5 Tree producten voor meer efficiëntie op de bouwplaats

Steffi De Graaf
maart 26, 2020 in Voor Partners
Met de ontwikkeling van de Tree technologie hadden we een duidelijk doel voor ogen: de installatietijd in Smart Homes en commerciële projecten tot een minimum beperken. In deze video focust Loxone expert Johannes zich op 5 Tree producten die jouw werk op de bouwplaats gegarandeerd eenvoudiger maken.

Producten in focus

Nano 2 Relay Tree

De slimste relais voor Smart Homes en commerciële projecten – geschikt voor alle schakeltaken zoals zonwering, verlichting, ventilatoren, pompen en meer. Dankzij het compacte ontwerp van de twee krachtige potentiaalvrije relais en de stroomdetectie mag deze veelzijdige inbouwmodule in geen enkel project ontbreken.

Nano DI Tree

De Loxone Nano DI Tree is de kleinste inbouwmodule ter wereld en perfect geschikt om schakelaars, drukknoppen, raamcontacten en veel meer sneller en eenvoudiger te integreren in elk Loxone project. Dankzij het compacte ontwerp kunnen 6 digitale ingangen met 24V DC worden aangesloten in de kleinste ruimte.

Stelventiel Tree

Het Stelventiel Tree is perfect voor het implementeren van een intelligente temperatuurregeling per ruimte en maakt jouw werk veel eenvoudiger. Voorheen was er één datakabel per Stelventiel nodig, maar nu hoeven alleen de twee draden van de Tree Kabel en de stroomvoorziening nog te worden aangesloten op het Stelventiel Tree. Per ongeluk verwisselen is onmogelijk. Dankzij de status LED kunt u de actuele stand van het ventiel direct ter plaatse aflezen.

LED Verlichting Tree

Onze hoogwaardige LED Spots en designlampen schijnen met uitstekende lichteigenschappen en zorgen voor een adembenemende verlichting. Voor jou als Loxone Partner bieden de Loxone verlichtingsproducten nog een ander, zeer bijzonder voordeel: je hoeft je geen zorgen te maken over de groepering van de lichtkringen tijdens de installatie. Alle Tree verlichtingsproducten kunnen in de Loxone Config worden gecombineerd tot elke gewenste groep. Dit bespaart veel tijd tijdens de installatie.

Tree Kabel

Eén kabel voor alle Tree producten: met de Loxone Tree Kabel kunnen alle Tree producten in een handomdraai worden geïnstalleerd en in gebruik worden genomen. De 200 meter lange, hoogwaardige koperen kabel (LSZH) wordt geleverd in een praktische, stabiele doos en is gecertificeerd volgens de hoogste veiligheidsnormen. De uniforme kleurcode van alle Tree producten en de 6 draden van de kabel (2×1,5mm² oranje/wit, 2×0,6mm oranje/wit en 2×0,6mm groen/wit) vereenvoudigen de installatie enorm.

 

Producten in focus

Jij als partner bent belangrijk voor ons. Wij willen je graag zo goed mogelijk ondersteunen bij het realiseren van jouw projecten en je voorzien van de belangrijkste informatie over onze producten. Daarom richten wij ons regelmatig op één van onze producten en bieden wij je alle informatie in één oogopslag. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ik wil meer over LOXONE weten