Bedrijfsuitstap België

Bertien Van Peer
oktober 14, 2019 in Backstage

136 Loxonauten. 11 landen. 48 uur. 1 bestemming. Voor het eerst in de geschiedenis van Loxone vond een internationaal bedrijfsuitje plaats. Twee dagen lang hebben we samen de beste hotspots van België verkend. Dit hebben we te danken aan de perfecte organisatie van ons Benelux team en natuurlijk aan onze oprichters, die de korte reis voor ons mogelijk hebben gemaakt.

Sinds de oprichting van het bedrijf nodigen de oprichters hun medewerkers uit voor een uniek jaarlijks bedrijfsuitje. Barcelona, Londen, Budweis … stonden al op het programma. Nu kan België ook van de bucketlist van onze internationale collega’s worden geschrapt! Wat was er zo bijzonder aan het bedrijfsuitje van dit jaar? Voor het eerst in de geschiedenis kwamen Loxonauten van over de hele wereld samen. Dat betekent: eindelijk ontmoet je de mensen die je meestal alleen maar kent van videoconferenties. Niet alleen Nijlen, Antwerpen en Brussel werden samen verkend – er werd gedanst, gevierd, gelachen, gegeten … Natuurlijk willen we jullie de hoogtepunten van onze 2-daagse reis niet onthouden 😉

Wil je live deel uitmaken van de volgende reis? Stuur ons dan nu jouw open sollicitatie!

Bezoek Office BENELUX | Nijlen
Nadat alle Loxonauten veilig op de luchthaven van Brussel waren aangekomen, ging de reis onmiddellijk verder naar ons kantoor in Nijlen. Een kleine stad in Vlaanderen, waar onze kantoren voor België, Nederland en Luxemburg gevestigd zijn.

Rondleiding “Chocolate Nation” & Walking-Tour | Antwerpen
De reis ging verder naar Antwerpen, waar we letterlijk in de “chocoladehemel” terechtkwamen. Vanaf nu bevestigt elke internationale collega: wij, de Belgen, hebben de beste chocolade ter wereld!

We trotseerden de regen en verkenden Antwerpen na de museumtour tijdens een twee uur durende stadsrondrit. Wanneer Loxonauten reizen is er geen slecht weer 😉

Dinner & Dancing | Antwerpen
Voor degenen onder jullie die het misschien niet weten: Loxonauten weten hoe ze moeten feesten! Dus op vrijdag werd de nacht omgezet in dag. Tot de ochtenduren werd samen gevierd en gedanst. Dit was de beste gelegenheid om onze collega’s uit andere landen te leren kennen.

Rondleiding in het Atomium | Brussel
Wat de Eiffeltoren voor de Fransen is, is het Atomium voor de Belgen. De indrukwekkende bolvormige structuur vertegenwoordigt een 165 miljard keer vergrote ijzermolecule. Binnen de bollen hadden we het beste panoramische uitzicht over Brussel en leerden we veel over de geschiedenis van het Atomium.

City-Tour doorheen het hart van Europa | Brussel
Voorafgaand aan de terugreis stond er ook een verkenningstocht door Brussel op het programma. Omdat de tijd wat kort was, konden we de belangrijkste bezienswaardigheden slechts heel kort verkennen. Toch konden we een beeld krijgen van de Grote Markt, het Europees Parlement en het Koninklijk Paleis. Tijdens het volgende bezoek nemen we zeker meer tijd voor de hoofdstad van Europa.

Een korte terugblik –
Bedrijfsuitstapjes 2016 tot 2019

Na een bezoek aan onze collega’s in Groot-Brittannië in 2016, bezochten onze internationale collega’s in 2017 onze gloednieuwe vestiging in Duitsland. Vorig jaar nam de reis naar Budweis hen mee naar onze Tsjechische vestiging. De laatste foto werd dit jaar genomen voor de Sint-Michiels en Sint-Goedelekathedraal in Brussel.

Nu gratis aanvragen

Dien nu jouw gratis projectaanvraag in of word Loxone Partner in slechts een paar stappen!

A
Gratis projectaanvraag

Ik ben van plan mijn project met Loxone uit te voeren en zou graag meer info willen.

A
Loxone Partner worden

Ik wil graag Partner worden en maak alvast een afspraak voor een gratis consult.

Gratis projectaanvraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Partner worden

   • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 1,000 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    • Hidden
    • Hidden
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Ik wil meer over LOXONE weten