Beschikbaarheid en leverbaarheid

Bertien Van Peer
maart 22, 2022 in Backstage
Wegens het aanhoudende tekort aan onderdelen, dat nog wordt verergerd door het conflict in Oekraïne en nieuwe lockdowns in China, kan de informatie over de levertijd dagelijks veranderen. Wij weten hoe belangrijk het is om in onzekere tijden op betrouwbare wijze te kunnen plannen. In deze blog leer je in een notendop de belangrijkste feiten over de leverbaarheid.

Algemene beschikbaarheid en leverbaarheid

De gehele industrie lijdt onder de beperkte beschikbaarheid van bepaalde onderdelen. De betrouwbaarheid van de bevoorradingsketens is momenteel niet verzekerd. Door het aanhoudende conflict in Oekraïne en de hernieuwde lockdowns in China verandert de situatie dagelijks. Onderdelen die reeds zijn toegezegd, worden soms zonder aankondiging met enkele maanden uitgesteld.

Dagelijkse update van beschikbaarheid
Ons team werkt elke dag hard om een hoge beschikbaarheid van alle Loxone producten te garanderen. Helaas kunnen wij dit niet voor alle producten doen. Om je een beter overzicht te geven van de leveringssituatie, wordt de verwachte beschikbaarheid dagelijks bijgewerkt.

Gelieve er begrip voor te hebben dat de verwachte levering van reeds bestelde artikelen ook dagelijks kan veranderen. Je kan de actuele gegevens altijd vinden in het Partner Portaal en in de Loxone Webshop. Dit geldt alleen voor artikelen die volgens de webshop niet in voorraad zijn. Artikelen die in voorraad zijn, worden uiteraard zoals gebruikelijk dagelijks betrouwbaar geleverd.

Wij verontschuldigen ons voor het ongemak dat deze situatie kan veroorzaken. Onze hoogste prioriteit is het oplossen van de huidige situatie en het verkorten van jouw wachttijd.

Ik wil meer over LOXONE weten