De Loxone Miniserver valt in de prijzen!

Bertien Van Peer
maart 17, 2022 in Backstage
Vorige week, 10 maart 2022, werden de Belgian Construction Awards uitgereikt in Château du Lac, Genval. Deze awards bekronen het vakmanschap van de bouwsector die een inspiratiebron vormen voor de toekomst. Eén van die awards, de Innovation Award Product voor meest vernieuwend product, werd uitgereikt aan Loxone met zijn groene Miniserver. 

De Loxone Miniserver

De Loxone totaaloplossing zegt definitief vaarwel tegen domotica en verovert de wereld met zijn totaaloplossing voor woon- en gebouwautomatisering. Het groene brein van elk Loxone project, de Loxone Miniserver, stuurt automatisch talrijke functionaliteiten aan: verlichting, klimaatregeling, zonwering, toegang, audio, beveiliging en zoveel meer. Dit zorgt niet alleen voor meer comfort en eenvoud in het gebouw, maar zorgt bovendien voor een optimaal energiemanagement. Naast deze voordelen biedt Loxone eveneens oplossingen voor zorgwoningen, de overhitting van gebouwen en zorgt het voor een daling van het E-peil in het EPB dossier.

Op donderdag 10 maart 2022 nam Daniël Van Dessel, CEO van Loxone Benelux, de Innovation Award Product in ontvangst. Deze award werd uitgereikt voor de groene Miniserver van Loxone, het brein van elk Home & Building automation project.

Met onze Loxone Miniserver bieden we al meer dan tien jaar een totaaloplossing voor elk automatiseringsproject, of het nu gaat om een Smart Home, een commercieel project of een andere toepassing. Loxone maakt het leven comfortabeler, eenvoudiger en energie-efficiënter

Daniël Van Dessel

CEO, Loxone Benelux

Loxone Benelux demowoning

Geprikkeld?

De Loxone oplossing is er voor iedereen: voor zij die gaan bouwen, voor zij die gaan renoveren en ook voor zij die hun project gewoon slimmer willen maken. Wil je meer weten? Dan nodigen de medewerkers van Loxone Benelux je graag uit op een gratis en vrijblijvende Experience Tour in de demowoning in Nijlen (België). Daar kan iedereen met zijn eigen zintuigen ervaren wat het leven in een Smart Building van Loxone betekent.

Meer weten over Loxone?

Ben je elektricien?

Je wilt jouw klanten de unieke automatisering met de Loxone Miniserver aanbieden? Neem contact met ons op en profiteer van de sterke samenwerking met Loxone, de marktleider in gebouw- en huisautomatisering.

Ben je een woningbouwer, ondernemer …?

De Loxone Miniserver is de perfecte
tool voor de eenvoudige sturing en intelligente automatisering van allerlei soorten projecten.
Smart Home, commercieel project of andere toepassing.

Ik wil meer over LOXONE weten