Loxone international, we’re ready for you! Kantoor gesloten op vrijdag 4 oktober 2019

Bertien Van Peer
september 30, 2019 in Backstage
Een bedrijfsuitje dient niet alleen om de gemeenschap en de teamgeest te versterken, maar ook om onze internationale collega’s beter te leren kennen. Dit jaar komt de hele Loxone familie naar België op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober. Wij kijken er alvast naar uit!

Het is bijna zo ver. Ons jaarlijkse bedrijfsuitje staat op de agenda en dit keer met een heel bijzonder hoogtepunt: niet alleen onze Oostenrijkse collega’s zullen ons vergezellen, maar ook alle medewerkers van Loxone uit alle vestigingen! 136 Loxonauten reizen twee dagen samen naar (jawel) ons, in Nijlen. Naast een rondleiding door het kantoor staan er, zoals altijd, nog vele andere spannende punten op het programma. We zijn nu al erg enthousiast en kijken uit naar een geweldige tijd samen.

Icoon opgepast groen

Onze kantoren zijn daarom gesloten op vrijdag 4/10/2019. Houd er rekening mee dat er op deze dag geen bestellingen worden verzonden en dat onze technische ondersteuning niet beschikbaar is. Op maandag 7/10 staan wij zoals gewoonlijk terug voor jullie klaar!

Een korte terugblik:

Na een bezoek aan onze collega’s in Groot-Brittannië in 2016, hebben we in 2017 onze gloednieuwe vestiging in Duitsland bezocht. Vorig jaar nam de reis naar Budweis ons mee naar onze Tsjechische vestiging. Hier zijn een paar fragmenten uit de laatste jaren:

– Special Tip –

Maak deel uit van ons succesverhaal


Wil je ook met ons op reis gaan? Naast boeiende taken en teamwerk bieden wij leuke after work activiteiten, unieke bedrijfsuitjes en nog veel meer. Hou onze website in de gaten voor openstaande vacatures en word deel van ons team en profiteer van unieke voordelen! 

Ik wil meer over LOXONE weten