Vzdálené ovládání apartmánů: LaBouda spoléhá na Loxone


25 dubna, 2022 in Reference

Bezobslužné ubytování je pohodlnější pro hosty a snazší pro hostitele. Právě vzdálená kontrola byla klíčovým požadavkem majitele apartmánů LaBouda v Jeseníkách. Loxone splnil úkol a přidal i funkce navíc.

Stylové ubytování v přírodě Jeseníků, v zimě dovolená na lyžích, v létě turistika po kopcích – to je LaBouda. Moderní objekt s apartmány k pronájmu stojí v lyžařském středisku v Kunčicích od roku 2020. Nabízí 2 apartmány, každý až pro 4 osoby. Po aktivně stráveném dni hosté odpočívají v místním wellness. LaBouda nabízí dvě sauny, odpočinkovou zónu i alpský koupací sud.

labouda logo

Fakta

Lokalita:
Staré Město pod Sněžníkem, místní část Kunčice (Olomoucký kraj)


Web:
labouda.cz


Loxone Partner:
EJM Horovany (Silver)


Loxone řídí:
Vytápění/chlazení
Přístup
Wellness

Majitel zvolil Loxone kvůli možnosti vzdáleného ovládání vytápění apartmánů a wellness místnosti. Dalším požadavkem byla kontrola přístupu návštěvníků do objektu po rezervaci přes rezervační portály – bez nutnosti přítomnosti personálu, který by předal klíče či nastavil teplotu. Veškerý přístup do budovy je řešený kódovými NFC klávesnicemi. Hostům tak stačí poslat vytvoření kód, kterým se dostanou do prostor, kam mají přístup. Po odjezdu lze číselnou kombinaci smazat a snadno vytvořit jinou, pro další hosty. Provozovatel má nad objektem kontrolu odkudkoli v mobilní aplikaci.

A co víc?

Jako bonus jsme dostali možnost sledování časového využití wellness, které se monitoruje z důvodu řízení spotřeby elektrické energie v jednotlivých apartmánech.

Igor Doležal

majitel objektu LaBouda

Nahlédněte:

Výhled z apartmánu
Interiér apartmánu
Posezení v apartmánu
Wellness

Zaujalo vás to?

Ikona elektrikář

Jste elektrikář?
Chcete svým zákazníkům také nabízet jedinečnou automatizaci budov založenou na Loxone Miniserveru, který se hodí do projektů všeho druhu? Kontaktujte nás a využijte silnou spolupráci s Loxone, lídrem na trhu v oblasti automatizace budov a domů.

Ikona lopata

Máte vlastní projekt?
Chcete také využít Loxone ve vašem vysněném projektu? Loxone Miniserver je dokonalým nástrojem pro jednoduché ovládání a inteligentní automatizaci domů, komerčních nemovitostí nebo speciálních projektů.

Chci být informován o novinkách