Het Home Sound System voor jouw klanten – 5 redenen voor de Loxone Music Server

Bertien Van Peer
april 27, 2018 in Voor Partners
Vandaag geven we jullie 5 redenen hoe het Home Sound System met de Loxone Music Server voor jouw klanten een opmerkelijke multimedia belevenis creëert en hoe jullie als Loxone Partners daarbij profiteren van de eenvoudige ingebruikname.
Sound System - Küche

1. De favoriete muziek van jouw klanten in elke ruimte
– via verschillende bronnen

Dankzij de Loxone Music Server kan muziek via verschillende bronnen gespeeld worden in verschillende ruimtes. Zo kunnen jouw klanten bijvoorbeeld tegelijkertijd een playlist van Spotify beluisteren in de keuken en buiten op het terras een internet radiozender streamen.

De Loxone Music Server is beschikbaar in verschillende upgrades zodat je de multimedia belevenis kan aanpassen aan de behoeften van jouw klanten. Elke ruimte die geïntegreerd wordt, heeft een Music Server Zone nodig. Daarom is de Loxone Music Server beschikbaar voor 4, 8, 12, 16 en 20 zones.

2. Het Home Sound System dankzij de autoconfiguratie met enkele kliks
in het Real Smart Home geïntegreerd

Heb je als Loxone Partner nog geen ervaring met Multiroom Audio? Wij tonen jou hoe je de Loxone Music Server heel eenvoudig in gebruik kan stellen en kan configureren.

De Loxone autoconfiguratie ondersteunt de Loxone Music Server voor 100% en biedt onze Loxone Partners met slechts een druk op de knop uitgebreide functionaliteiten.

Music Server zoeken en invoegen

Music Server zones benoemen

Start de autoconfiguratie

3. Sensationele muziek belevenis eenvoudig bediend

Dankzij de volledige integratie van de Loxone Music Server in het Home Sound System is naast het afspelen van verschillende muziekbronnen in verschillende ruimtes, ook de eenvoudige bediening via de Loxone Touch een bijzonder hoogtepunt voor jouw klanten.
Via de Loxone Touch kan het muziekvolume, het wisselen van bron en het stoppen van muziek heel eenvoudig bediend worden.
Alle detailinstellingen zoals het samenstellen van favoriete playlists of het bladeren door de muziekbibliotheek kunnen direct in de Loxone app uitgevoerd worden.
De Loxone Music Server is voor 100% in de Loxone app geïntegreerd.

4. Veelzijdig –
meer dan alleen multimedia

De Loxone Music Server is op verschillende manieren in te zetten. Zo bijvoorbeeld ook als deurbel en alarmsignalen.

Ook het zacht ontwaken in de slaapkamer wordt dankzij de Loxone Music Server kinderspel. Al deze functies worden met behulp van de autoconfiguratie in enkele minuten geïmplementeerd. De Loxone Music Server biedt volgende functies:

Luide alarmtoon

Zachte wekker

Intelligente deurbel

Text-to-speech

Multiroom Audio

Sound System - Security

Luide alarmtoon

Met de Loxone Music Server realiseer je een akoestische alarmfunctie die jouw klanten onmiddellijk over dreigende gevaren zoals inbraak, water of brand informeert. Bij activatie van het alarm, speelt de Music Server een alarmtoon op vol volume in alle zones af.

Sound System - Wecker

Zachte wekker

In een Real Smart Home ontwaken jouw klanten vanaf nu zachtjes uit dromenland. De zonwering opent geleidelijk aan om zo de zon binnen te laten en met hun favoriete nummers helpt de Music Server jouw klanten uit bed!

Sound System - Türklingel

Intelligente deurbel

In een Real Smart Home is geen extra deurbel nodig. Het belsignaal weerklinkt nu via de Loxone Music Server in elke ruimte. Slapen de kinderen van jouw klanten? Dan wordt de zone in de kinderkamer heel eenvoudig gedempt.

Sound System - Text-to-Speech

Text-to-speech

Jouw klanten kunnen dankzij akoestische spraakboodschappen via het Home Sound System eraan herinnerd worden wanneer bv. na zonsondergang de garagedeur of het kelderraam nog open staat. Dankzij de Text-to-Speech functie van de Loxone Music Server wordt een vooraf gedefinieerde tekst online gegenereerd en afgespeeld in de betreffende zone. De akoestische spraakboodschappen eigenen zich perfect voor alle gelegenheden waarbij jouw klanten snel geïnformeerd dienen te worden.

Sound System - Multiroom Audio

Multiroom Audio

Dankzij de Loxone Music Server kan in elke ruimte muziek individueel gespeeld worden, maar er kan ook gekozen worden om dezelfde muziek in elke ruimte te laten weerklinken. Bovendien biedt de Loxone Music Server nog meer praktische functies in de intelligente woning zoals het alarm, de wekker, de deurbel …

Sound System - Netzwerk-Zonen

5. Flexibel uitbreidbaar dankzij netwerkzones

Creëer een maximum aan flexibiliteit voor jouw klanten. De Loxone Music Server ondersteunt extra luidsprekertypes die over de streamingstandaard UPnP of DNLA beschikken. Zo kunnen ook draadloze luidsprekers heel eenvoudig via de Loxone Music Server bediend worden.

Het volledige productassortiment voor jouw Smart Home

De Loxone Music Server biedt jouw klanten een sensationele multiroom belevenis, perfect in harmonie met andere toepassingen in een Real Smart Home. We vonden het ook belangrijk dat jullie als Loxone Partners alle benodigde accessoires rechtstreeks bij ons kunnen aanschaffen. Alle componenten zijn zo op elkaar afgestemd dat de installatie bij jouw klanten eenvoudig en snel doorgevoerd kan worden. Ontdek nu het productassortiment en word een professional op het gebied van Loxone Multimedia.

Ik wil meer over LOXONE weten