Nieuw: Quadral WALL Speaker

Bertien Van Peer
maart 8, 2022 in Technology
De Quadral Wall speaker (Art. 610001) is een flexibele 2-weg luidspreker die speciaal is ontworpen voor gebruik dicht tegen de muur. De wandluidspreker is perfect in harmonie met de Loxone Audioserver en kan zowel verticaal als horizontaal worden geïnstalleerd dankzij de geïntegreerde wandophanging.

Wand­luidspreker perfect afgestemd
op de Audio­server

Verheug je alvast op de nieuwe quadral WALL Speaker in het zwart – uitstekend geschikt voor badkamers, keukens en woonkamers, maar ook voor kantoren, restaurants en hotels. Even ideaal voor 2, 4, 6 of meer luidsprekers of in stereo downmix-mode met slechts één luidspreker. De beste kwaliteit voor een unieke prijs – perfect afgestemd op gebruik met de Loxone Audioserver:

 

  • Zeer diepe basweergave in verhouding tot de grootte dankzij de passieve diafragmaconstructie
  • Hoogwaardige 25mm/1in zijden dometweeter
  • Woofer met conus van papier met lange vezels voor een laag resonantiefrequentiebereik
  • Vergulde kabelklemmen voor optimaal contact
  • Geïntegreerde verticale en horizontale ophanging
  • Koperen kap op poolstuk voor zeer lage vervorming
  • Poolkernboring voor lage mechanische verliezen

Met de nieuwe wandluidspreker hebben we onze akoestische eisen bij quadral voor de integratie in het Loxone audiosysteem concreet gemaakt. Bovenal konden wij voldoen aan het verzoek om dergelijke luidsprekers zonder subwoofer te gebruiken. Aangezien de luidsprekers – met name de crossovers – zijn geoptimaliseerd voor wandmontage, is het geluid evenwichtig en helder over het gehele frequentiebereik, zelfs zonder extra geluidsregeling. Dankzij de beschikbare EQ’s in de Audioserver kan de klant het geluid naar believen aanpassen aan zijn persoonlijke voorkeuren.

Sascha Reckert

CTO, Quadral GmbH

NIEUW: CHROMIUM STYLE Serie

Bij het productontwerp van de CHROMIUM STYLE serie werd bijzondere aandacht besteed aan het design, dat de tijdgeest en moderne woonstijlen weerspiegelt. Ontdek nu 7 nieuwe modellen in zwart en wit.

Quadral is DE luidsprekerspecialist uit Hannover. Quadral staat al bijna 50 jaar voor hifi-componenten van hoge kwaliteit en is tevens één van de grootste Duitse luidsprekerfabrikanten. De deskundigheid van quadral op het gebied van akoestiek blijkt uit talloze topbeoordelingen in vaktijdschriften en op online portals. 

In oktober 2020 werd quadral overgenomen door Loxone en maakt sindsdien deel uit van de Loxone Group.

Meer weten over Loxone?

Ben je elektricien?

Je wilt jouw klanten de unieke automatisering met de Loxone Miniserver aanbieden? Neem contact met ons op en profiteer van de sterke samenwerking met Loxone, de marktleider in gebouw- en huisautomatisering.

Ben je een woningbouwer, ondernemer …?

De Loxone Miniserver is de perfecte
tool voor de eenvoudige sturing en intelligente automatisering van allerlei soorten projecten.
Smart Home, commercieel project of andere toepassing.

Ik wil meer over LOXONE weten