Zbrusu nová app pro iPad!


23 května, 2011 in Technologie

O víkendu byla v AppStore zpřístupněna nová verze App pro oblíbený tablet od společnosti Apple – iPad. Aplikace je kompletně přeložena do češtiny i slovenštiny!

Na iPadu je vše nové!

V nové App pro iPad nezůstal kámen na kameni. Aplikace byla kompletně předělána a funkčně je totožná s aplikací pro iPhone a iPod. Nyní tak můžete využívat bleskurychlé komunikace pomocí websockets a využívat také nové funkce, které byly prozatím dostupné pouze pro iPhone a Androidy (žaluziový blok, ovládání osvětlení)

Rozhraní bylo optimalizováno přesně pro iPady a jejich velikosti displeje. Jedině tak máte vše na dosah během pár sekund.

Nemáte Miniserver k dispozici? Připojte se k našemu testovacímu Miniserveru!

Naší aplikaci si můžete bezplatně stáhnout a vyzkoušet. V AppStore je k dispozici zdarma a dále Vám již nic nebrání v tom, abyste se připojili k našemu testovacímu Miniserveru a ochutnali kousek z jednoduché domácí automatizace (program je kompletně přeložen do CZ a SK, ale nahraný program v Minserveru je k dispozici pouze v DE).

Náš typ – perfektní dotykový panel za €428,-

S Loxone držákem na zeď (€29,90), novou aplikací pro iPad a iPadem první generace (€399) dostanete za neuvřitelnou cenu €428,- perfektní dotykový panel!

Aktualizace APP pro iPhone

Drobnými změnami pošla též aplikace pro iPhone a iPody, kde bylo odstraněno pár nedostatků a také přidána slovenština jako oficiální podporovaný jazyk.

Aktuální verze funguje i s public betaverzí.

Náhled do budoucnosti

Náš tým vývojářu neustále pracuje i na vývoji dalších verzích App, máte se na co těšit.

Těšíme se na Vaše feedbacky a také hodnocení v AppSote!

Chci být informován o novinkách