten van haar bewoners aan. Jaloezieën, zonneschermen, rolluiken … u kan elk type zonwering in uw Smart Home integreren, ongeacht de fabrikant.

Zonnewarmte optimaal benutten

Dankzij het slimme samenspel tussen alle componenten weet uw beschaduwing waar de zon staat, hoe hoog de temperatuur is, of het regent, van waar de wind komt… en reageert daarop. Zo wordt de zonnewarmte gebruikt om uw woning op een goedkope manier op temperatuur te brengen. Oververhitting wordt ook vermeden. Op deze manier spaart u niet alleen honderden manuele handelingen uit, maar ook kostbare energie.

Eenvoudigste bediening

De bediening van een Loxone Smart Home is verrassend eenvoudig. Bedien uw zonwering met slechts één knop. Dankzij de aparte drukzone voor ‘open’ en ‘dicht’ heeft u steeds controle over de beschaduwing.

Alles onder controle
via de app

Zonwering sturen wordt nog eenvoudiger met onze gratis Loxone Smart Home app voor smartphones, tablets en PC. Een aanraking met uw vinger of een klik is voldoende om de zonneschermen of rolluiken te bedienen.

Bescherming tegen hitte

Uw woning beschermt u tegen oververhitting. Voordat het te warm wordt, gaat de zonwering automatisch naar beneden.

Bescherming tegen koude

Dankzij de slimme isolatiefunctie van uw zonwering worden uw stookkosten een klein beetje verlaagd – want alle beetjes helpen.

Meer privacy

Bij zonsondergang gaan alle gordijnen en jaloezieën automatisch dicht om nieuwsgierige blikken te weren.

Kinderslot

Maak drukknoppen kindveilig door ze op slot te doen. Gebruik de app om uw zonwering te sturen.

Flexibele groepen

Kies zelf welke jaloezieën worden gegroepeerd. U kunt zoveel groepen maken als u wil.

Stormbescherming

Een storm in aantocht? Uw zonwering gaat automatisch in een veiligheidspositie om schade te voorkomen.

Veiligheid de klok rond

Zodra de bewoners de woning verlaten, gaat de zonwering in veiligheidsmodus. Bij een brand worden bijvoorbeeld de vluchtwegen vrijgemaakt. Bij een inbraak gaat de zonwering omhoog om de woning ‘doorzichtbaar’ te maken. Alles om u en uw geliefden te beschermen.

Bovendien wordt de aanwezigheidssimulatie gebruikt om ongewenste gasten af te schrikken. Tijdens uw afwezigheid werkt de zonwering zoals gewoonlijk om uw huis te beschermen tegen inbrekers.

Zachte lichtwekker

Gebruik onze zonweringssturing om u ‘s ochtends zachtjes te laten wekken door de eerste zonnestralen. Dat is het perfecte alternatief voor dat irritante wekkergeluid.

Slim samenspel

In een Loxone Smart Home werken alle componenten samen. Door dit intelligente samenspel kunnen zonwering, verwarming, verlichting en meer met elkaar praten. Dat zorgt voor grotere energiebesparingen, meer veiligheid en een hoger comfort.

Laten we praten over uw Smart Home

Overtuigd door onze intelligente zonwering? Laten we praten over uw project! We beantwoorden graag uw vragen over het leven in een Smart Home en helpen u de perfecte Loxone Partner te vinden.